Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg ved ikke helt, om denne skal under anmeldelser eller efterlysninger, for jeg har rent faktisk ikke besøgt Cute Caroline - https://www.escortguide.dk/P/cute-caroline-46092.html . Jeg ringede til hende midt i sidste uge, men hun svarede ikke. Flere timer senere skrev hun tilbage, om der var noget. På det tidspunkt var jeg tilbage på arbejde, så det var ikke længere aktuelt den dag, men jeg spurgte, hvad priserne var, og cirka hvor i byen hun holdt til. Ingen konkrete svar, til gengæld spurgte hun så mig, om jeg var dansk. Som den kvikke læser måske kan afkode af mit brugernavn er mit hår i den rødlige skala af farvepaletten, og jeg føler mig ret dansk, så det svarede jeg så. Men så jokede jeg med, at jeg 1/8 polak - noget der går over 100 år tilbage i tiden - og så blev der bare lukket for det varme vand. Så dette lange skriv egentlig blot for at sige, at hvis man vil i kanen hos Cute Caroline, så vær påpasselig med, hvad I skriver til hende. Og her kommer efterlysningen så: Er der nogen, der har været så heldige (hvis det er tilfældet) at besøge hende?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja har besøgt hende. Hun findes, og hun sprang karakter skalaen. Skal nok sammenfatte en anmeldelse, men er pt så mæt jeg mangler ord. Eller får skrevet noget vrøvl.

De spøgelses-halløjsa foto er noget rod. Det er nok af hende, men ikke nem at se det er en smuk model man møder

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...