Hop til indhold
Big3lover

Yvette d'ass

Recommended Posts

Så kom hun endelig til Odense :D.....Denne skønne mørke afro-kvinde. Hun er vel efterhånden snart en legende for os der elsker dejlige store sambanumser. Det er en del år siden jeg besøgte hende første gang i KBH, og ikke ret meget har ændret sig på ydelser og service. Hun har måske tabt et par kilo, men hendes største fordel....bagdelen, er stadig fuld intakt. Billederne er ægte. Hun har en lidt chubby figur men alligevel rimelig slank, rigtig flot talje, og så har hun et understel i en klasse for sig selv. Dejlig stor fyldig sambarøv (ikke specielt bred, men den strutter vel 10-15 cm bagud i forhold til kroppen). Og så har hun pænt store lår, så der er rigtig meget figur i hende. Brysterne er dejlig store og flotte, og må jeg sige ret bemærkelsesværdige når man tænker på hendes alder. hun har charme, er sød, lidt snaksaglig og meget imødekommende for ønsker.

https://www.escortguide.dk/P/-odense-yvette-every-day-from-8-30-to--17085.html

https://annoncelight.dk/showad/263534

Blev lukket ind, der var gensynsglæde og dejlige kram. Af med kludene og pælen strittede med det samme bare ved synet af den dejlig kvindelige mørke krop. Først blow til UG hvor hun samtidig suttede kondom på. Derefter op og ride med masser af svingninger i den store sambarøv. Måtte stoppe hende efter 5 min. Derefter doggy, og hvilket syn! Det er en helt speciel og lækker fornemmelse når man bare klasker godt og grundigt imod den store røv. Balderne gør hele arbejdet når først de kommer i svingninger. Det gik alt for stærkt, så fik hende op og stå hvor jeg igen hamrede imod hendes røv med et godt fast greb om hendes hofter. Kort efter kom forløsningen og jeg sprøjtede op i hende så jeg næsten ikke kunne stå på benene bagefter. Det grinede hun lidt af.

Dansk og fransk til 600 og hver en krone givet godt ud. Hun har efter sigende rimelig priser. Yvette er første gang i Odense så tag godt imod hende. Hun er her til d. 30/3 siger hun. Kan absolut anbefales hvis man kan li' store brune numser ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...