Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg blev inspireret af omtalen af Laura, Sara’s kollega, og valgte at besøge Sara: https://www.escortguide.dk/P/kisses-in-the-price-prices-with-super-french-new-slim-beauty-baby-in-oesterbro-the-best-service--41926.html

Det er ægte fotos. Men Sara er mere lækker og sød i virkeligheden. Hun holder til på en kendt adresse på en sidevej til Jagtvej tæt på Fælledparken. Hun deler som sagt lejlighed med kollegaen Laura, der hurtigt er blevet en populær pige herinde.

På eget initiativ begyndte Sara også at kysse. Det er altid et godt tegn. Sara er en rigtig pleaser og tager gerne imod anvisninger til at levere et godt blæs. Stille og roligt guffede hun løs, som var det noget af det mest naturlige, helt uden stress eller tilskyndelser til at få det overstået. Hun leverer også god sex og jeg var faktisk tæt på at komme tidligt i akten ved synet af hendes naturlige, mælkehvide krop. Det var nærmest en kæresteoplevelse. Hendes bryster er ægte, men syner nok af mere på fotos. Det betyder mindre, når Sara smiler ægte og udstråler en naturlig sødme, som kommer indefra. Hendes tatovering af Bunny-kaninen er ægte (se foto #5 i hendes annonce). Hun leverer en GFE-oplevelse, ligesom polske Kate, som jeg besøgte forleden på en anden kendt Østerbro adresse og omtalte i en anden tråd. Sara er også polsk og efterhånden er det blevet et udtryk for en kvalitetsoplevelse som det var tilfældet for mig. Hun er virkelig sød og naturlig. Jeg sidder tilbage med oplevelsen af at have mødt en af de sødeste GP’er i lang tid. 

Sara rejser vist hjem på lørdag, så I kan nå at besøge hende endnu. 

 

Redigeret af Blow lover

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

 

Dejligt med disse omrejsende udenlandske tøser. De får set lidt af verden, mens vi nyder godt af afvekslende ungdommelig skønhed.

Men hvilken cirkusdirektør lægger mon ruten, og arrangerer opholdet de forskellige steder?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Linket ender blindt eller i hvert fald forkert. Kan ikke sætte nyt fra mobil her.

Men. Sexy Sara Randers (lige pt) Er et besøg værd. Var der til 45 min. Fik i hvert fald min tid. Og 2 bad. Det er hende på foto. Smiler og pjatter lidt på den søde måde. GFE og mit eget udvalg af stillinger kom vi igennem.

Redigeret af Mr Comeagain

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...