Hop til indhold
Jern Henrik

Polish Sandra - Super oplevelse

Recommended Posts

Dette er min første anmeldelse, men da heldigvis en positiv én efter en super dejlig oplevelse med Sandra 

https://www.escortguide.dk/P/just-arrived-new-young-very-open-minded-happy-polish-sandra-45149.html

Jeg fik rimelig hurtigt en aftale og blev godt modtaget da jeg ankom. Hun spurgte om jeg ville have en bad, men jeg kom lige fra et efter træning. Hun tog vist et hurtigt et selv. 

Da hun var klar ,var jeg i den grad også klar. Op i sengen - mig på knæ og hun gik straks i gang med at sutte min pik. Mega lækkert -  dejlig varieret og bare pisse skønt. Jeg kunne kæle for hendes røv og fisse imens hvilket gjorde det hele endnu mere frækt. Ned på ryggen med hende og mig ned og slikke. Slikke den skønneste fisse - smuk med lækre skamlæber der kunne suttes på.

Så kyssede vi lidt mens jeg lå oven på hende. Hun roterede dejlig med underlivet, så jeg fik sindsygt lyst til bare at trænge op i hende, men fornuften sejrede, så på med knaldhætten. Den var grønt!  Grøn! Jeg har sgu aldrig før knaldet med et grønt kondom :D Men kæft det var godt. Hun gjorde alt for at gøre det godt for mig. Hun gned sin klit mens jeg kneppede og i det hele taget virkede hun meget nærværende og som om hun virkelig havde lyst. Ja ja jeg ved godt man skal passe på her med at overfortolke, men det virkede ægte og det er vel det der tæller.

Jeg tog hende doggy og kom i det grønne gummi og hun trak sig først væk, da jeg var helt færdig med at sprøjte. 

Alt i alt en skøn oplevelse. Absolut en af de bedste, jeg har prøvet, ja så selvfølglig skal jeg møde hende igen.

 

Og til de sædvanlige kritiske røster herinde er dette ikke en "sponsoreret" anmeldes eller noget jeg er blevet bedt om. På ingen måde.

  

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sniper123

Hun kan anbefales, lidt ny i faget - som i første gang.Jeg er nu ikke 100%fan af hendes blow,  kunne jeg have påtalt, men stedet rummer mange sarte sjæle. Hendes distance indfinder sig formodentlig hurtigt ..

Redigeret af Sniper123

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for god & lødig anmeldelse -hun ser sød ud, meget smukt ansigt, dog syntes jeg at flere billeder også viser en noget fyldig pige, med lidt på maven/hofterne er det korrekt?   hvordan var hendes bryster? Det kan lyde frygteligt at vurdere piger på den måde, særligt når du skriver at hun er en sød pige der er ny i faget, men når jeg betaler for samvær så vil jeg gerne have at hun kropsligt lever op til det der tænder mig. Personligheden tæller afgjort også, ganske meget endda, men det kræver at kroppen også er der. På forhånd tak.

 

Ærbødigst,

DrMabuse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg fik nu ikke helt den behandling som Jern Henrik fik - men kom lidt tidligt og lejligheden var i en "smule" kaos, tøjvask og telefon pige (?) havde ikke helt styr på bookning og det, mens tredje pige sad hensunket i en stol og bare var. . Sandra prøvede efter bedste evne at give en fin oplevelse, men tror hun havde feber som halvdelen af os alle har eller har haft, så jeg fik heller ikke lyst til alt for en intim tur...
Så for at besvare drmabuse, så er pigen en anelse større end på billederne, til gengæld nogle fine naturlige bryster. Hun er virkelig sød og prøvede på trods af det ydre kaos at give en fin oplevelse. Jeg har været sammen med skønheder hvor jeg gik igen på grund af personligheden og her har du en rigtig sød ret ung pige som gør det bedste hun kan. Det er også en god oplevelse i sig selv

Så jeg gik derfra sådan lidt - tjaaahh, ikke spild, men heller ikke sådan i den syvende himmel. Jeg kan forstille mig at med lidt mere ro og lidt mindre feber ville det kunne have været en af de rigtig gode oplevelser.

På vejen ud mødte jeg så en af Jer? og det var også sådan lidt akavet. Men passede et eller andet sted meget godt til hele oplevelsen og vi tog det begge relativt cool.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte hende også for et par dage siden og havde nogenlunde samme oplevelser som TS.

Rigtig sød pige men desværre ikke nær så køn som på billederne og en del flere kg efter min mening.

Hun virkede dog tændt, og i missionær legede hun med sig selv med den ene hånd, mens hun havde den anden om min nakke og trykkede mig ned, så vi havde pande mod pande. Ret frækt.

BJ var også ret vådt og godt. Kommer dog ikke igen, da jeg hellere besøger Kate i lejligheden etagen over. Men bestemt et besøg værd, hvis man ikke kun er til meget slanke piger, hun er nemlig ret sød.

Redigeret af Virgil

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...