Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/new-teen-mia-.girlfriend-experience--44515.html

Jeg ser til min skam at Teen Mia ikke har fået en anmeldelse, så en hurtig en herfra.

Hun kan sagtens gå for at være teen - Hun er så cute og ung, lidt genert og virker lidt ubrugt, så thumbs up herfra - Men lad nu være med at misbruge hende, jeg skal bruge hende en del gange endnu!

Så lækre små ungpigebryster der bare fortjener at blive holdt, kælet og slikket forsigtigt. Lille topmave der er så smuk, og det piner altså sådan en som mig at hun selv er ked af sin topmave - Den er så cute! - Lækker hvalpet ungpige der skal forkæles med hele timer efter min mening. Det hele var godt, jeg var i førersædet og fik lov til det hele, men allermest havde jeg bare lyst til at ligge i missionæren og bruge tiden på at kigge på alt hvad hun er, for det er sgu topnice. Vi snakker naturligt undpige look, naboens datter, og samme generte sødme og lidt usikkerhed. Det tror jeg bare hun skal holde fast i, så kan hun godt tjene en skilling her på gode gamle Østerbro (på bollefabrikken nær parken).

Tøsen, IMO: 8... 9, tja, jeg tror sgu ikke det bliver meget bedre, så gik los fyrbøder, hun får sgu et tital herfra

Service: Hvis man er til det lidt generte hvor man får lov at vise hende hvad danske mænd kan, så er vi også godt der oppe af på den front.

Stedet: almindelig beboelseopgang med dørtelefon. Der skal ringes på før de kan åbne, så det tager lige 30 sekunder. Men indgangen er lige indenfor døren så det er et hurtigt smut ind og ned i kælderen der er stor og lys og et flot bad. (PS: der er dog et lille rum ind til venstre for trappen der er ret lille, men til højre og rundt om hjørnet et stort lyst lokale med en god stor seng.)

Lummer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...