Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har gået nogle dage og luret på Adrianne's billeder. Især de billeder hvor hun ligner en sekretær fangede min interesse. I dag ringede jeg så hende og spurgte lidt ind til hendes services og om hun kunne lege sekretær. Det kunne hun godt, vi aftalte en tid og jeg kom hen til hende. Da hun åbnede havde hun hvid skjorte og stram nederdel på lige som på billerne, det ligende ikke helt præcist men tæt. Hun startede med at sige "hello mr. boss, your office is ready" :D Det var sku meget grineren, hun holdte karekteren hele vejen igennem. Hun spurgte om jeg havde noget papirer hun skulle ordne. Eller hun skulle lave kaffe. Imens sad jeg i sofaen og små fortrød lidt at jeg ikke havde taget jakke sæt på. Lidt om Adrianne her er tale om ægte billeder, de ligner på en prik, det eneste jeg syntes, er at hun ikke er helt så mørk i virkeligheden, hun har en flot lysebrun hud, hun ligner lidt Mel B (hende fra spice girls). Der er helt tale om en ægte ungpige godte, jeg vil skyde på 21-22 år  .. 23 max. Super flot pige på alle måder, hun duftede vidunderligt og havde en sødt smil.   

Efter jeg havde taget et bad, forsatte hun med at gå og varte mig op, indtil hun spurgte hun om der var andet hun kunne gøre, det var så her jeg beordrede hende på knæ og jeg stak min pik direkte ned i hendes hals. Det kom vist lidt bag på hende (vi havde aftalt deepthroat), hun fik efterhånden suttet den våd nok til at deep throatingen gik lidt bedre. Jeg sagde til hende at hun fik løn forhøjelse hvis hun kunne holde den nede i halsen i 10 sek. Hun prøvede ihærdigt, hun kom vist op på 7-8 sekunder, men jeg tællede også langsomt :lol: Hun er en af de bedre jeg har prøvet mht. deeptroath, hun forsøger virkelig at presse den længere den end fysisk muligt, og hver gang virkede det som om hun fik 1 mm mere, som bonus så virkede det faktisk som om hun blev lidt små liderlig af at have min pik nede i hendes hals. 

På med et kondom og jeg tog hende bagfra, stående imens hun havde hænderne på en kommode, hun har en super god røv, slanke ben og en voldstram fisse. Hun tog godt imod, jeg startede lidt blidt og hun fik selv lov at styre tempo, siden hen så en hånd på en pat og en på hoften og så bare pumpe igennem. Jeg forsatte med at tage hende bagfra på sengen, face down ass up, holdt her med begge hænder om hendes hofter så jeg rigtig kunne støde igennem. Hvis jeg havde været mere smidig så havde jeg sat en fod på hendes hoved (Rocco style) :lol: Så lagde hun sig på maven, jeg ovenpå den spinkle lille pige og kneppede løs. Da jeg kunne mærke at finalen var nær, så lagde jeg mig udmattet på ryggen og bad hende gøre mig færdig, hun suttede kombinerede med lidt mere deepthroat, til sidst sugede hun på hovedet og spillede mig af hvorefter jeg kom i munden på hende. Hun sugede til der er ikke var mere, derefter spyttede hun den store klat ud.Lidt kys som smagte af spærm hvorefter hun spurgte om hun skulle lave kaffe, det var så her jeg sagde til hende at hun godt kunne holde fri. Det syntes jeg hun havde fortjent ;)  

Overall super fed oplevelse med en sprød tøs:  

https://www.escortguide.dk/P/sweet-adrianne-from-poland-first-time-in-copenhagen-46041.html

Redigeret af JeppeK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er ked af det, men for mig er der tale om 2 forskellige piger på pics.

en pige på billede 1 og 10-18

og en anden pige på billede 2-9

Den 1. er gudesmuk, og jeg vil tro, hun er topmodel. 

Den 2. er også smuk og nok den pige, man møder. 

Men måske tager jeg fejl?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sweex
Miller's Crossing skrev, for 37 minutter siden:

Jeg er ked af det, men for mig er der tale om 2 forskellige piger på pics.

en pige på billede 1 og 10-18

og en anden pige på billede 2-9

Den 1. er gudesmuk, og jeg vil tro, hun er topmodel. 

Den 2. er også smuk og nok den pige, man møder. 

Men måske tager jeg fejl?

Jeg tror faktisk du tager fejl. Jeg tænkte præcist det samme, til at starte med. Prøv at læg mærke til hendes markeret kindben. De går igen på alle billederne. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

I was with her today and I think it's her on all pictures although some are with more styling/makeup/photoshop.

And yes, she did GFE-kissing with tongue, at least with me :P

I started with a striptease which she did well (slow and sensual), if someone is into that ;)

A sweet and open-minded girl :)

Redigeret af from_malmo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...