Hop til indhold
Guest Miss Hell

30/12 til 2/1 - 2015 Nytårs Event af Miss Hell

Recommended Posts

Guest Miss Hell

.... vi takker alle 3 <3 gennemført & frækt som altid. Vi "frygtede" en anderledes stemning på et hotel-værelse men nej nej I er for dejlige alle sammen. Er brugt og træt ... af hjertet TAK!

 

Sov godt drenge :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hold nu fast altså hvor kan de to tøser sexe! 3 timer går alt for hurtigt!

 

Miss Hell, så umætteligt liderlig og fræk på lagenet man dårligt tør fantasere det er sandt.. Men selv efter en håndfuld besøg hos hende kan hun stadig overraske i sin iver og glæde ved rå og uforbeholden sex. Hun er ren afhængighed for pikken! :twisted:

 

Miss Mette.. Eller rettere, Mette's mund.. Blød som fløjl, fræk som fanden, våd som.. Ja, en passende metafor for noget meget vådt!

Mette mund er ren magi. Hun fik sig et godt grin over stjernerne i mine øjne, og jeg kan love dig, Mette, at det ikke er sidste gang vi to har set hinanden ;)

 

 

Hell.. Mette.. Tak for nogle forrygende timer!

Donderdag, tak for at tage teten og samle de nødvendige herre til arrangementet!

 

 

Hånden på hjertet - den bedste oplevelse i år! :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej,

Det var sgu en fed oplevelse!. Jeg har været til en del GBs før og er stor fan af det og efter iaften er jeg bare mega fan! He he. :-P

STOR tak til Donderdag for at arrangere det og tak til ALLE deltog i det mega frække gangbang hertil aften, Miss Hell, Miss Mette, Mr Hell og de andre (I ved hvem I er) allesammen super behagelig og cool typer.

Så et ordentligt review er på sin plads:

Vi var 6 person tilmeldt til gangbang med Miss Hell og med Miss Mette som fluffer. Mr Hell ville også deltage så ialt 7 pikke til tøserne. Ganske nasty! :-P

Jeg ankom til mødestedet, et hotel, og afventede at blive afhentet...altid spændende og lidt nervøsitet, når skal mødes med ukendte velvidende at man skal dyrke sex med dem lige straks. Der stod allerede et par andre fyre og afventede.

Heldigvis blev vi mødt af Mr Hell, som var dejlig lige til og imødekommende. Så atmosfære blev hurtigt nem og løssluppen.

Da vi trådte indenfor på hotelværelset, hvor vi blev mødt velkommen af de to tøser i korte nederdele, skolepige look. Frækt frækt. Vi fik hurtigt sagt goddag og fik os et lille glas champagne, da en af herrerne havde medbragt champagne. God stil!

Efter et par skåle og godt deltog i et mega fræk gangbang hertil aften! hilsner, var det tid til at smide tøjet. Der var jo en grund til var alle havde besluttet at benytte 1. aften på det nye år sammen. ;-)

Miss Hell smed sig på sengen og løftede drilsk op i nederdelen så man kunne se hendes glat barberede ungpige fisse. Hun har i sandhed en de frækkeste blik i øjnene, der siger "kom og tag mig!". Umuligt at modstå, så vi var et par fyre der lynhurtigt kravlede over til sengen kastede os over hende. De restende fyre kastede Miss Mette sig over. Miss Mette var kun "fluffer", så det var kun hendes mund der var i brug, MEN skal love for hun i sandhed forstod at brug den rigtig godt!!!. Jeg var personligt ovre hos hende temmeligt mange gange. He he. :-P

Nå tilbage til sengen, Miss Hell, gav sig hurtigt i kast med pikkene, hvilket hun var god til!!!. Mr Hell lagde ud med at kneppe hende (hvis jeg husker rigtigt), svært at holde styr på detaljerne, når man først er kommet godt igang. :-) . Miss Hell tog godt fra og virker til at være en tøs som bare kan blive ved og ved....der må være Duracell batterier i ryggen på den kanin. ;-)

