Hop til indhold
snigeren858

Vicky hos Nara i vejle

Recommended Posts

Ville have været en tur hos S men hun var optaget Æv men jeg så det som en udfordring istedet og det kom jeg ikke til at fortryde.

Jeg fandt Vicky på annoncelight og fik bestilt en tid jeg blev modtaget af en smilende thaipige som havde et meget smukt ansigt med et dejligt smil der virkede naturligt og jeg fik en krammer og et kys inden jeg fik jakken af vi havde aftalt en time med fuldpakke og jeg fik et hurtig bad inden massagen som var ok med dejlige legende hænder omkring boller og stjernen hun gav en god B2B og fortsatte med superfransk hun havde tøret olien væk med et par vådservieter både boller og stjerne hvilket jeg ikke forstod før hendes tunge begyndte at pirre stjernen dejligt og ikke noget jeg oplever hver dag på med gummi og afsluttede i doggy fik tilbud om at prøve anal næste gang så det skal jeg nok  .

cola og bad og lidt eksta kys og kram inden jeg fik lov at gå 

1200 super service til prisen

Redigeret af snigeren858
glemt noget i overskrift

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan nikke genkendende til ovenstående. Vicky er en pornotrold som levere uden at kny. Fik en time med alt hvad jeg havde lyst til. Dette inkluderede både rimning anal og megafransk uden slug, til en tudse. Eneste malurt. Massage ved hun ikke meget om og at ride er ikke en spidskompetence. Men hun levere på alle andre parametre. Kunne godt tage en runde en anden gang. 

Venligst 8000 

https://annoncelight.dk/showad/271300

 

Redigeret af 8000

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...