Hop til indhold

Recommended Posts

Efterlyste fortællinger om Sexy Sandra, men der var aldrig nogen som svarede, så jeg måtte tage én for holdet.

Det var nemt at lave aftale via SMS - startede søndag aften med besked om at bekræfte 15 min før aftalt tid. Mandag morgen tikkede en besked ind på min tlf. om vi stadig havde en aftale.. 

Afsted til Frederiksberg - forholdsvis diskret  - en beboelsesejendom over et discoutsupermarked. Blev hurtigt lukket ind i opgangen og lejlighede. Her stod hun så i lille-bitte cowboyjakke og bittesmå g-strengstrusser. Hun er rigtig pæn. Billederne holder 100% - heldigvis, for noget af det der fangede min interesse var hende bryster. Det er hjulpet på vej, men for hulan hvor er de dejlige.

Hurtig skyller, lidt massage og så mig ned og slikke... Jeg elsker at slikke! Sandra virkede til at kunne lide det, så jeg fortsatte i lang tid. Så skifte - til lækkert øko-blow og siden på med regnfrakke og sex. Jeg er ikke så god til det der med gummi, så der skulle afsluttes med blow. 

I det store hele en god oplevelse. Hun er virkelig lækker, men der er et par småting som gør at jeg ikke kommer helt op og ringe.

  • Lille-bitte værelse med en seng som knager og brager når man har sex.
  • Hendes manglende engelsk-kundskaber - Det er svært at kommunikere og når man flere gange skal sige "Excuse me", "Pardon" etc. fordi man ikke forstår hvad det er hun vil have én til bliver det lidt træls i længden.
  • Jeg havde bedt om GFE. Det blev til lidt kys - også med tungen, men jeg er til mere...
  • Havde købt en time - annoncen siger "happy hour" fra 8:00-16:00 til kr. 1.000,- hvilket jeg havde klar, men blev bedt om kr. 200,- mere (og jeg gider ikke diskutere når jeg står med underbukserne nede om anklerne) og så var jeg ude af døren efter 45 min.

Så samlet lidt over middel - Hendes udseende og hendes blow trækker op.

https://www.escortguide.dk/P/sexy-sandra-in-frederiksberg-42851.html

Poptrold.

Del dette indlæg


Link til indlæg

På top 5 over bedste blæs jeg har fået. Det var så godt at jeg endte med betale hende dobbelt. Anbefalelsesværdigt. Desværre tager hun hjem her en af dagene.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...