Efter et par forskellige fyre havde været til, mig selv inklusiv, var det tid til min personlige favorit, nemlig to i fissen. Jeg vidste godt Miss Hell var til det, men var så ikke klar over hun ville være SÅ god til det. DAMN en frækkert!. Hun satte sig overskrævs på en af de mange stive pikke , svajede i ryggen max og strittede med røven (som forøvrigt er en af de meste sexede jeg har set længe - den er perfekt!) og bad på den måde om mere pik. Det fik hun!. Vi skiftedes til at fylde hende med p i k ( to stk ) og gerne en i hendes mund og en eller to i hænderne samtidigt, stor fornøjelse for alle involverede og ligeledes dem der kiggede på. :-P . Miss Mette servicerede så godt hun kunne imens, så man følte sig aldrig "overset".

Efter en time eller sådan var der pause, til lidt snak, væske opfyldning og til at dampe af fra kampens hede. Mr Hell underholdt løbende med sjove og gode røver historier...forøvrigt en super fyr, som var fed at møde. Jeg var personlig nervøs for det ville være en overfladisk og kold person, på ingen måde, tværtimod, fedt - thumbsup! :-)

Efter 10-20 min pause, var vi igang igen....stortset samme forløb som før, så vil spares jer for endnu omgang detaljer. Alt i alt nåede vi 3 omgange på de 3 timer der var afsat til selve eventet.

Jeg havde selv valgt at holde igen, så jeg kunne klare hele gangbang'et, men nu var det tid til at gøre noget ved det, med kun få minutter igen måtte jeg hellere få sendt ladning afsted. Miss Hell satte sig på knæ kiggede frækt på mig og sagde: "hvor vil du komme henne?"....."øhhh, i mund på dig naturligvis" sagde jeg. He he. :-P . 2 min senere skød jeg min sperm afsted i munden på hende. Og heldig som jeg var, sad Miss Mette lige ved siden af, så Miss Hell delte gerne mine sprøjt med hende. Max nasty at se så to flotte og frække pige dele sperm imellem sig. Mette tog min pik i mund og slikkede den helt ren....dygtigt tøs! (glemte vist at nævne at Miss Mette deepthroater til den store guldmedalje....så nice - justice done! ;-) )

Hele seancen var slut og vi brugte lidt tid på at hygge snakke sammen inden der blev pakket sammen og vi alle var ude af døren. Også her var stemningen afslappet, rolig og underholdende.

Og så til standard spørgsmålet - hmm, "kommer" jeg igen?! - oh YES, det tror jeg nok jeg gør! (Skulle mene teksten herover vil gøre at jeg næppe bliver ene om at deltage ;-) )

Anyway, er jeg nød til at komme igen, for vi kunne ikke komme til at lave sandwich, da Miss Hell ikke var klar på anal denne gang. Og da sandwich også er en af mine favoritter, sååååå... :-P

Slutteligt - skulle nogen få læst helt herned til ovenpå mit laaaaange indlæg - så vil jeg sige, til dem der ikke har prøvet et GB men drømmer om det. Kom afsted og få det gjort, og et af de perfekte steder at starte med det er helt klart hos Miss og Mr Hell. Go get it Tiger! :-P

Redigeret af MrCerious

Del dette indlæg


Link til indlæg

PS: glemte at sige, dem der var med til GB'et iaften må gerne smide mig en privat besked herinde, hvis I har lyst. Det er altid godt med lidt kontakter....måske vi skal arrangere noget lignede igen. ;-):-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Miss Hell.

Hej hvordan åbner man dine videoer på Ipad/iPhone?

Kunne du ikke ligge ud i andet format :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hent playerXtreme i App store. Og vælg den til at åbne med når du tapper på wmv filen :-)

fuck et par sexede og gode røve miss Hell og Mette pigen har ;-) Kommer i to godter ikke til jydeland og får noget jyde diller?? ;-)

Redigeret af Stodder1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...