Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/lisa-back-in-copenhagen-petite-girl--46223.html

Jeg prøvede hende ganske vist i efteråret men jeg vil da lige nævne for jer at hun er tilbage, hvis I ikke har været forbi.

Jeg planlægger et genvisit, for det var yderst behageligt, og jeg er behagesyg ;)

Jeg har ikke ramt så lille og stram en ting før, hun var godt nok helt mørkhåret i efteråret, så forvent ikke en blondine.

Det var ikke GFE men fint professionelt, men god service og jeg fik lov til det jeg havde brug for uden forbehold - PS: Jeg tog en time så der var tid til også at snakke og være sød inden og efter oplevelsen - Det giver lidt bedre indlevelse når man selv strækker sig for at gøre et godt indtryk.

Hvis man er til de små og meget stramme og ikke kræver GFE, men bare professionel behandling, så bør man give hende et skud, for bare oplevelsen af den petite krop er en oplevelse der får det til at rykke i mig. Så vidt jeg husker fik jeg ikke lov at tage ret meget fat - Naturligt nok er hun lidt skrøbelig, så tag hende forsigt men længe og i mange stillinger og bare nyd synet.

Hvis man er til det så er pigen 9, servicen 9 og stedet 7 (det var i Emdrup sidst)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
jensfun skrev, for 15 timer siden:

hvorfor

Helt slap, ligegyldig attitude og et ansigt, der nærmest konstant var drejet 90 grader væk fra mit. Hun virkede ikke glad.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Ballsy skrev, den 15.3.2019 at 13:12:

Jeg har også gang på gang set i den her retning - og gad også godt vide om ansigtet er i klasse med kroppen? Leo?

Nu er det jo noget tid siden, men jeg havde god kemi og samtale med hende. Det tror jeg hjalp mig på vej, for hun er lidt bestemt med hvordan hun vil have det og kommenterede også på at hun kun gad gode søde renlige lækre fyre.... Det må jeg så have faldet ind under.

Men jeg kan godt følge at hun kan virke kold. Hun er også så spinkel og petit at man faktisk ikke kan tage fat i hende. men når man så lige har fundet de blide hænder frem er hun en ren prinsesse at knalde. Prinsesse er måske et meget godt ord for hende. Hun ville kunne mærke en ært gennem tyve madrasser og tyve æderdunsdyner :) Og hun kan nok også opfører sig sådan, og i den grad også på den gode måde, så hvis man lige finde takt og tone og har kemi, så er det en sand fornøjelse at skrue hende ned over sit lem.

Jeg tager hende gerne fra jer hvis I springer fra. Men det er selvfølgelig nok også noget med både kemi som jeg helt sikkert havde med hende, træthed/ømhed, og om man er til de østeuropæiske piger. Jeg er, så den sad lige i skabet, og jeg skal helt klart have sat hende på mig igen! :D

PS: Tak for info om navneskiftene - det er rart at vide så man ikke bare søger efter Lisa og bliver trist over at hun ikke er tilbage.

Del dette indlæg


Link til indlæg
slapman skrev, den 12.3.2019 at 08:05:

Ja 

Tak, godt at vide. Jeg husker at hun en gang havde billeder med ansigt i annoncen, og det var ikke rigtigt noget for mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...