Hop til indhold

Recommended Posts

Guest amatør

Jeg ved ikke rigtigt hvordan man skriver en anmeldelse af Sweet Mia.

Jeg følger jo med her dagligt, og den ene efter den anden fantastiske anmeldelser dukker jo op, og jeg har længe overvejet at besøge Mia, og for nogle uger siden fik jeg det så endeligt gjort.

 

Det første man kan konstaterer efter ganske få minutter er at alle rygter og påstande er 100% ægte, Mia er i en helt speciel liga hvor ganske få "glædespiger" befinder sig, og da jeg nu er den første der har benytte denne mulighed, vil jeg benytte muligheden for at bestemme at det fra nu af kaldes 1stClass ;  og samtidigt give "credit" til Janet (courtisan) som var den første som introducerede mig til denne særlige kategori, men som desværre ser ud til at have bevæget sig ud af denne branche; men jeg ønsker hende det bedste og håber at hun har fundet en fantastisk mand, for det fortjener hun!!!(jeg ved hun har en nær kontakt i Danmark; hvis han læser med her kunne han måske være så rar at bekræfte at Janet har fundet lykken, og har det godt, som ville "make my day"! )

 

Sorry Sweet Mia, I got sidetracked; this is all about you :)

At møde Mia er ganske så særligt som nogle påstår, man bliver modtaget af en passioneret elskerinde, en "solemate", en fuldkommen kvinde, ja nogle har ligefrem sagt gudinde :) og de er ikke helt ved siden af.

Alt forløb super let og elegant; først skal man lige bestå en aldersprøve da Mia kun ser mænd over 40, hvilket heldigvis gælder for mig, for hvis jeg vidste at hun fantes, men jeg ikke kunne besøge hende, ville jeg godt nok blive en lille smule misundelig!!

Mange har tidligere beskrevet forløbet, et glas bobler, dejlig afslappet og personlig samtale i sofaen, så ind i sengen; fantastisk sex og indlevelse; der var nogle orgasmer, og jeg er ærligt talt ligeglad om de var ægte, hvis de ikke var, så var hendes simulation så fantastisk, at jeg følte mig som supermand :)

Jeg har været heldig på det seneste, så på trods af at Mia er meget petit, og jeg er lidt stor, blev det ikke noget problem, men Mia valgte at skifte til oral til sidst, for at spare sig selv lidt, hvilket er meget fint med mig, og det gjorde hun perfekt, men super fornemmelse fra hvornår hun skulle stoppe; ingen slug, og det er jeg ligeglad med anyway.

Dem der dyrker denne "hobby" kan efter min mening ikke besøge Mia hurtigt nok, hun er fantastisk og 1stClass!.

https://escortguide.dk/P/sweet-mia-back-in-town-42255.html

amatør 

 

 

  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har lige været forbi Mia. Egentlig virker det helt forkert at anmelde hende på et forum for købesex. Jo, vi havde sex, og jo, jeg lagde nogle penge på bordet. Men der var ikke noget af det, som foregik, der minder om købesex, som det plejer at være. Mia er den elskerinde, jeg ville have, hvis jeg var milliardær. Det skal I andre så være glade for, at jeg ikke er  - for så ville jeg købe hende fuldtime. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...