Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg besøgte Kira hos SexyClub i dag.

 

Jeg har været i det her univers i mange år til og fra. Helt fra den gang med venuslogen, a-gruppen og Olivia. Når logen gik i stå så var jeg lidt muggen. Så fandt jeg eroguide og håbede. Og det udvikler sig godt med anmeldelser, spørgsmål og svar. Så nu vil jeg skrive om min seneste erfaring. Jeg er til slanke nipsepiger og har kikket på Kiras billeder og beskrivelse et stykke tid. Læste også anmeldelser herfra, tak for det. Jeg er ikke til fisting eller anal, men syntes jeg ville prøve Kira til nogen helt almindelig sex. Så jeg ringede og bestilte en tid i dag.

 

Der er nem parkering ved IDEmøbler rundt om hjørnet på Gladsaxevej. Det er lidt mærkelig at gå ind på stien med det høje træstakit, men nu har jeg vant mig efter nogle turer og det beskytter mod øjne udefra. Det underligste tidspunkt er når man har ringet på og venter på at døren skal åbnes oppe på platformen. Så har man tid at kikke ud, og føle sig lidt sårbar. Men det er bare noget i mit hoved, da man egentlig er ret beskyttet og kun kan ses fra siden der man kom ind via stien. Og hvis nogen står og glor derfra og op der hvor man venter, så er det kun en der i forvejen ved hvordan adgangen virker herover. Så at en tilfældig man kender kører forbi og ser mig er nærmest umuligt. Medmindre det er en kunde som mig selv, og så er det ligemeget.

 

Nå ok, døren åbnes og jeg kommer in i varmen. Det var lidt koldt udenfor i dag så det var dejligt varmt at komme ind. Jeg har bliver vist ind i værelset uden ventetid. Der er en høj platform opbygget i hjørnet med en stor madras, nok mere end 2,5 x 2,5 meter og med et rundt hjørne. Godt med plads at udfolde sig på. Jeg sidder ned og venter på Kira. Efter får minutter kommer hun ind. Jeg har ikke set hende før, kun billeder. Hun skuffer ikke. Hun ser supergodt ud mener jeg. Jeg er mest til slanke nipsepiger, og det er hun. Flot, slank og smilende. Billederne er ægte. Hun ser helt ud som på billederne. Hun er meget slank, nogen vil måske synes for slank, men jeg synes hun er smuk slank. Hun har meget små og dejlige A-skål bryster som slanke ungpiger har. Små og strittende brystvorter som viser at enten er hun glad og spændt, eller så er det koldt i dag. Ingen tattovering, nej der er vist en lille en højt oppe på ryggen, men intet det forstyrrer. Jeg synes hun er en klog pige der ikke pumper op sine små fine ungpigebryster med silicone, men beholder dem som de er naturligt. Der står at hun er 23 år, og måske er hun omtrent 25, jeg ved ikke. For mig er hun en sød ungpige. Jeg har læst at nogen synes hendes ansigt ikke er superflot. Hun har ikke et klassisk nordisk ansigt, men hun er så sød og smilende, og reagerer sødt på søde ord, og lige som i det virkelige liv så bliver hun smukkere med hvert smil. Så hvad du selv synes afhænger mere af dine forventninger. Hun er dansk og snakker flydende dansk.

 

Hun spørger hvad hun kan friste med. Meget, mener jeg, "du er superflot". Når jeg siger noget pænt så smiler hun helt naturligt. Jeg får lyst at bestille en større pakke men erfaring siger at jeg første gang bør starte med noget småt som dansk og fransk eller lignende for at se om der er kemi til næste gang.

 

Jeg afleverer pengene og venter på at hun kommer tilbage. Jeg har lidt kolde hænder og det kan ikke være dejligt. Så jeg prøver varme dem lidt på lyset der står på bordet. Hun kommer tilbage før de er helt varme. Stadig med et dejligt smil. Hun  kommer over og nusser og krammer og prøver temperaturen på mine hænder. Siger at det ikke gør noget og jeg gerne må varme dem på hende. Vi står og nusser og kysser lidt. Godt at jeg har været i bad og børstet tænder hjemmefra. Så tør jeg være med på girlfriend legen uden at tænke på om jeg virker pæn og ren nok.

