Hop til indhold

Recommended Posts

Hejsa
 
Jeg går så småt at overvejer en tur til Dubai. I den forbindelse har jeg luret lidt herinde omkring muligheden for "fornøjelser" mens jeg er der. Jeg kan se mulighederne er rige for at finde en pige på hotelbarer, klubber mv. som man kan tage med hjem på hotelværelset. Men hvis nu, jeg ikke har specielt meget lyst til at tage hende med hjem til mit sted, er her nogen som kender til nogle klubber/huse mv. hvor selve "akten" sker på stedet el. lign?
 
Håber nogen som kender til Dubai, som kan hjælpe mig.
 
 
Bedste hilsner
Græsk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan anbefale at tage en smut forbi natklubben på  hotel Sea-View.    Foruden rigtig god musik, rimelige drinks priser,  og et hav af lækre kvinder, i alle farver.   Det koster et lille beløb at komme ind, men så for du en øl med i købet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er ikke så mange steder hvor du møde piger med eget sted, de fleste er fra Kina og tro mig dem vil du ikke møde. 

Det er mest normalt at tage dem med hjem. Men det er ikke alle hoteller der er ok med det. Det kan give lidt tid i gitterly eller bøde hvis man bliver taget i sjov. 

Husk det er et muslimsk land med en del moral og dobbelt moral.

Del dette indlæg


Link til indlæg

De fleste piger har hoteller/lejligheder i nærheden, de kan tage dig hen til, hvis du ikke vil have dem med hjem, som er normal for en overnighter LT. Jeg har været ude for at de ikke vil med mig hjem på trods af jeg boede på 5 stjernet hotel, fordi lå ude ved den nye marina - lidt for langt væk for nogle piger.

 

Ja husk at prostitution er forbudt i Dubai  :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er ikke så mange steder hvor du møde piger med eget sted, de fleste er fra Kina og tro mig dem vil du ikke møde. 

Jeg har læst, at kinesiske GP'er er de nederste i hierarkiet i Dubai, under filippinere, afrikanere, mellemøstlige, russere osv. Det studser jeg lidt over - måske fordi jeg aldrig selv har været hverken i Dubai eller i en kinesisk GP'er. Men jeg har da hørt ét og andet om temmelig avancerede services i Kina, hvor sexindustrien åbenbart trives. Så jeg havde måske nok forventet, at kinesere - med en gammel kultur, også på dette område - ville placere sig noget højere oppe på skalaen?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Har kun mødt russiske GP'er i Dubai. De er i hotellernes bar og kan tages med på værelset.

Prisen svinger meget fra ca kr 1800 til 600.

På nogle af de store hoteller er der en etage med Russiske piger, men der skal man inviteres op da det kun er for "eliten".

Var engang på sådan en etage da vi gik forkert og fik det forklaret af en vagt. Ved ikke hvad det kostede men virkede lidt vildt. Det var med nogle kollegaer så vi gik hurtigt igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Priserne er også helt i hampen på scorings bar/diskotekter, tidlig på aften er prisen ret høj, der er mange rige araber som er villige til at betale en høj pris for at være de første til at vælge, senere på natten bliver priserne til forhandling, og når stederne lukker (det gør de nogle steder tidligt) dropper priserne da pigerne skal hjem eller videre til et andet sted, hvis de ikke har en "date" kan du forhandle dig til en god pris. Det er en fordel at havde snakket med pigerne tidligere på aften så føler pigerne at hun "kender" dig og at du er en ok fyr. Jeg holder altid mine muligheder åbne med pigerne, så jeg senere kan komme tilbage til dem i en forhandlingssituation :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har boet nogle gange på Hotel Park Regis Kris Kin. Dyrt men firmaet betalte :-) Rigtig gid Filipino natklub på 1. Sal - Club 7 tror jeg den hedder. Har scoret både Filipinoer og en Thai der - free lancere som var til det hele og okay priser. Man kunne sagtens tage pigerne med op direkte fra Natklub - og ellers er det jo et godt sted at score til andre hoteller :-)...... prisseksempel = en trekant med 2 Filipinos kostede 1200 kr - så det var til at overse :-)

Var også på et Russersted - Hotel med natklub på 1. Sal, kan bare ikke huske navn :-(.... Men alt findes i Dubai - det er bare prisen som afgør det..

God tur

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej alle.

Tak for indblikket i det arabiske natteliv. Jeg glæder mig til at se nærmere på udvalget med egne øjne. Hvis alt falder i hak, vil der naturligvis kommer et post med mine oplevelser.

Godt nytår til jer alle.

G.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der skulle ifølge internationalsexguide.com være masser af massage parlors med massage og afslutning.

Alt hvad hjertet begærer og kan købes, det kan også købes i Dubai. Jeg mødte også gadepiger.

 

BB

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...