Hop til indhold
Wicker

Urin/goldenshower i København

Recommended Posts

Kære  Gudinder og brødre

 

Jeg håber nogen kan hjælpe med inspiration til et godt og inderligt golden shower, gerne kombineret med sorte kys. Jeg ønsker, at gudinden skal være slank/petit og helst helt glat. Alder er ikke afgørende, men foretrækker generelt gudinder i spændet mellem 30-50.

Og så skal det foregå udenfor toilet/bad, helst på sengen og ellers hvor jeg ligger på håndklæder på gulvet.

Hun  skal kunne lide at give det, ikke noget værre end et ansigt der rynker på næsen under legen. Hun må ikke være bange for at få lidt på egen krop undervejs. Især er det lækkert at kysse og slikke hendes tis af inderlår og bryster :-)

Jeg har tidligere haft gode oplevelser hos Lori der desværre ikke er i landet pt og Chantall fra Cassiopeia, men det ligger et sted jeg ikke kan besøge af private årsager (personlig diskretion) og let skuffende hos Felina på Frederiksberg.

Ultimativt vil være hvis det er gensidigt, men kan godt "nøjes" med at modtage denne gang:razz: Og tænker en afslutning med svensk eller fransk som vi kan blive enige :-)

 

Tak/wicker-

Redigeret af Wicker
Glemt en oplysning

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...