 

Så synes Kira vi skal op i sengen og lege. Jeg lægger mig ned, min pik er allerede stiv fra de nus og kys lige før. Kira finder en kondom og gør klar til fransk. Pikken får kondom på toppen mens Kira sutter, sluger og behandler den fra alle retninger. Hun tager den meget dybt. Hun kæler for nosser. Det er en god fransk. Jeg kan styre det, langsommere, og hun tilpasser sig. 

 

Nu er jeg ret hård og ophidset, og vi synes vi skal videre i programmet. Mens jeg stadig ligger ned så sidder Kira op på mig og fører min pik op i hende. Hun rider lidt og kikker mig i øjnene. Hendes brystvorter er stadig store og hårde. Godt tegn. Kira kikker på mig imens hun rører her og der. Hun lægger sig ned ovenpå mig og der er fuld kropskontakt, nus og kys næsten som med en kæreste. Det er rigtig godt og jeg overvejer om jeg skal overgive mig, men nej jeg vil lidt mere.

 

Kira sædder sig op igen og rider på mig. Læner sig lidt bagud så at jeg kan se når min pik glider ind og ud af hende. Hun ser at jeg kan lide når hun rører sin mis imens hun rider, og det gør hun så. Jeg nyder synet af hendes mis der kører op og ned på min pik. Hun ser det og forstærker det yderligere gennem at komme op fra sine knæ og op på fødderne og sidder på hug med knæerne helt til siden mens hun kører op og ned på min pik. Det ser meget frækt ud. Hun har stive brystvorter og kikker og smiler på mig mens hun kører op og ned med hele kroppen. Uha, meget sexet.

 

Kira er meget sød og sexet lige nu, og jeg vil have mere. Gerne fra en ny vinkel. Jeg sædder mig op, vi holder armene rundt om hinanden og jeg vender os om så hun kommer under mig. Vi kommer over i en dejlig missionær. Igen meget kæreste fornemmelse. Men jeg vil også nyde synet af den lækre krop, så jeg sædder mig op på knæ foran hende og har fuld udsyn til hendes sprøde slanke krop og min pik der kører ind og ud af hende. Det er super godt.

 

Nu elsker jeg numser og min favorit er en dejlig numse med mig bagved der kører min pik ind bagfra. Jeg siger min ønske og hun er med på den med et smil. Hendes numse er rigtig lille og slank, men flot. Meget flot. Jeg kikker ned på den flotte numse, og kan lige se hendes mis. Jeg fører pikken langsomt op til hende. Kira skubber numsen lidt bagud så den presser sig ind over min pik. Hmm, dejligt. Jeg prøver at støde langsom ind og ud. Det går fint, men snart kan jeg ikke lade være at øge farten. Snart kører jeg pikken ret hårdt ind og ud. Det ser vildt godt ud, en helt hård pik der kører i hendes stramme mis. Det er bedre end en pornofilm, fordi det er mig der står her lige nu og det er min pik jeg ser køre ind i hende. Jeg kikker i spejlet og hun kikker tilbage lige i øjnene. Jeg kikker til siden i spejlet og kan ikke fatte at jeg knalder en så flot krop og en så flot pige. Tilmed hendes fødder ser smukke ud. Flotte ben, flot numse, flot slank ryg, og en pige der kikker tilbage. Lidt mere ind og ud og så kan den ikke klare det længere. Wow, vildt godt. Jeg puster ud, Kira er stadig meget kælen og vi ligger og nusser og krammer lidt. Der bankes på døren og Kira råber ok så de ved at hun er ok. Kira har ikke travlt. Vi krammer mere og hun har smil både på læber og i øjnene. Hun har hele tiden været med og sikre sig at jeg er fuldt tilfreds. En guldpige.

 

Der er aftørning og jeg får tøj på. På vejen ud tænker jeg det er skidt at man ikke kan tage en så sød pige med hjem. Men ok, så er jeg også fri for andre forventninger og daglig vedligehold. Men jeg kan bare komme tilbage en anden dag hvis jeg får lyst igen. Og jeg vil helt sikkert komme tilbage. Kemi er checket og jeg kan godt bestille en større pakke næste gang. Jeg føler mig stadig godt og har smil på fra dagens besøg.

 

 

 

Redigeret af Kurator

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hold da op, sikke en detajleret & velskrevet anmeldelse... Du skriver som om man selv var der..:-)

Hun må sikker være på besøgs-listen næste gang med er på øen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror (næsten) altid på det bedste i mennesker, men denne anmeldelse ser lidt for tyk ud i min optik.

