Hop til indhold
PerZ

Hjørring til Herning og retur på søndag, hvem skal jeg besøge?

Recommended Posts

Er der nogen som har et bud på en pige der er værd at besøge på ruten fra Hjørring til Herning på søndag..? Hun må gerne være ung, slank og køn, helst mellem 18 og 25, men bud op til de 35 modtages også gerne, og så helst dansk, men ikke et krav..

Jeg køre nødvendigvis ikke den korteste rute mellem de to steder, så kan sagtens køre via et sted der er værd at besøge.. ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

http://www.privatdiskret.com/#!bio/c1ktj

 

Søg flere anmeldelser af stedet og pigerne herinde  :wink:

 

Det er vist mest danske piger - ellers er der en stribe af bordeller og thaimassageklinikker op og ned langs rute 13 - bare søg på f.eks. "Viborg" - desværre oftest med udenlandske piger.

 

I Herning kan du også være heldig at finde enkelte piger - bare søg på "Herning"

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har kigget lidt på PD, men er til lidt større bryster, men ikke at det er et krav, så overvejer da stærkt PD.. :-) Amanda, hun har både gode og dårlige anmeldelser, så det er svært at sige med hende..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har kigget lidt på PD, men er til lidt større bryster, men ikke at det er et krav, så overvejer da stærkt PD.. :smile: Amanda, hun har både gode og dårlige anmeldelser, så det er svært at sige med hende..

 

Nu er du ikke lokalkendt - så du kan godt besøge Thorninggirls - her har pigerne lidt bryster:

 

http://side6.dk/resultatside/?q=5640

 

Stedet ligger meget central i byen lige overfor købmanden, lige overfor solcentret og ved siden af bageren. Du kan parkere ved kirken eller bag købmanden - og så skal du om i baggården bag det lille gule hus og ringe på.

 

Stedet ligger heller ikke så langt fra Privat/Diskret - så kan du ikke lave en aftale der .....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var hos en privat pige i Herning/Lind.. https://annoncelight.dk/annonce/170569/super-fraekke-mia-25-aar-herning-soendag-sms-20512609

Fik et blæs, det var ok, men hun var lidt mopset.. :-) Hun synes at min pik forsøgt at komme for langt ned i hendes hals.. :-) så fik at vide at hun bed den af hvis jeg gjorde det igen.. Synes egentlig ikke rigtig at jeg gjorde noget, men hva.. Jeg kom af med hvad jeg skulle.. ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...