Hop til indhold
Storstrafferen

Kamilla Megabusen i Husum

Recommended Posts

Nogen babsomaner der har været en tur forbi Kamilla Megabusen i Husum eller Flensburg?

Kan det anbefales? Ligner ihvertfald noget jeg godt kunne tænke mig, men er hun lidt stor i det? Billederne ser ud som om der udover store bussen også er nogle tykke lårbasser

http://www.fl-girls.com/profil/11493

Redigeret af Storstrafferen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte Kamilla på Duburger Strasse 17 i Flensburg. Burde have bakket ud i døren, for billederne i linket var måske nok hende, men godt photoshoppede. Hun er ikke nogen brazilian babe, men langt mere Uganda Ne...  ups brugte N-ordet. Hun havde rigtig nok kæmpe patter, men også en kæmpe røv og mave, og meget mørkere end på billederne.Sød nok, og nynnede og sang lidt under vejs. Fik kørt den af mellem brysterne som jeg bad om, og et blow med gummi bagefter. Alt i alt det jeg bad om, men hun var bare ikke så lækker. Havde slet ikke lyst til at kneppe hende... jeg tror sgu faktisk heller ikke min pik er stor nok til at nå ind mellem lårbasserne.... Betalte 80 euro, og følte lidt at jeg kunne have brugt dem bedre andet steds....nå jeg prøvede da nogle ordentlige Big boobs.

http://www.fl-girls.com/profil/11493

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...