 

"Ruston" har postet et super positivt indlæg om en pige, der ikke var på vagt på Sexyclub den pågældende dag: http://sexyclub.dk/vagtplan.php, selv om der på Kiras profil står, at hun er på vagt på tirsdage kl. 10-16 ...

 

Sorry for min skepsis, men anmeldelsen er næsten for god til at være sand ... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror (næsten) altid på det bedste i mennesker, men denne anmeldelse ser lidt for tyk ud i min optik.

 

"Ruston" har postet et super positivt indlæg om en pige, der ikke var på vagt på Sexyclub den pågældende dag: http://sexyclub.dk/vagtplan.php, selv om der på Kiras profil står, at hun er på vagt på tirsdage kl. 10-16 ...

 

Sorry for min skepsis, men anmeldelsen er næsten for god til at være sand ... 

 

Kære mif,

 

Hvis du tager dig tid at læse i den vagtplan som du selv så smukt henviser til i din link, så kan du se i vagtplanen for uge 47 onsdag 19/11 så var Kira på vagt kl 10-16. Lige den dag jeg anmeldte hende. Har du overset det?

 

Hvis du brugte lidt mere positiv tilgang til de mennesker du møder - også dem du betaler - så ville du måske også opleve en positiv behandling af dig. Du ville måske selv få flere gode oplevelser, og blive mindre skeptisk overfor andres gode oplevelser.

 

venlig hilsen

Rushton

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sorry, my mistake. På Kiras profil står, at hun er på Sexyclub tirsdag og torsdag. Jeg missede, at hun så også gav den gas på en onsdag (19/11) :-).

Jeg må vist hellere lægge lidt af min ellers sunde skepsis til side ...

/mif

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sorry, my mistake. På Kiras profil står, at hun er på Sexyclub tirsdag og torsdag. Jeg missede, at hun så også gav den gas på en onsdag (19/11) :smile:.

Jeg må vist hellere lægge lidt af min ellers sunde skepsis til side ...

/mif

 

No problem. Alle kan lave en fejl. Det er stort at kunne se sine uheld.

 

Udover sund skepsis, så har jeg hørt at det er endnu mere sundt at smile. Og at man får mere smil tilbage.

 

En god fredag aften til dig og alle der læser med. :-)

Rushton

Del dette indlæg


Link til indlæg

DESVÆRRE fristes man til at sige..Øv, Øv, Øv og "Snøft"!!

Så har Kira valgt ikke at være så meget på Sexyclubs vagtplan mere...

Vil gå på kul, for at se hendes smukke ansigt igen (EELLSKEER BRUNETTER SOM ER NATURLIGE!!

Kan hun mon træffes andetsteds?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest RasmusL

DESVÆRRE fristes man til at sige..Øv, Øv, Øv og "Snøft"!!

Så har Kira valgt ikke at være så meget på Sexyclubs vagtplan mere...

Vil gå på kul, for at se hendes smukke ansigt igen (EELLSKEER BRUNETTER SOM ER NATURLIGE!!

Kan hun mon træffes andetsteds?

Hej peterd hun er også hos Vordingborg pigerne men kan se at hun heller ikke der er på vagtplanen. måske ferie eller en kort pause hvem ved :-)

Rasmus

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, øv. Jeg ser at Kira ikke er på deres vagtplan de næste uge/uger.

 

Jeg håber det kun er en kort pause. Hun er en af de piger der har god kemi med mig, så jeg vil gerne se hende igen.  :P

 

Håber heller ikke det er en operationspause for større bryster. Det ville være skidt, nu hvor det efterhånden er få piger der beholder sine små søde naturlige bryster. Kira er lige som hun skal være, inklusive hendes smil og serviceniveau. Det må jeg fortælle hende næste gang, så hun ikke er i tvivl at hendes krop og bryster er lige som de skal være og ikke skal forbedres. Ser frem til et genbesøg. Et ønske til Julemanden: Jeg har været sød i år og fortjener noget godt, please put Kira ind i vagtplanen før Jul.  :)

Redigeret af Rushton

Del dette indlæg


Link til indlæg

Uha, der gjorde i mig en smule urolig, RasmusL og peterd. :shock:​  Men nu er Sexyclubs vagtplan opdateret for den næste uge, og Kira er på der.  :) En onsdag. Fint så tager jeg en lille tur derud.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for svar. Sååå Dejligt!! :-P

 

Håber virkelig at hun, hvad skal man sige kan lide at være der/ får noget ud af det/ og i det omfang hun kan,vil fortsætte derude.. syntes at der ofte er for få af hendes type i branchen..

