Hop til indhold
schmotox

Sharon, Vesterbro - voluptuøs og sød

Recommended Posts

Det er et utal af fantastiske shemales i København for tiden, men dette er beretningen om et besøg for to uger siden, som jeg aldrig fik tid til at nedskrible.

Sharon - http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=16093

- som er i de berygtede kælderlokaler på Vesterbro, jeg havde besøgt før (http://www.eroguide.dk/forum/viewtopic.php?f=33&t=1391)

Sharon er den selvsamme kvinde som på billederne, men ét bør man dog altid huske på: Lyssætning og perfekt lagt makeup på billeder er altså ikke det samme som at møde en sød trans efter dagens femte kunde.

Nuvel. Sharon var virkelig sød og forstående, tog imod 1000 kr. + 200 kr. for at komme. Hun lyste helt op, da jeg bad specifikt om dette, og afslørede så, at hun ikke var kommet i tre dage. Jeg var selvfølgelig skeptisk, men størrelsen af hendes ladning senere var nok til at overbevise mig.

Sharon er i den voluptuøse ende af skalaen; det vil sige, at selv om hun er fast, blød og skøn at røre ved, vil nogen måske mene hun vejer 5-10 kg for meget. Det var jeg ret ligeglad med - der er et eller andet frækt over en kvinde med former, der samtidig har en stor, tyk pik. Og det havde Sharon.

Jeg havde en off-dag den dag, så det blev Sharon, der tog mig, og ikke omvendt - lillemanden ville ikke helt som jeg ville, desværre, og jeg har ikke de potenspiller, jeg kan se andre herinde skriver om. Har ganske enkelt ikke råd til både sexbesøg og så købe dem på apoteket.

Det gjorde nu intet. Den halve time med Sharon var god, mest fordi hun virkelig var sød og lyttende hele vejen igennem - og meget smilende. Kemien var der helt sikkert.

Mest komiske øjeblik:

Efter vi begge var kommet, begge ved egen håndkraft, spurgte hun om jeg ville møde hendes veninder (de er tre i alt dernede i den skumle kælderlejlighed); jeg sad nøgen og lettere forpustet på sengekanten og fremmumlede et "øhhh, ja?", hvorefter hun kaldte på dem og to halvnøgne trans'er kom ind, tog min pik inspicerende i hånden, og derefter gik igen. Mærkeligt optrin, som jeg nu bare grinte lidt af.

Da jeg gik, kyssede vi farvel, og Sharon indrømte, at hun havde været lidt skæv under hele seancen. Det lagde jeg nu ikke mærke til. Sød, det var hun, den venezualske pige (hvad er det med trans'er fra det land?!?), og jeg kan sagtens anbefale hende, hvis man kan leve med stedets (Eskildsgade 1, i øvrigt) meget lurvede decor.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig god anmeldelse du har lavet der.!!

Det animere helt klart en til at besøge hende.... Tror selv jeg vil prøve en 30minutters tid med hende, nu da det er min første gang med en shemale..

Mr. Boring Guy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...