Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/lovely-leila-first-time-in-dk-just-1-7-march--46017.html

Leila er ny i byen og jeg spottede hende da jeg tjekkede Lena ud som lige er ankommet. Tænkte i dag skal noget nyt prøves ,så hurtig kontakt og hurtig svar. Er normalt ikke til helt ny og uanmeldte piger , men da hun er i selskab med Lena og Maia tog jeg chancen. 

Kom til lejligheden og blev mødt af en smilende og med det samme meget nærgående pige. Hun gav mig det længste og mest våde velkomst snav og derefter var kemien ligesom lagt. Af med tøjet og og som det naturligste i verdenen lod hun mig gå på opdagelse på hendes velformede krop. Dejlige naturlige bryster og en so sexy pussy. Jeg gav begge delle min fulde opmærksomhed og Leila kom rimeligt hurtigt. Virkede som om det var længe siden hun havde fået noget. Rollerne blev byttet om og jeg fik det dybeste og mest begærlige blow , jeg har fået længe. Her kunne noget helt specielt . Masser af kys med tunge og derefter blev der knaldet og jeg følte hele tiden , at hun bare var møj liderlig. Sluttede af med at komme i hendes mund og hun spildte ikke en dråbe , det hele blev slugt.

Billederne er ikke helt så gode og hun lovede der ville komme nye, men det er hende som er på dem

Så god fredagsoplevelse som kan anbefales

Redigeret af godmann

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun ser en lille smule kvapset ud på et par af billederne. Det er muligvis bare dårlige vinkler, men hvordan er hun skruet sammen?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er da ikke tynd , men det hænger godt sammen. Pæne bryster lidt mere end en håndfuld . God energi, som en kæreste der har ventet dig og ikke kan få nok af dig

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg syntes hendes billeder er helt misvisende. Hun er meget kønnere i virkeligheden. Og så er hun super sød :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Torv skrev, for 7 timer siden:

Jeg syntes hendes billeder er helt misvisende. Hun er meget kønnere i virkeligheden. Og så er hun super sød :) 

Helt enig. Billederne er ikke gode , men hun sagde der kom andre som viser hende ordenligt. kan høre hun er ny og uerfaren , hvilket tændte mig en del. Og hun leverer til fulde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...