Hop til indhold
Gæst

Set i bakspejlet...

Recommended Posts

Rejse,

Jeg bliver sgu dybt berørt af dit skriv. Især denne sætning bider sig fast: " der føler jeg at jeg har haft både viljen og evnen til at hænge på indenfor de forhåndenværende muligheder, og som sådan oplever jeg mig som et privilegeret medlem på A holdets nedre trin."

 

At hænge på  ..... ja det er jo meget det livet handler om for mange og tvinges til at handle om.

På din måde har du lige præcis forfattet en lille betragtelse over livet i velfærdssamfundet 2014.

Tak for den.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey allesammen.

 

Hvis, jeg nu skulle kigge tilbage på mit liv er der noget. jeg har fortrudt, eller ville gøre om. Se svaret er egentlig nej. Jeg har opnået langt det meste jeg kunne opnå. En helt igennem fantastisk barndom. Skønne venner der har været der for en. For selvfølgelig har alt ikke været en dans på roser. Men den kultur, arv, og skæbne mine forældre gav mig med i rygsækken, har gjort mig til den jeg er.

 

Har to gode uddannelse i baggagen. Som egentlig lå i kortene, har altid set op til min far som, var tjener. På nogle af Dk bedste restauranter både i kbh og jylland. Så ville da være som ham, (han kunne da godt ha været supermand). Men blev træt af arbejdstiderne. Ja min mor har været dagpleje mor i 30 år. Så børn var da lige mig. Ja så blev jeg pædagog. Så har egentlig levet et priviligeret liv. Og kan ikke klage. Jeg ved jeg er god, til det jeg laver. Min familie, har det godt og de fleste er selvstændige. Måske den næste vej i mit liv. hvem ved. Har ihvertfald mange ideer og drømme, og dem kan ingen tage fra mig. Den eneste ting, jeg måske kunne fortryde er, at jeg i min unge dage ikke købte den restaurant. Men valgte det fra. Fordi jeg også så hvor stresset det var. Men alt i alt har jeg et skønt liv. Med skønne mennesker omkring mig.

 

Rejse.

 

Jeg måtte lige kommentere på dit yderste ærlige indlæg. Jeg bliver som andre i denne tråd berørt. Når jeg læser dit skriv. Jeg kan kun komplimentere dig i at, du er kommet ud af det med alkoholen. Har set og kender desværre mennesker der har det svært med de udfordringer. Jeg så, ser mennesker der er yderst forfærdelig i væremåde når de drikker. Og de flinkeste mennesker når de er ædru.

 

Nogen siger man er den person man selv skaber. Og vælger man at, se sort på mange ting afspejler det også i de ting man gør og siger. Jeg ser dig rejse som en flink, talende mand, der som du selv skriver er en levemand, Dine beskrivelser fra de byer du har besøgt nyder, jeg at læse omend de kan være lange. Men bringer et dejligt smil på læben. Mit råd til dig ville være rejse. Ikke tage alting for tungt. Spring nogen gang ud i nye ting, ja det kan give bump på vejen. Men når tingene lykkedes. Så er man sku i den 7 himmel. Nu fx du har taget tyrerne ved hornene og vil lære engelsk. Stor respekt der Rejse, med vilje kommer man langt. Og det skal nok lykkedes for dig. du skal, ha noget succes i kroppen Rejse så skal du se. Det vokser man af.

Held og lykke på din videre færd Rejse.

 

Kan i have en rigtig god onsdag aften.

 

Kk

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Må sige, at jeg for ca ti år siden tog et par forkerte valg rent karriere mæssigt, hvilket betyder, at jeg i dag ikke har helt de udfoldelsesmuligheder, jeg havde håbet på.

De valg ville jeg gøre om, hvis jeg vidste dengang, hvad jed ved i dag. Men det er jo i bagklogskabens klare lys.

Mht kærlighed og parforhold fortryder jeg intet og har fået, hvad der tilkommer mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...