 

Så.....HUSK at behandle hende pænt (som I altid gør!) og pas godt på hende.

 

 

Redigeret af peterd

Del dette indlæg


Link til indlæg

69? Må man smage hennes mis?

 

Ja, og hvis man også er nyvasket og pæn med nyligt børstede tænder så kan hun tilmed nyde det. :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Endelig!

Endelig fik jeg debut i den store kunst "Græsk til hende" også kaldet Analsex.

Havde udvalgt mig tidligere Kira, nu Carla hos Sexyclub i Gladsaxe, da jeg ikke er den store mester og nødigt ville komme for tidligt..

http://www.sexyclub.dk/girls/clara/index.phpphp

Billederne passer meget godt. Lille tatovering nederst ved lænden..og... Det er vidst det der kaldes ungpigebryster. Små dejlige "nipples" som kan blive helt hårde.

Det lange hår var sat lidt op og vil nok skyde hende til starten af 30'erne. Hvilket ikke gør noget. Hun virkede på mig som om hun havde mere erfaring i branchen end billederne lige fortæller..

Efter lidt optakt med at røre og nusse hinanden. Kom jeg ind i hende. Var ok stram i ettern..

Vendte sig rundt og sagde: "Så er det nu i 2'ern"

Hun tog selv fat om pikken og...vupti..gled dem ind i 2'ern..Selvfølgelig var det mere stramt. Stille og roligt frem og tilbage efter 2 minutter startede "festfyrværkeriet" allerede og selvom hun gjorde hvad hun kunne for at få liv i min ven var der intet at gøre..Her bagefter Manglede jeg måske en. Lille smule indlevelse ( havde bestilt tid) men omvendt er hun meget ligetil og kan godt lide at snakke..og Analsex var "Piece of Cake". Det er dejligt man kan mærke det er strammere dér....

Ansigt: 7/10

Hun mindede mig lidt om hvem er det nu

..Nå kommer nok på det.

Hvis du er til "Ungpigekrop" A skål: 9/10

Vandt  til "græske udfordringer" 10/10.

Dejligt E-N-D-E-L-I-G at få det prøvet. Så kan jeg strege dét fra min "To Do" eller "Been There. Done That" liste. :-)

Jeg vil nok stadig mene at Alia pga. udseende (Har ikke haft fornøjelsen af græsk med hende) og Laura (Tungekys ikke græsk). Begge samme sted og Alia hos Romantica Østerbro og for Lauras vedkommende Sexysecret i Rødovre gør det bestemt også godt.

Lidt en skam Clara ikke kysser sådan rigtigt på munden ( der var lige et enkelt kys eller tre), men sådan er det og så kvitterede hun med kys på min torso.

 

Jo mere tiden gik, jo mere voksede hun på mig (hendes smil blev større og øjenene lysere) og så har hun et flinkt væsen.

Nå'e ja. For at give et indtryk af ansigtet.Syntes hendes ansigt mindede lidt om denne pige:

 

 

 

Redigeret af Administrator
Billede fjernet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Endelig!

Endelig fik jeg debut i den store kunst "Græsk til hende" også kaldet Analsex.

Havde udvalgt mig tidligere Kira, nu Carla hos Sexyclub i Gladsaxe, da jeg ikke er den store mester og nødigt ville komme for tidligt..

http://www.sexyclub.dk/girls/clara/index.phpphp

Billederne passer meget godt. Lille tatovering nederst ved lænden..og... Det er vidst det der kaldes ungpigebryster. Små dejlige "nipples" som kan blive helt hårde.

Det lange hår var sat lidt op og vil nok skyde hende til starten af 30'erne. Hvilket ikke gør noget. Hun virkede på mig som om hun havde mere erfaring i branchen end billederne lige fortæller..

Efter lidt optakt med at røre og nusse hinanden. Kom jeg ind i hende. Var ok stram i ettern..

