Hop til indhold
jensemanden

Årets Rollespil Anita, Lexy, Malua, Cassy, Ungt par

Recommended Posts

OG DE NOMINEREDE ER ....

Januar og februar er store måneder for prisuddelinger indenfor kunst og kultur. Feltet af nominerede indskrænkes til een prisvinder indenfor en bestemt kategori. Cremen af kunstnere indenfor film, musik, tv m.m. vurderes og vindere findes.

Indenfor min passion - Rollespillet - uddeles der ingen priser. Det er både uretfærdigt og skammeligt. Det vil jeg derfor råde bod på. Jeg har nomineret 5 kandidater, der med deres rollespil har gjort mit sex-liv mere spændende i det forgangne år.

 

Anita - Kandidat 1

Foranlediget af en anmeldelse fra Poptrold, opsøgte jeg denne skønne 29 årige columbianske skønhed på et mindre hotelværelse i Ørestaden.

Rollespillet :Jeg kommer ud fra hotellets badeværelse, da jeg ser stuepigen Anita rode i min kuffert. Godt ophidset forklarer jeg den unge stuepige, at det er ganske utilgiveligt, og at jeg vil fortælle hotellets direktør om det hændte. Skamfuld tigger og beder Anita om, at jeg ikke vil gøre dette, da det vil betyde bortvisning. Hun siger hun vil gøre ALT,  bare jeg ikke går til direktøren ....

Oplevelse : Rigtig sød pige, der giver en indlevende oplevelse i de for rollespillet helt rigtige omgivelser. Smuk og fræk pige i stuepigeuniform. God kemi. Har vist ikke været i Dk siden august 2018.

 

Lexy - kandidat 2

Lexy har gennem et par år, flere gange været i København. Har gerne 2 annoncer på EG, den ene med et lidt ordinært program og den anden lidt mere avanceret - herunder rollespil. Hun er fra Ungarn.

Rollespillet :Jeg havde bestilt Lexy som fræk skolepige til et escort besøg. Havde indrettet et værelse som "rektors kontor". Den frække skolepige var blevet indkaldt til en alvorlig samtale hos rektor. Episoder som tegnestift på tysklærers stol, spredte ben med synlig trusseløs mis overfor helt ung lærer samt ikke mindst letpåklædte billeder i skolens uniform på nettet. En bly Lexy måtte forstå, at jeg måtte indberette dette til skolens bestyrelse, med risiko for at blive smidt ud af skolen. Meget skamfuld foreslår hun, om ikke vi kan finde ud af "noget" ....

Oplevelse : Rigtig god indlevelse fra Lexys side. Hendes "spil" er virkelig imponerende. God mimik. Ualmindelig sexet i skolepige-uniformen. Behersker det engelske sprog rigtig godt. God sex på "skrivebordet".

 

Malua - kandidat 3

"Danske dejlige Malua" optræder på klinik i Vanløse. Hun hr et rigt udvalg af forskellige uniformer, og reklamerer med frække rollespil.

Rollespil : Malua er sygeplejerske. Jeg har i månedsvis ligget i coma i en hospitalsseng. Trofast har sygeplejersken siddet og våget ved min seng. Hun har holdt i hånd og blidt aet mig på kinden, men stadig uden livstegn. Malua er for få år siden blevet gift med en forretningsmand, der altid er på farten. Malua  føler sig forsømt ...  Dette får hende en aften til at tage hånden under dynen, for at mærke en pik. Bliver patientens åndedræt ikke lidt anderledes ? Er der ikke ved at komme lidt liv ?  Vil måneders trofast pasning bære frugt ?

Oplevelse : Malua er en utrolig flot barmfager kvinde, der ser kanonfræk ud i sygeplejeuniformen. Modsat de 2 første nominerede taler Malua dansk, hvilket helt klart er en berigelse. Virkelig svært at spille "livløs" ret længe med en sådan sygeplejerske ...

 

Cassy - kandidat 4

Cassy Leipzig, Hurren.net. Nu er de 3 musketeter (rejse, hunting og victor) ikke de eneste der har oplevelser fra Leipzig 2018. For mig bød det på et rollespil med devoter Cassy .

Rollespil : Efter en længere forretningsrejse er jeg atter kommet hjem, og jeg erfarer at min kone - Cassy - har været sammen med min bedste kammerat. Cassy må derfor tage sin velfortjente straf ....

