Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte Sierra. Det er ikke første og ikke anden gang jeg besøger hende. Men der er bare et eller andet der gør man vender tilbage... når ja shit en dejlig mås den pige har. Fantastisk.

https://www.escortguide.dk/P/sexy-sierra-im-back-body2body-penis-massage-fisketorvet-42879.html

Det klart det en fordel at kende pigen sød som hun er osv. Men første gang jeg så hende var behandlingen også i top bare til info.

Massagen er lækker hun bruger sin krop godt. Når mulighederne byder sig er hun bestemt ikke berøringsangst.... tværtimod. Vildt lækkert.

Hendes håndarbejde er godt. Hvilket er væsentlig i erotisk massage med hj afslutning. Har prøvet flere piger hvor det er nødvendigt selv at hjælpe mere eller mindre. Det er bestemt ikke tilfældet her. Hun bruger et mix af kroppen og hænder. Hun kan vidst også bruge fødderne. Hun gjorde det kort på mig. Det er dog ikke lige min ting altså fødder. Men hvis man er til det så er hun også et godt bud tror jeg.

Jeg har anmeldt hende før, jeg gør det igen ligesom jeg nok også besøger hende igen. Det fortjener hun og hendes numse. Mmh

Hartman//

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...