Hop til indhold

Recommended Posts

Wow...

Har lige besøgt hende her;

https://www.escortguide.dk/P/tatiana26-46410.html

Afsted med jer.. kort og godt. Hvorfor skal jeg fortælle jer.

Skrev en sms til Tatiana, der hurtigt svarede og en aftale kom i hus. Jeg synes det var nogle fine billeder i annoncen, og aftalen om hendes tid, var yderst hæderlig. Svarende til en flaske Ron Zacapa Edision Negra.

Det er ikke hendes egne billeder. Eller i hvert fald ikke dem hvor man kan se brysterne. De her så anderledes ud. Har nemlig lige dobbelttjekket :lol: men, hende der åbnede var altså 5 gange så lækker som billederne ellers skabte forventning om.

Et stk nougatbrun, køn lille godte i en lækker mundering, åbnede døren med det sødeste smil. Ja tak, tænkte jeg og fulgte villigt ind af døren, til et fint lille lokale.. hun kunne fint begå sig på engelsk, med en sød portugisisk accent, og virkede til at være en meget sød og varm kvinde. Hun var virkelig god til at skabe en lækker atmosfære, og var sensuelt over mig i løbet af ingen tid. Pillet blev der.. brysterne er lige så store som billederne, ægte (og faste!!!) og røven var et par lækre sydamerikanske bobler på den helt fine måde, og lige så fast som resten. Passede perfekt til hendes krop. Vi røg rundt i alle mulige skønne positioner og hele tiden var hun nærværende og bød sig til fuld grams, og struttede med hvad struttes med kunne. Overraskende nok, sluttede hun af med at signalere mega, som ikke var en del af aftalen i øvrigt, men hendes lækre spanske var simpelthen for uimodståeligt til, at jeg endte den vej.. det er første gang jeg bliver tilbudt en blæser au naturel på husets regning. Hun brugte et eller andet væske på soldaten, som duftede lidt, men det gav en vild dimension af den ædle kunst, som ærgerligt nok kun få kvinder virkelig mestrer. Tati er god til det hele, og er godt tæt hvor end man kommer indenfor.

Jeg fik lige under en halv time, hvilket var klart på min egen kappe.

Stjernedrys til Tatiana (1-5)

Sted; 5* (diskret lejlighed i udkanten af centrum, ca 1000m fra stationen)

Omgivelser; 4*

Udseende; 5*

Legen; 6*!!

Vederlag; 5*

Som sagt, kom afsted. Hun er lige kommet til byen.

Ps; fik I googlet sprutten? :lol:

Redigeret af Inches

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Hmm.. det kan du sagtens sige (kom afsted) men kan du sige noget om priser og ydelser, for det står der ikke en lyd om nogen steder

Del dette indlæg


Link til indlæg
ChoosyVery skrev, den 22.3.2019 at 12:32:

Nu står der “Bruna” i annoncen og billederne er til dels nogle andre. Så er det overhovedet samme lige der er det længere?

Men jeg ville nu også gerne høre om priserne, @Inches...

100% hende på de her billeder. Brysterne, munden og røven er jeg helt sikker på er den samme som jeg boltrede mig i.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gaffer skrev, den 21.3.2019 at 19:03:

Hmm.. det kan du sagtens sige (kom afsted) men kan du sige noget om priser og ydelser, for det står der ikke en lyd om nogen steder

Ja, det kan jeg, fordi jeg havde en super lækker oplevelse. Det står der nu, ellers kunne du skrive og spørge hende ad :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Var det ikke nemmere hvis hun oplyste den slags i annoncen - sikke en masse spørgsmål hun undgår og vi behøver ikke bruge tid på at ringe...gosh

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...