Hop til indhold
Gæst

Lulu - måske den bedste krop blandt alle GP'ere

Recommended Posts

Gæst

https://www.escortguide.dk/P/lulu-model-body-in-soeborg.open--14790.html

Jeg besøgte Lulu i sidset uge. Desværre havde hun kun tid til 30 minutter.

Jeg har besøgt Lulu en gang før og jeg kommer til at besøge hende igen - hun er efter min mening en lille overset stjerne. Lulu har en af de der helt perfekte, velproportionerede kroppe, hverken for tyk eller for tynd. Hun har helt perfekte b-skåls bryster, lette, bløde og luftige, der sidder flot og kommer til at sidde flot på Lulu rigtig mange år enndu. Unge læsere skal vide, at det er helt præcis den størrelse bryster man skal gå efter når man kigger efter kæreste-/kone potentiale. Jovist, det er kan være vældig sjovt med disse store, tunge D-skåls sager, som f.eks. sidder på "Jenifer - big natural tits (og som i øvrigt ikke har meget andet at byde på end selvsamme tits) - men "gravity-socks" og vi ved alle hvad der kommer til at ske med den slags i løbet af nogle få år. Foruden en perfekt krop sidder der også et ganske kønt ansigt på Lulu - sådan lidt Cleopratra agtig. Når der engang skal laves nye rankings vil Lulu komme helt op på øverste hylde ift. udseendet. Efter min mening er det vel kun Isabellova som er kønnere, men hun har jo fornylig fået lavet sili-babser, og det trækker efter min mening ned på min skala.

Udover den fantastiske krop, som i kan se på billederne, så er Lulu en sød og lidt genert pige. Jeg var helt forgabt i hendes øko-blow, og sexen flyder naturligt og godt. Lejlighed og bad er fint til formålet, pænt og rent, ok bad, og et ok diskret sted. 

/DB

 

 

Redigeret af Gæst
Typo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Helt enig db - dog er både Megan og Serrano smukkere. Men Lulu er køn nok og så oplever jeg hende som helt sjældent ægte liderlig, kæmpe plus. Og man må mærke godt efter mellem benene på hende. Også skønt. Topklasse gfe!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Ballsy skrev, for 11 minutter siden:

Helt enig db - dog er både Megan og Serrano smukkere. Men Lulu er køn nok og så oplever jeg hende som helt sjældent ægte liderlig, kæmpe plus. Og man må mærke godt efter mellem benene på hende. Også skønt. Topklasse gfe!

Hmmm, smag og behag. Megan gjorde det ikke for mig, lidt til den tynde side til min smag - og jeg fangede hende desværre på en af hendes sidste dage, hvor hun skuffede mig. Serrano, jo dejlig og god gp’er, men ikke efter min mening på samme udseendemæssige niveau som Lulu - og så ryger hun fandme meget, og det kan altså lugtes. Men holdt kæft hun giver nu ellers god sex - det er rigtigt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
meilo skrev, for 34 minutter siden:

Hun ser dejlig ud på de billeder. En doggy med hende vil være... vildt. 

Er hun imødekommende?

De 2 gange jeg har besøgt hende har hun været sød og imødekommende - og 2. gang virkede hun glad for at se mig igen. Hun taler engelsk til et 7-tal på øst-gp-skalaen - dvs ok til lidt chit-chat, så længe man formulerer sig til hvad der svarer til et lix-tal på 25 og ned.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest CuriousDk

En af de få, hvor man kan hamre igennem uden dikkedarer. Hvor hun nærmest ikke kan få nok. Flere af hendes slags, tak.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har lige været forbi Søborg og Lulu et lille smut i dag. Hun var rigtig lækker og klart en genbesøg værd. Minder mig lidt om Sexy Susy som tidligere huserede i Emdrug. Ungarnsk topklasse og meget valuta for pengene og bj med total dejlig øjenkontakt. Lejligheden ikke så diskret igen, men jeg kender ikke mange i Buddinge, så skidt. Gentagelsesfare stor - og næste gang vælger jeg en større pakke. Nice

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...