Hop til indhold
JeppeK

Cute Jessy, en sød morgenbolle pige som tilbyder perfekt Anal

Recommended Posts

Jessy, hun er netop blevet min nye morgenbollepige. Jeg i morges var jeg forbi til et morgen knald, det er dælme en god måde at starte dagen på. Selvom der allerede (vefortjent) er skrevet en del, så vil jeg gerne have lov at dele min oplevelse fra i morges. 


Jessy modtog mig i døren,  fik kys og kram. Jeg besluttede at tage 30 min + anal til hende, for en sølle lap. Vi startede med tungekys, hun hev min halvstive dolk ud og gav den en god morgen wanker. I sengen fortsatte hun med dybt blowjob lige til halsgrænsen, god øjenkontakt og masser af "kontakt" og kemi, jeg følte at vi havde en slags connection, i hvert fald ved hun præcis hvad jeg kan lide og hvordan hun får min pik stiv og får den til at sprøjte. Men alligevel så er det ikke sådan at hun bare bollede mig til at få mig til at komme så hurtig som muligt, så jeg kunne komme på porten, hun virker oprindelig som om hun vil give mig en god oplevelse, det værdsætter jeg, intet mere ligegyldigt en samlebånds sex. Nå, hun red mig efter blow stille og roligt, velvidende at hvis hun virkelig ville kunne hun nok ride mig til orgasme på 2 min. Men hun tilpasse tempo så jeg kunne holde længere (jeg havde jo betalt for anal også). Da hun kunne se at det var "tæt på", så sprang hun af hesten og lagde sig ved siden af mig, vi kyssede og pikken kunne få lidt fred. Derefter, så suttede hun den sten hård igen og hun sagde "please cum in my ass honey", ja ok, det kunne jeg da godt. Godt med cream på og så i nr. 2. Nøj hun var dejlig stram, en hel frisk og uspoleret morgen numse. Jeg startede lidt forsigtig men på hendes initiativ skulle jeg bare køre på. Den fik alt hvad jeg kunne, dype og hårde stød, indtil at jeg kom dybt oppe i hendes røv, som hun jo ville have, en fantastisk orgasme som jeg sent vil glemme. Bagefter så snakkede vi lidt, Jessy er virkelig en sød og kærlig kvinde, ud over at hun virkelig er god til sex så har også det meneskelige aspekt med. Jeg har også haft besøgt hendes vendinde, hun er også sød, men Jessy er min favorit af de to, pga top kemi. 

Jessy er helt klart et besøg værd, hun har endda priser hvor alle tror de fleste kan være med

https://www.escortguide.dk/P/cute-jessy-from-poland-naughty-girl-ready-for-fun-45590.html

Redigeret af JeppeK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Yes! Så er en af mine ynglings piger tilbage, jessy!

Jeg var forbi i går til en tur med hele molevitten. Hendes røv er stadig lige så dejlig stram som jeg husker den :P

Jeg bliver i så godt humør af at besøge hende, hun har en enorm god humor, vi klikker total godt. Jeg fik som altid fuld valuta for pengene og gik derfra helt tømt og udkørt. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sweex
Slush skrev, 1 time siden:

Kysser hun med tungen? 

Prøv at læse anmeldelsen ordentligt...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Slush skrev, den 31/3/2019 at 10:15:

Kysser hun med tungen? 

Ja, hun kysser afsindig godt, masser af tunge og savl, lige som jeg kan lide det :P  det virker til at hun kan lide at kysse, hun tager i hvert fald initiativ til det selv når man går igang. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...