Hop til indhold
Gæst

GANGBANG i Vejle 16. dec

Recommended Posts

Gæst

Hej Allesammen!

Så er vi klar med det næste Gangbang, som bliver den 16. dec. fra 10 - 14, og nu skal i bare høre, for denne gang har vi en ekstrem dejlig og super fræk voksen pige på 42 år på programmet.

Vi kunne let have "snydt" og skrevet at hun var 6-7 år yngre, men det vil vi ikke og de fotos der er på annoncen taler for sig selv, det er dog virkelig en skam at vi ikke viser hendes ansigt, for det fejler bestemt ikke noget, og så er der også det der dejlige frække glimt i øjet, som lover en stor oplevelse. Hun er meget veltrænet og atletisk.

Hun er fantastisk i en seng, ekstremt indlevende og hun nyder det, og så giver hun indiskutabelt det bedste blow, som jeg til dato har oplevet - i det hele taget så går hendes tunge på opdagelse i ens nedre regioner incl. anus, så fuglene synger - DEJLIGT ;o)

Hun er til lidt af hver, både analsex og sex uden kondom, man vælger naturligvis selv, og så må hun iøvrigt sprøjtes på overalt incl. mund, skød og ansigt, så der er lagt op til jul i god tid i år.
 

Så er hun iøvrigt glad amatør, og dette ER hendes første gangbang, ligesom betalingssex heller ikke er hendes normale levevej - hun er til dagligt underviser, uden at jeg vil komme nærmere ind på det, da det er et lidt specielt område, og hun ønsker mest mulig diskretion.
 

Kort sagt den bedste julegave som du kan give dig selv.

 

https://annoncelight.dk/annonce/169436/gangbang-i-vejle-den-16-dec-m-analsex-sex-uden-kondom-deepthroat-gagging-sandwich-sorte-kys-m-m

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest MM40

tja som gangbang aficionado vil jeg gøre mit yderste for at holde d. 16 december fri for møder, så jeg kan smutte i et par timer :-)

 

Jeg er ligesom knajten heller ikke til sex uden kondom, bortset fra blowjob ;-)

 

de gange jeg har været med til gangbang, hvor pigen har tilbudt sex uden kondom, har jeg endnu ikke oplevet nogen mænd komme oppe i pigen, tror mere de tænder på at levere "klatten" i munden, på bryster etc.

 

ps. ser ud til at være en liderlig sex djævel der er på programmet - glæder mig :-)

 

pps. til GB Peter - dine arrangementer er sgu i top, ordnede forhold, hyggeligt sted, mulighed for bad osv., men er der ikke mulighed for at få light sodavand for os sukker forskrækkede ? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hejsa MM40

 

Altså nu har jeg de sidste par gange serveret småkager og slik  - det kan jeg godt se er den forkerte vej for "sukkerforskrækkede" ;)

 

Så jeg vil naturligvis gerne sørge for noget light sodavand - der har iøvrigt ofte været Pepsi Max som er et light produkt.

 

så - Point Taken - måske skulle vi også overveje lidt frugt :huh:

 

Tak for positiv feedback

 

Mvh Peter

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg er stoppet med at arrangere GB's hvilket absolut ikke har noget med Mathilde at gøre, hun er en smadder sød og dejlig kvinde - og Mathilde gennemfører selv GB'et på en anden lokation, ganske rigtigt ca 15 minutters kørsel fra Kolding - der er sendt mail ud til samtlige tilmeldte om ændringen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var Mathilde, en rigtig sød og lækker kvinde i sin bedste alder. Jeg var der den sidste halvdel. Hun var nybegynder og forstod ikke rigtig at holde pauser, så hun blev godt brugt. Hun sagde til mig: "det er helt fantastisk" så hun har sikkert haft sit livs oplevelse.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...