Oplevelse : Helt klart den mest avancerede/hårde af årets rollespil. Cassys meget inspirende og informative annonceprofil  på Hurren inspirerer til afstraffelse af Cassy. Cassy er en moden (46 år) flot tysk kvinde. Utrolig flotte omgivelser (noget af det flotteste jeg har set). Value for money hos hende.

 

Ungt par - kandidat 5

Ungt par er et par skønne unge mennesker, der lejlighedsvis annoncerer på EG. Lige for tiden har de dog ikke annoncen aktiv.

Rollespil : Vi havde aftalt et forretningsmøde. Jeg overvejede at sælge mit firma - et Dildo-agentur - til den unge fyr. Fyren ville naturligvis gerne have aftalen i hus, og her indgik naaturligvis alle kneb, herunder hans underskønne kone. Vi sidder ved deres store spisebord, og snakker forretning, da jeg mærker konens fødder op og ned af mine lår. Jeg prøver virkelig at koncentrere mig om forretningerne, men det skal blive sværere endnu. Under påskud af, at hun skal på toilettet, forsvinder hun fra bordet, for at dukke op under bordet. Mærker et par velplejede fingre køre over min gylp. Et øjeblik senere er kalorius ude, og nu mærker jeg et par læber omkring den. Nu er det satme svært at være cool forretningsmand. Jeg ved godt, at jeg er i lidenskabens vold, og man vil kunne diktere mig forretningsaftalen. Mit Dildo-agentur er til salg for en udløsning.

Oplevelse : Virkelig skøn indlevelse hos begge de unge mennesker. Føler de synes legen er sjov, og at man ikke bare er gammel og småpervers. Deres store spisebord fungerer godt som et forretnings konferencebord.

 

5 virkelig gode kandidater til titlen som "Årets Rollespiller". Hver på deres måde har de gjort mine besøg sjove, spændende og ikke mindst minderige. Hvem løber med "Prisen" ? Synes I skal leve lidt i spændingen. Vindernavnet ligger lige nu i en plomberet konvolut - under min hovedpude - og vil blive afsløret i løbet af weekenden.

Jeg hører gerne, hvis I har haft nogle rollespils-oplevelser med andre GP-ere, som I synes jeg absolut skal besøge. Nye kandidater til næste års pris, skal jo gerne findes. Har I forslag til en statuette til prisvinderen, må I også gerne deltage i tråden.

Håber jeg har kunnet lægge et lille frø til nogle, som måske kunne tænke sig at prøve rollespil. Lidt fantasi vil i så fald være kærkommen. Ønsker jer alle en rigtig god weekend.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god og original ide - trådstarter:)

Jeg er ikke rigtigt til rollespil - det nærmeste, jeg kommer er, når GP'erne faker en orgasme;)

Jeg lægger ud med at gætte, hvilken kandidat, der befinder sig i konvolutten: Malua

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja jeg vil også bare lige takke for en ret fin, sjov og anderledes anm. 

Så tillader jeg mig at gå med Cassy, Jeg har rigtig gode minder fra Leipzig og mon ikke at TS også har tænkt det da han plomberede sit mesterværk,,, 

Der er jo Oscar uddeling på mandag, bare en tanke vedr. din forespørgsel 

Skuespillere skal både være ægte og uforudsigelige, lidt ligesom du jo lige har oplevet i løbet af 2018 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest fynbomanden

Jeg er ikke så meget for rollespil - har uendeligt svært ved bare at spille den rolle livet har givet mig som mig selv B). Men jeg har haft fornøjelsen af at tilbringe flere nætter med Lexi for flere år siden, og dét er ikke sådan noget man lige glemmer. Det var godt nok uden rollespil, men den der lillepigerolle, den spiller hun nu altså ganske fint også uden, at man har bedt hende om det. Så hun får med sikkerhed min stemme.  

Redigeret af fynbomanden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fræk ide - Kan se rollespil er noget, som jeg skal have skrevet på ønskelisten også :-)

Mit gæt er Malua - Man skal aldrig undervurdere det danske element ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Juryen har voteret - Årets Pris for Bedste Rollespiller

For lige at skabe lidt stemning af noget Hollywood, har jeg taget mit stiveste puds på. Ligedes har jeg åbnet en hengemt flaske Champagne fra en alt for gammel nytårsaften. Den sagde ikke KNALD, højst et lille bitte fessent buf. Endvidere har jeg lagt min halvægte løber ud (med mit beskedne kendskab til tæpper er den næppe lavet af børnearbejdere, snarere maskinvævet). Da det ikke er særligt langt, har jeg forlænget med min røde bademåtte, et rødt Coca Cola håndklæde, samt afsluttet med et Manchester United halstørklæde (selv om jeg er årgangen, der syntes at der kun var 2 klubber i England - nemlig Leeds 1.hold og Leeds 2.hold). Nu går jeg jeg så stille op af mit røde "kludetæppe" af en løber. Der mangler selvfølgelig fotografernes blitzen, inden jeg selvhøjtidlig når frem til min seng - denne prægtige Arena, hvor såvel minderige som mindre minderige slag er foregået. Nu stikker jeg hånden ind under puden, og tager højtidelig konvolutten frem .....

