Hop til indhold

Recommended Posts

Google translate :)

Jeg leder efter to smukke blondiner til en trekant. Anal / græsk med en eller med begge. I København. På forhånd tak for tip!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

http://www.seductiongirls.dk/

 

http://www.70210026.dk/

 

Et par hurtige forslag ville være: Fra Seduction girls Carolina og Charisma. De er på vagt samtidig lige nu. De er begge udstyrede med nogle smukke store bryster. Størrelse D og F.

 

Hvis du er til de lidt lettere typer: Fra Pussy Galores Sille og Doll. Sille er muligvis ikke helt blond, men det er Doll, så vidt jeg husker. De ligger i C-D-skåls størrelsen.

 

 

God jagt og hvad der måtte følge med.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

jeg ville glemme alt om blondine-kravet og gå efter en time med Maise og Katrine hos Mon-Cherie. De er begge på vagt i morgen ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

http://www.seductiongirls.dk/

 

Ja, nu er mandagen jo gået. ER det så planer for i morgen vi er i gang med.

Jeg kunne sagtens medgive, at Maise og Katrine hos Mon-Cherie ville være en god oplevelse (og ja, jeg har kneppet dem begge to).

Men jeg har lige set på oversigten, at Maise er erstattet af en anden pige, og desuden ved jeg ikke, hvordan Katrine har det med analt.

 

Hos Seduction Girls er Anna og Laura på vagt fra klokken 16 til klokken 22. Anna er en smuk slank blondine, og jeg har kneppet hende.

Laura har jeg til gode, men jeg har på beskrivelsen læst, at hendes røv tigger om græsk (analt).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tack för svaren! Jag åker om ett par veckor, är i Köpenhamn bara över dagen. Jag skulle kanske ha skrivit det direkt.. Men en måste allt vara blondin, är svag för det..

Del dette indlæg


Link til indlæg

http://www.cassiopeiastars.dk/piger.asp

 

Selv tak. Da din kalender nu er "åben", vil jeg anbefale dig, at du også kigger på "Cassiopeia Stars", som ligger inde i byen, tæt på S-tog. Cassiopeia har en del blondiner, og så har de også en "søgemaskine", hvor du kan udvælge piger med særlige "talenter" fx. anlæg for "analt". Lige nu kan jeg optælle seks piger, som tilbyder denne service, - en del af dem "med forbehold". Det betyder, at hvis de synes, din pik er for stor, vil de forbeholde sig ret til at sige "nej tak". Nogle piger har fortalt mig, at svenskerne ofte har store pikke, men det ved du bedst selv. - God Københavner-tur!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hur är det med de oberoende privata annonserna, är det samma service? Det verkar ju mycket billigare, men jag betalar hellre mer för bättre service.

Rekommendera gärna efter egen erfarenhet!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har ikke erfaringer med de "private" annoncer. Jeg føler mig mest tryg på bordellerne med flere personer omkring mig. Hvis du vil prøve et bordel med ungarske piger, er her et forslag. Priserne er noget billigere. Hvor prisen på en "dansk" klinik er ca. 2100 kr. for en time med en pige, er prisen hos ungarerne ca. 1300 kr. - Der er som regel fem piger på vagt ad gangen, og du får mulighed for at vælge mellem dem alle, hvis de ikke lige netop er i arbejde, når du ankommer. Der er "udskiftning" af piger med ca. 2 ugers mellemrum. Der er næsten altid både mørke og lysblonde piger imellem. - Og de har intet imod at gå med dig ind to og to samtidig, hvis du ønsker den service, - og du kan kneppe med dem begge i trekant.

 

http://gentlemenhouse2013.wix.com/newgentlemenhouse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...