Vendte sig rundt og sagde: "Så er det nu i 2'ern"

Hun tog selv fat om pikken og...vupti..gled dem ind i 2'ern..Selvfølgelig var det mere stramt. Stille og roligt frem og tilbage efter 2 minutter startede "festfyrværkeriet" allerede og selvom hun gjorde hvad hun kunne for at få liv i min ven var der intet at gøre..Her bagefter Manglede jeg måske en. Lille smule indlevelse ( havde bestilt tid) men omvendt er hun meget ligetil og kan godt lide at snakke..og Analsex var "Piece of Cake". Det er dejligt man kan mærke det er strammere dér....

Ansigt: 7/10

Hun mindede mig lidt om hvem er det nu

..Nå kommer nok på det.

Hvis du er til "Ungpigekrop" A skål: 9/10

Vandt  til "græske udfordringer" 10/10.

Dejligt E-N-D-E-L-I-G at få det prøvet. Så kan jeg strege dét fra min "To Do" eller "Been There. Done That" liste. :-)

Jeg vil nok stadig mene at Alia pga. udseende (Har ikke haft fornøjelsen af græsk med hende) og Laura (Tungekys ikke græsk). Begge samme sted og Alia hos Romantica Østerbro og for Lauras vedkommende Sexysecret i Rødovre gør det bestemt også godt.

Lidt en skam Clara ikke kysser sådan rigtigt på munden ( der var lige et enkelt kys eller tre), men sådan er det og så kvitterede hun med kys på min torso.

 

Jo mere tiden gik, jo mere voksede hun på mig (hendes smil blev større og øjenene lysere) og så har hun et flinkt væsen.

Nå'e ja. For at give et indtryk af ansigtet.Syntes hendes ansigt mindede lidt om denne pige:

 

 

 

Endelig!

Endelig fik jeg debut i den store kunst "Græsk til hende" også kaldet Analsex.

Havde udvalgt mig tidligere Kira, nu Carla hos Sexyclub i Gladsaxe, da jeg ikke er den store mester og nødigt ville komme for tidligt..

http://www.sexyclub.dk/girls/clara/index.phpphp

Billederne passer meget godt. Lille tatovering nederst ved lænden..og... Det er vidst det der kaldes ungpigebryster. Små dejlige "nipples" som kan blive helt hårde.

Det lange hår var sat lidt op og vil nok skyde hende til starten af 30'erne. Hvilket ikke gør noget. Hun virkede på mig som om hun havde mere erfaring i branchen end billederne lige fortæller..

Efter lidt optakt med at røre og nusse hinanden. Kom jeg ind i hende. Var ok stram i ettern..

Vendte sig rundt og sagde: "Så er det nu i 2'ern"

Hun tog selv fat om pikken og...vupti..gled dem ind i 2'ern..Selvfølgelig var det mere stramt. Stille og roligt frem og tilbage efter 2 minutter startede "festfyrværkeriet" allerede og selvom hun gjorde hvad hun kunne for at få liv i min ven var der intet at gøre..Her bagefter Manglede jeg måske en. Lille smule indlevelse ( havde bestilt tid) men omvendt er hun meget ligetil og kan godt lide at snakke..og Analsex var "Piece of Cake". Det er dejligt man kan mærke det er strammere dér....

Ansigt: 7/10

Hun mindede mig lidt om hvem er det nu

..Nå kommer nok på det.

Hvis du er til "Ungpigekrop" A skål: 9/10

Vandt  til "græske udfordringer" 10/10.

Dejligt E-N-D-E-L-I-G at få det prøvet. Så kan jeg strege dét fra min "To Do" eller "Been There. Done That" liste. :-)

Jeg vil nok stadig mene at Alia pga. udseende (Har ikke haft fornøjelsen af græsk med hende) og Laura (Tungekys ikke græsk). Begge samme sted og Alia hos Romantica Østerbro og for Lauras vedkommende Sexysecret i Rødovre gør det bestemt også godt.

Lidt en skam Clara ikke kysser sådan rigtigt på munden ( der var lige et enkelt kys eller tre), men sådan er det og så kvitterede hun med kys på min torso.

 

Jo mere tiden gik, jo mere voksede hun på mig (hendes smil blev større og øjenene lysere) og så har hun et flinkt væsen.

Nå'e ja. For at give et indtryk af ansigtet.Syntes hendes ansigt mindede lidt om denne pige:

 

 

 

 

Ok. Det må man så ikke linke til ( I didn't know that) men en vejrvært kaldet A.Fonseca. Så kan man selv Google...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...