And the Winner of the best Roleplay is .....

Hov - det var ikke dèn konvolut. Hvad f..... laver konvolutten til min gamle moster i Jylland under hovedpuden. Har jeg sendt konvolutten med navnet på prisvinderen til hende ? Nej - puha - der ligger endnu en konvolut. Forestiller mig lige trommevirvelen, og begynder at åbne konvolutten. Pokkers nu knækker snoren, jeg har monteret i konvolutten, så denne kun er halvåben. Jeg må til at ty til en finger (kan altid bruges, når alt andet svigter). Kratz -kratz -kratz ...

Og vinder er ...

For pokker da, hvor er mine briller ?. Nåh ja, de sidder jo i panden.

Og vinderen af prisen som  "Årets Bedste Rollespiller" er ....

LEXY

 

At Lexy får min Pris for "Årets Rollespiller, er såre fortjent. I et rigtigt stærkt felt af nominerede vinder hun for sin indlevelse, udstråling og leveren af varen. Jeg har nydt hende i rollen som kærlig sygeplejerske, fræk skolepige og barsk kvindelig politibetjent. Alle roller har hun bestået med kryds og slange .Når hun har været iklædt sig de frække uniformer, lever hun sig 100 procent ind i legen. Efter fantasifuld leg og skøn sex, har der været tid til grin og evaluering af seancen.

Skulle du - Lexy - følge med i tråden, vil jeg sige til dig : Lèver fortsat varen og bliv ved med at indleve dig. Du er forfulgt af et smadder dygtig og fræk felt af rollespillere, så du kan på ingen måde tillade dig, at hvile på laurbladene. Endnu engang et stort tillykke med Prisen som Årets rollespiller 2018.

 

Jeg ved godt, at hvis jeg også næste år skal uddele min Pris - og stadig have forumets bevågenhed - så må visse af denne awards detaljer opgraderes. Jeg må selvfølgelig have en ordentlig rød løber, vide hvor konvolut og briller er, samt ikke mindst have en ordentlig Champagne. Med hensyn til det sidste vil jeg afslutte med : Megen Champagne bliver dårligere og dårligere jo ældre det bliver. Modsat foreligger det med ens sexliv, der kan blive bedre og bedre, ja ligefrem boblende, jo ældre man bliver. Det kræver blot du har modet og fantasien til det.

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest fynbomanden

Forrygende spænding og rigtigt godt lavet !!!

Dét skriver jeg selvom det var for let at gætte vinderen, selvom feltet var stærkt. Får jeg ikke en præmie for dét @jensemanden:rolleyes:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja fedt lavet,,,og for mig en lidt overraskende vinder  "Lexy" måtte lige gå tilbage og læse om den oplevelse igen,;)

Favoritten var vidst Malua ,læst på andres skriv,,,

Tænker at det har været meget tæt løb

God søndag ,,,:)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg takker også for en spændende opsætning og velskrevede og humoristiske indlæg:)

Det giver jo inspiration til selv at besøge en sygeplejerske eller en skolepige i uniform:P

Og så må vi andre overveje at følge op med andre nomineringer f.eks. GP med bedste tungekys, med bedste SF, med bedste cowgirl eller med bedste fake orgasme. De sidste kan jeg sagtens opstille et hav af nomineringer for;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for søde og ikke mindst sjove kommentarer. Selvfølgelig burde der have været en præmie til dig Fynbomanden. Tænker, at næste gang du besøger Lexy, kunne jeg måske overtale Lexy til at give dig 3 rap i bagdelen - på min regning naturligvis.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for tippet Warmgun - hun ser godt nok dejlig ud. Kunne læse, at du gennem flere år har været hendes "besøgs-ven", så tror dig, når du siger hun er vanedannende. Måske skulle jeg også indlade mig på  "italiensk for begyndere" ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...