Hop til indhold
Niksen

PAOLITA B2B EROTIC MASSAGE

Recommended Posts

Havde prøvet at booke Paolita i dag, men uden held. Skrev så til denne annonce som minder meget om Paolita’s. Der komme svar, samme adresse som Paolita tæt på Borups Alle.

https://www.escortguide.dk/P/-luxus-b2b-massage-med-megafransk-hot-nicole-tilbud-700kr-45769.html

Mødet en pige fra Argentina, starten af/midt 30’erne, store bryster, hvepsetajle. Billederne ligner meget godt, men nok lidt mere buttet. Fik B2B med mega til 700. Det var udemærket, hun havde en smule travlt, men jeg tilbød hende massage og det ville hun gerne have. Lidt samlebånds fornemmelse.

Da jeg kom, brugte hun hånd og ikke mund. Derefter fik jeg køkkenrullen så jeg selv kunne tørre op. De to ting trække ned, og komme derfor nok ikke igen 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte hende.. og kan hilse at sige det ikke er pigen på billedet. Altså Paolita. Jeg blev taget imod af en spansk kvinde med en del mere sug på maven. Dog havde hun store naturlige bryster.. Jeg valgte at blive og modtog en gang b2b med mega til 700 kr. Det var ok.. men havdet håbet på det var hende på billederne :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...