Hop til indhold
Gæst

Jenny i Lyngby

Recommended Posts

Gæst

https://www.escortguide.dk/P/new-jenny-supersexy-cute-in-lyngby-100-real-photo-guaranted--44821.html

Havde egentlig haft kig på Jenny flere gange, men altid troet at det var fake billeder - for synes egentlig hun ser pisse lækker ud.

Tog så alligevel chancen i dag. Stedet et kendt sted i Lyngby, hvor også Dasha for nylig har huseret.

Nå - billederne er ægte. Jenny ER pisse-lækker. Højere end jeg havde forventet - men ellers fuldstændig som på billederne. Silikone-babserne (som jeg kun lejlighedsvis render ind i) står efter min mening lidt for lige ud i luften. Hvis endelig det skal være sili-babs foretrækker jeg dem, hvor der bevares en snert af illusion om at de kunne være ægte. Men alt andet på Jenny står snor-lige, flot ansigt, lækkert hår. meget flotte ben, slank og meget flot krop generelt.

Hun er også sød nok at snakke med - ok engelsk ift gennemsnittet af Buda-pigerne. 

Sex-delen er langt fra GFE - snarere DE (doctor experience) med en noget klinisk rutinepræget tilgang. Selvom hun markedsfører COB og COF sagde hun at hun normalt ikke var så meget for den del. SF kun indtil hun blev lidt træt af vådserviet smagen, så hun kom et kondom på. Men anyway - jeg var ikke selv helt i topform på dagen - men efterhånden når man kigger på en toplækker ung pige som Jenny så kommer der gang i lillemand alligevel.

Anyway - man skal besøge Jenny pga udseendet. Indlevelse og GFE, PSE, blowjob og meget andet fås klart bedre andre steder. Men udseendemæssigt, er hun fandme lækker og kunne knalde sådan en hottie for 800 er stadig mega-billigt. Vel kun Issa som jeg mener er en liga over den liga som Jenny befinder sig i, sammen med et par stykker andre udeseendemæssigt. Jeg betaler af princip altid minimum 1000, da jeg synes det bør være minimum for at få lov at stikke pikken i en pige, der ikke selv beder om det frivilligt :-)

/DB

 

Redigeret af Gæst
Stavefejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...