Hop til indhold
Pite

Så er SKAT på banen igen

Recommended Posts

Filosof,

 

 Du har ret i, at min formulering mht. "ikke af aflevere regnskab" var forkert, det jeg mente var "at aflevere regnskaber der viser blankt 0".

 

 Vedkommende har IKKE andre registreringer, og det er ikke en registreringsfejl, downloadet regnskab viser et blankt 0 for alle tal, og indehaveren udtaler, at regnskabet er tilfredsstillende...

 

 Det er jo lidt tankevækkende, når man driver en million forretning med "3 unge Thaipiger ansat" + en selv...

 

 Om det i dine øjne er en bagatel kan jeg selvfølgelig ikke afgøre, men i mine øjne er skatte unddragelse / bedrageri og rufferi noget over "bagatel grænsen".

 

Jeg vil give dig ret i, at det overordnet set, ser meget mystisk ud i den pågældende sag. Og det vil være en oplagt sag, til et snareligt kontrolbesøg for SKAT/Politi (hvis de da ikke allerede har været der).

 

Men men men: Hvis du ikke har set de pågældende personers årsopgørelser fra SKAT, kan du principielt intet vide om de er blevet beskattet korrekt eller ej.

 

I forhold til den almindelige massage-del (dvs. ikke seksuelle ydelser), kan de pågældende personer jo sagtens være almindelige lønmodtagere, og derfor ikke være registreret med cvr/se-nummer mv. Arbejdsgiveren (som udbetaler løn og afregner moms) kan være en helt anden person, end de personer der optræder på klinikken, og denne person kan have valgt, ikke at registrere virksomheden på den pågældende adresse.

 

Husk på, at det i prostitutionsbranchen er meget normalt, at udøverene gør alt hvad de kan, for at beskytte private adresser/forhold mv., fordi der er en vis risiko for, at en forsmået hustru. evt. sammen med et hold feministiske rødstrømper, pludselig dukker op på privateadressen og gør livet hedt for den uskyldige massøse og dennes familie mv.

Redigeret af Filosoffen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Er der iøvrigt nogen som ved hvilke klinikker som politi/skat besøgte i Randers og hvor de 2 anholdte arbejdede ??

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...