Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg er mest til de private kvinider som byder indenfor i privaten. De må også gerne være oppe i årene for så ved jeg erfaringsmæssigt jeg får de bedste oplevelser. Efterhånden har man jo nået en alder hvor man vil føle det som lidt kejtet at være sammen med en på 22 (som jo så nok er 32) men alligevel. Modne skal de være.

Således også i fredags. Det var jo fredag og jeg trængte til en fræk kvinde. Når jeg er nu er så kræsen som jeg er så er bordelbesøg ikke lige mig og så er markedet godt indskrænket efterhånden. Jeg har en fast i Ballerup jeg besøger når jeg vil - men det var for langt for mig den fredag. Og så ville jeg prøve noget nyt.

Jeg fandet hende her: http://www.escort5.dk/profil-7187-MissK.html

Lige vel overmoden til min smag, men billederne var umiddelbart attraktive - ligesom prisen. Jeg ringede til hende og der var hun i Netto. Vi aftalte dog en tid og jeg indfandt mig et sted på Østerbro præcis på klokken.

Sædvanlige med dørtelefon og en brummen betød døren var åben. Op kom jeg og døren til en lidt gammeldags lejlighed på to værelser blev åbnet. Helt bestemt i privaten. En kvinde sidst i fyrrerne. Hun var sød og smilte en del og det var tydeligt hun kunne dette. Det var kun en fritidsfornøjelse for hende og hun synes det er frækt at møde fremmede mænd. Billederne snyder dog en del. Hun er for moden til mig og hun har taget en del på siden billederne blev taget.

Men det var jo ikke vægten vi skulle tale om. Jeg fik vasket mig og indfandt mig. Egentlig var kemien der. Hun kysser ikke og taler en del. Først mig på ryggen og hun giver fransk. Det var noget for hårdt til mig. Det var ikke "lækkert". Det var mere hårdt og kontakt, selvom hun sagde at det kunne hun gøre hele dagen.

Så var det min tur. Jeg fik hende på ryggen og jeg slikkede hende. Hun er meget berøringsvenlig og hun kom hurtigt - til hendes egen store overraskelse.

Hun ville så tages bagfra. Hun fandt noget gummi og hun satte sig i perfekt højde og jeg kunne så trænge ind. Hun var noget snæver trods sin alder. Hun kunne helt bestemt lide det og stønnede ikke bare for sjov.

"Du må også godt tage mig i numsen" siger hun så.

Jeg trækker mig ud men selv efter mange forsøg lykkedes det mig ikke at trænge ind i det bageste. Ærgerligt nok. Jeg sluttede med at komme ud over hendes mave. Så afvaskning og så var jeg ude af døren.

Om jeg kommer igen ? Arh ... tror jeg ikke. Det franske var virkelig ikke godt og hun tændte mig ikke rigtigt. Der er sikkert andre hun vil tænde, men det er en hurtig forglemmelse fra min side.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er lidt nysgerrig, har du et link til dit frække bekendtskab i Ballerup?

ups min fejl læste forkert

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...