Hop til indhold
LeoLummerkrog

Beauty Laura - rent 10-tal - Og hun er VIRKELIG beautiful!

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/beauty-laura-first-time-in-here.-check-my-reviews-.-full-service-oesterbro-41664.html

Jeg fik nappet en hurtig halv time hos Laura på vejen hjem... Fantastisk.
Sindsygt smuk pige. Kæmpe smil som ikke kan blive inde i munden. Hun smiler hele tiden til en og nogle gange også med øjnene - virkeligt frækt og sindsygt på så smuk en pige.

Boobjob er flot og er ret bemærkelisesværdigt ikke for stort og ikke for hårdtpumpet. Helt perfekt. Og resten er ligeledes to die for.

Efter et hurtigt bad landede vi på sengen og startede med urimeligt mange bløde kys på hals, kind, skuldre og bryst. Ingen på munden men virkelig mange bløde kys. Det var pisselækkert at ligge der og blive nydt af så flot en pige. Og så kunne man jo samtidig nusse, kysse og gramse lidt. Hun kunne godt se at jeg kunne lide det eller der var usædvanlig god kemi, i hvert fald fortsatte hun meget længere end jeg nogensinde har oplevet før. På med badehætten og et blæs fra liggende stilling. Også virkelig godt langt og hårdt. Det er ikke min ynglings disciplin men i dag var det. Hun fik lov for det var værd at opleve mere af. Også med et par lange våde kys hele vejen ned af skaftet, hånd og ikke mindst øjne der kiggede på mig ind i mellem - stor nydelse herfra (PS: Dog ikke boller). Hun var da også lidt våd mellem skamlæberne så nu var det vist ved at være tid. tro faktisk det for en gangs skyld var uden glidecreme over det hele, eller også fik hun gjort det så diskret og minimalistisk at jeg ikke opdagede det.

Så ned med hende til en omgang missionær og det nød vi begge i lang tid. Hun kommenterede flere gange undervejs, altså på den gode måde, hverken spørgende eller påtaget, bare små søde kommentarer om at det var dejligt at knalde. Hun kunne vist også lide at have mig helt i bund, lå i hvert fald og rodede rundt i bund i lang tid. Jeg kunne godt mærke at der ikke var alverden af tid tilbage i den tikkende bombe, så skyndte mig at få hende om på alle fire så jeg kunne nå at opleve det. Sindsygt smukt. Jeg fik faktisk kun holdt om hofterne og stødt i bund til vores begges store nydelse, jeg fik ikke prøvet så meget andet. Det skulle da lige være en våd tommelfinger jeg fik placeret ved ringmuskelen og masseret lidt, og det fik jeg fint lov til. Jeg prøvede ikke på noget for det havde vi ikke aftalt. Men sindsygt fast ringmuskel. Hvis man er til sorte kys og hun modtager med glæde (det må i selv spørge om) så tror jeg den anus er to die for. Det var i hvert fald en stor nydelse at se den strutte mod min finger og i det hele taget blev der i den grad præsenteret røv. En ting jeg er helt vild med er mellemkød, når man glide ud og mellemkødet følger med. Jeg synes det er sindsygt smukt og frækt. En af de der mærkelige ting man ikke kan forklare. Og det er ikke så tit jeg finder det, men her var der virkelig smukt mellemkød der så smukt nærmest holdt fast i min pik og så ud som om det sugede mig ind igen. Okay, I kan nok regne ud at jeg ikke holdt længe til det, så jeg eksploderede længe før jeg både havde behøvet endsige plejer. Så, skulle nok have taget en time og to ture. Anyway, hun er her en uge endnu, så I er grounded, for jeg skal til igen.... Om bag i køen! Okay okay, I får en forlomme... I kan godt nå det endnu.

Laura: Klart 10-tal
Servicen: Jeg kan intet udsætte, så det må også være 10
Stedet på Østerbro, et kendt sted ikke langt fra svanemøllen station, er et fint 7 tal.

Laura er en ægte ung studine der SKAL prøves hvis du læser dette indenfor en uge og din pik ikke er faldet af ;)
PS: Alle billederne er 100% ægte, og I bliver ikke skuffet over det manglende ansigt!
Risiko for gentagelse = 100%

  • Synes godt om 3
  • Tak 3

Del dette indlæg


Link til indlæg
Cockycockysuckysucky skrev, for 9 minutter siden:

I have though about visitng tomorrow :) 

sounds like i’m in for a hot session :D

Pas nu på med forventningerne - I ved, hvis man forventer over and above risikerer man at blive skuffet. Jeg forventede intet men håbede som altid på et es, og jeg fandt det. Men lad nu være med at blive skuffet hvis hun ikke har samme kemi med jer eller er træt efter ovenstående anmeldelse. Hun risikerer at være booket hele natten :D Men lad mig gerne høre fra andre besøgene hvad i siger til projektet. Jeg synes helt klart vi skal beholde hende.

Og gør jer selv den tjeneste at tage en time!

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Denne tråd er lukket for yderligere kommentarer.

×
×
  • Create New...