Hop til indhold
Guest Liderligfyr

eva finkenstrasse 6

Recommended Posts

Gæst

var lige forbi finkenstrasse i fredags.

Havde egentlig udset mig ania/anja, da jeg havde læst godt om hende. Kom ind i opgangen, hvor ania og diana var til venstre. Til højre, var Linda og Eva. Så fik jeg den ide, jeg prøver sgu Eva! Havde haft 2 succesoplevelser tidligere på dagen, så der var plads til et risikabelt eventyr (billederne er jo ikke specielt sigende, og har aldrig læst nogle anmeldelser af hende)

http://www.fair-girls.de/Flensburg/1403

Ringede på døren, 2 brunetter åbnede. Jeg spurgte, hvem er Eva, den bagerste pige svarede ja, så gik med hende ( skal lige siges, Linda ser faktisk ret godt ud, hvis nogen har udset sig hende)

Eva skriver 20 årig polak med en c skål. Alderen tror jeg passer rimelig ok, brysterne nok en B/C. langt glat brunt hår. En pæn pige, noget over middel. flot ansigt, men ikke sødt smilende ( dog var Linda nok den smukkeste)

30 min 50 euro

Nu havde jeg jeg jo været sammen med et par stykker, så var ikke monster liderlig længere, var mere i nussehjørnet.

Vi gik igang med lidt nusen, men hver 30 sekund, spurgte hun om vi ikke skulle igang med bj. Så valgte at bestille hende en time i stedet for, så der var mere ro på. Hun blev mere afslappet, og vi hyggede os med lidt nusseri.

Ja Ja man kan jo ikke nusse hele dagen, så hun skulle lige tjekkes lidt nærmere. Her kom så alle hendes grænser! kys... nej tak, fingre op i sig..... nej tak, slikke fisse..... nej tak. Godt så, altid noget pikken godt måtte komme op i hende :P

Måtte godt give hendes fisse lidt "massage" udenpå, hvilket jeg så hyggede mig lidt med. Det blev hun noget våd af, fik hende til at vise mig, hvordan man lettest fik hende til at komme. Lidt fingerstimuli i ca 5 min, så var hun færdig, frækt. Lille missekat var glad 8-)

Nå unge dame, nu er det min tur til at blive betjent! lagde mig ned og hun gik igang, fik hende til at dreje sig, så hun havde popoen over mod spejlet, fed udsigt! (Til jer, der ikke kan nøjes med at trænge ind i "die liebes tempel", så er hun også til anal)

det franske, jo jo ja ok, ikke noget jeg ville eksplodere af, efter lidt tid spurgte hun om det var godt nok og om jeg ville have mere. Tror ikke hun er så vant til mændene kan lidt hendes bj, for det var ligesom om hun livede noget op, og det blev noget mere intensiv. (må indrømme jeg absolut ikke var træt af at se på hendes popo, så nok derfor jeg gerne ville have mere :roll: ) Men det endte faktisk med at blive ret godt.

over i en ridetur, det er hun godt nok ikke rutineret i, videre i en doggy bom bom kabooooooooommmmm smil på læben, lagde mig ind til hende lidt, for at nyde øjeblikket. Vi sluttede af med lidt gensidig massage, hvor der blev sludret lidt. Hun synes jeg var en "gute man" jo jo du har også en lækker røv ;)

efterfølgende fik jeg et hurtig bad, uden hende, da de andre piger ville blive tosset hvis man badede sammen. øv øv

lidt hyggesnak bagefter, hvor vi gav farvelknus efter ca 1,15 time. Hun var der for at tjene penge, så måtte hun hellere komme videre med

stedet 5-6

pigen 7

sex 4

gentagelsesfare 70-90 % hvorfor? ja det ved jeg sgu heller ikke. Men der var noget uskyldighed, jeg faldt lidt for. Og god kemi, da hun først slappede af, med sit bj

p.s dog skal det siges, at det kun bliver gentaget 1 gang, hvis hun er en af dem, der vil have det afsluttet efter 20 min.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Liderlig fyr.

Tak for en sober anmeldelse af Eva, også at du lige fik Linda præsenteret er også et plus.

Syntes godt man kan fornemme at den service du fik hos Eva bærer præg af at det er en ung / uerfaren kvinde.

Finkenstrasse er et ret kedeligt "bordel" når man ser på bygningen, men de formår at finde nogle søde fortrinsvis polske piger frem.

Jeg plejer altid at ringe først til pigen, men jeg kan godt se fordelen som du gjorde, så er der et par stykker at vælge imellem.

Tak for anmeldelsen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

ja hun er helt sikkert ung og uerfaren :-) men valgte og se charmen i det. Som jeg skriver, kunne jeg godt finde på at komme igen.

Flensborg giver masser af mulighed for at prøve nogle forskellige ting. Jeg nyder nuancerne ved at besøge de forskellige piger. Pornosex, nussesex, thaipiger, buttede piger, små bryster, store bryster, buttede piger, slanke piger, erfarne profesionelle, unge uerfarne..... jamen der er jo alt ;)

Har kun haft en decideret dårlig oplevelse i Flensborg, og det er Nicol fra Finkenstrasse. Hun ville have sluttet 30 min af efter 15 min, og leverede ikke alverden i den tid. Nok fordi hun havde hendes mens. Det finder jeg slet ikke i orden.

