Hop til indhold
Hyggeligfyr20

Ang. gadepiger

Recommended Posts

Der er sikkert nogen der tjener penge på at transportere og have de rumænske piger boende, men om de ligefrem fungerer som alfonser ved jeg ikke. Jeg har aldrig bemærket nogen der holdt øje med pigerne mens de arbejdede.

 

Ud fra beskrivelsen af Leika er hun nok ikke rumæner og arbejder sandsynligvis for sig selv. Måske har hun ikke noget fast sted at bo.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er der og det bliver der ved med at være, er jeg sikker på.

 

Anmeldelser af gadepiger bliver hurtigt ensformige:.....samlede en køn tøs op, fik suttet rulle for 2 - 300kr.....Hun tilbød sex for 200 mere, jeg stak hende 100 og hun smed bukserne og vendte bagen til.....

 

Sorry, men det er jo tit det eneste der er at fortælle....man kan ikke vise billeder, hendes navn fik man ofte ikke fat i og selv om man gjorde ved man aldrig om man kan finde hende igen.

 

Selvfølgelig er pigerne i Odense ret faste uden den store udskiftning, så man kan godt nå at lære dem at kende........og være heldig at komme på venskabelig og fortrolig fod med dem.

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...