Hop til indhold
Kubrick

Sweety Emilly - Frederiksberg

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/-sweety-emilly-new-girl-in-frederiksberg--46169.html

Havde haft en lang dag og trængte egentlig til tid med Græske Emilly, men klokken var fremskreden og hun havde ikke tid... trist.

Nå, alternativer måtte findes. Samme navn, og det viste sig sørme også at være samme sted. Sanseklinikken på Frederiksberg. Da jeg ringede på, var det så Græske Emilly der åbnede døren. Hun spurgte om det var hende jeg havde en aftale med... nu var forvirringen stor... og indrømmet, for det var jo hende jeg helst ville have taget, jeg sagde ja... Vi kom på værelset og fik afregnet da hun pludselig blev i tvivl om hvorvidt jeg var den hun havde aftale med, og nu stod der sørme også en ved hoveddøren som hun havde en aftale med. Hvilket kaos...

Blev henvist til andet værelse, og her kom den “nye” Emilly ind. Hun er helt ny og ved Gud hverken særlig erfaren eller gammel. Jeg tror omkring de 21-22 år og meget petite... det kan vi godt lide... Men nærmest ingen bryster, mindre end den “rigtige” Emilly.... Hun er meget genert og der er ikke den store indlevelse, sutter med kondom (omend at det gjorde hun faktisk ganske godt og til roden), kysser ikke og der er sq ikke meget initiativ fra hendes side.

Men at tage hende bagfra, med den meget lille og helt fantastiske røv... det virker altså rigtig godt... og det fik også den ønsket virkning her. Da vi havde klaret det seksuelle løsnede hun meget op og vi sludrede fint. Hun er fra Budapest og kom mandag. Hun er en køn lille sag.... men tror ikke jeg kommer igen, med hende... Sanseklinikken...?? Ohh yes:biggrin:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...