Hvis pigen ellers vil det, og prøver at gøre sit bedste, så er det jo bare at komme med åben sind, så bliver det næsten altid vellykket. Også selv om hun ikke er den store sexdronning

Ja det er ikke location, der gør finkenstrasse så populært hehe det må være pigerne eller den informative hjemmeside :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hejsa, lige et hurtigt spørgsmål fra en nytilkommen i forumet:

Den slags steder som Finkenstrasse, Batteriestrasse, Engelsburg osv., er det bedst at ringe i forvejen, eller virker det fint bare at troppe op? Hvad plejer de forskellige at gøre?

Jeg har ikke været nogen steder i Flensborg, eller resten af Tyskland for den sags skyld endnu, men jeg bor ikke så langt væk. Så jeg håber på at få chancen på et tidspunkt.

mvh

Baronen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ang. Linda:

Jeg har været hos Linda for et par måneder siden. (Hvis det da er den samme). Ung pige, 19-20 år. Ca. 164 cm Lang mørkt hårmed hvad jeg vil kalde et østeuropæisk-jødisk ansig. Nok noget nær den smukkeste pige jeg har været sammen men for cool cash (og sikkert også uden), men smag og behag er jo forskellig.

Og nok også den mest distancerende og lidet berøringvenlige. "Om jeg var klar over hvor mange bakterier der var på sådan nogle fingre" da jeg ville udforske hende nærmere forneden.

Et nogenlunde blow, men hun ville ikke liggei 69.

Tog hende forfra og bagfra - der var jo god udsigt i begge retninger, bagfra til en dejlig lidt fyldig røv.

Udseende 10

sex 4

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jo det er hende!

Vi er jo sådan set meget enige Stein! Jeg er måske nok lidt hård, i bedømmelse af udseende, så derfor går jeg ikke op på en 10 er. Nogle savler også over Nicole derfra, hende bedømmer jeg også som en pæn pige, ikke en model.

Linda er jeg superglad for jeg ikke valgte! Nu valgte jeg Eva, ja det havde jeg besluttet ude på gangen :-) det blev den lille prinsesse mobset over, og sagde lige så surt, ja det er den vej, og pegede på Eva værelse. Imens jeg hyggede med Eva, kom en forsigtig kunde, og spurgte efter prisen på et knald. Hvorefter hun råbte ja 30 euro.

Jeg ringer aldrig til stederne!!!! Finkenstrasse, junkerholweg, harrisler Strasse 19, batteriestrasse kører alle med 50 euro 30 min og du kan bare komme. Kun 3 mdr siden jeg opdagede paradis, så kender ikke alle steder endnu

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

jeg har vel besøgt Linda en 5-6 gange ,første gang da hun kom til Flensborg for allerførste gang.

Tror hun er en pige man skal have besøgt et par gange før hun lukker op for gotteposen og der skal også være sympati.Jeg har slikket hendes fisse 2 gange ,hvor hun er kommet,og det har været superlækkert,da hendes fisse er virkelig lækker.

Eva er vel nok den dejligeste nytilgang på Finkenstrasse i årevis,har besøgt hende et par gange,og er vild med hendes væremåde og superlækre ungpige krop

Nicol,var rimelig sød da hun kom til Flensborg første gang for 3-4 år siden,idag er hun blevet alt for professionel og syntes også hun kan virke uvenlig,det er en pige jeg ikke besøger mere.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg prøvede ikke at være sammen med Linda, hun var bare ikke i supergodt humør, da jeg var der. Men køn er hun.

Hvad med Eva, får du lov at slikke hende??

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

ja,jeg har slikket hendes fisse begge de gange ,jeg har besøgt hende.hendes mis er meget letpåvirkelig og hun levede sig godt med og bevægede sig meget,den ene gang kom hun.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dejlig anmeldelse Fickenstein. En anmeldelse er jo kun et subjektivt øjebliksbilled, og oplevelserne er jo også afhængige af personlig kemi m.m. Endelig kan min ret modne alder (56) jo spille ind for hendes og andres entusiasme. Når jeg er i DK prøver jeg altid at spørge direkte, vil hellere ha´ et direkte svar end en dårlig oplevelse for såvel pigen som mig selv. For de fleste er det ok bare man er ren og opfører sig ok.

Men din beskrivelse giver lyst til at forsøge sig hos yndigheden igen.

Ps: bare sådan cirka - hvor gammel er du?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hmm til mig sagde hun, hun ikke ville slikkes. Men kan jo også have noget med tidspunktet på måneden at gøre :-) hvad med kys, er Eva til det? Hvad betaler du når du er der???ved vivian engelsburg, er der f.eks forskel på service niveau alt afhændig af, hvad du betaler ( altså ekstraydelser) jeg tager næsten altid det billigste.

Men du har ret i hun er en rigtig sød pige, meget charmerende

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...