Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg må vist et smut derud!

(Anmeldelse følger)

Kan nogen fortælle om det er let at finde? Og om der er diskrete parkeringsforhold? Det er vel ikke sådan, der er naboer lige direkte omkring ..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er der en hjemmeside måske

 

Hvis du ulejligede tilbage til trådens start kan du sikkert selv finde linket :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var forbi for et par dage siden.

Huset er nemt at finde, med et kæmpe nummer 17 på gavlen.

Ringede på døren og blev lukket ind af en lille sød thai. Hun snakkede ret godt dansk, så formentlig samme som tidligere omtalt i denne tråd.

Kommer ind og får valgmulighederne til 600, 800 og 1000. Tager en Body to body med HJ til 600.

Hun kommer tilbage i rummet iført badekåbe og den ryger af med det samme inden at hun hopper op.

Så begynder hun på 10 minutters ligegyldig trykken/gniden. Først med hænderne og så senere med brysterne. Ikke rigtig noget der kunne have løst nogle problemer med muskler, hvis der havde været nogle.

Så kom vi til vend rundt, hvorefter hun kommer lidt olie på mine ben og kalorius samt brystkasse. Lidt trykken med fingrene hvorefter hun så sætter sig overskrævt og begynder at gnubbe underlivet mod det 3. ben mens brysterne kørte rundt på min brystkasse. Efter få minutter stopper hun igen og starter så HJ, med den ønskede effekt...

 

Olieforbruget var meget lavt - faktisk overraskende lavt når man tænker på at det var B2B, og der var heller ikke brug af ekstra olie før/under/efter HJ.

 

25 minutter efter jeg ringede på døren, var jeg ude igen fuldt påklædt.

 

MEN.....

 

Som om at det ikke var nok, blev der IKKE skiftet lagen på sengen - der blev blot rettet lidt på det!

Et kort toiletbesøg afslørede også at det meget lille badeværelse bestemt heller ikke var noget at skrive hjem om mht hygienen.

 

Gentagelsesfare - Nej, nope, nein!

 

Spørg hvis I vil vide mere

Del dette indlæg


Link til indlæg

Skulle et ærinde i nærheden så efter mange overvejelser om mulighederne i Østjylland besluttede jeg mig for at lade min glans lyse over Rødding - mest pga af de  mange positive anmeldelser her.

Kom som aftalt og blev lukket ned i den ret kolde udestue. Senge dækkenet lod ikke til at være et der lige blev skiftet efter hvert besøg så jeg lukkede ønjene efter at have forespurgt om muligheden for bad. Jeg havde tændt lyset over sengen da jeg er en visuel mand, men halvdelen blev straks slukket da pigen kom tilbage i kort silkekimono.

Den smed hun og afslørede en ungpigekrop med smal talje, slank men feminin og små a-skåle. Så kan man jo sagtens være en gammel gris med nogenlunde god samvittighed når ansigtet på pigen siger måske 35.

En lille smule olie på ryggen og ellers en lidt formålsløs gniden rundt og en del snak som egentlig var ganske hyggelig. Ikke meget B2B.

Vende rundt og lidt mere tilfældig gniden med minimum olie. Olie på lillestein og gliden frem og tilbage med skamlæberne. Dejligt nok, og den gode fornemmelse af asiatiske pigers bløde kønshår var pirrende. Lidt fransk og udsigt til en rigtig køn mis, og til sidst dansk i flere stillinger med afslutning, og så slut.

Lidt snak, sød pige som åbenbart har valgt dette af nødvendighed, og derfor forlod jeg stedet med lidt dårlig smag i munden. 

Besøg igen? Tja vil ikke udelukke det, men vil da overveje det grundigt. Men hjernen har det jo med at glide ca 3/4 meter ned og tage bolig i et andet hoved efter nogle uger så hvem ved.

Men det er der jo nok ikke andre i dette forum der kender til

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

En skuffende tur..
Efter at have læst i tråden her, bestemte jeg mig for at besøge thiapigen i Rødding.
Hun er sød og nem at tale med, MEN... oliegnideriet er til dato det dårligste jeg har prøvet. Det var hverken god massage eller på nogen måde sensuelt.
Manglende entusiasme under sexdelen var nok det mest sigende. Stemningen var ellers god og hun smilte og grinede en del undervejs, men til stede i akten, det var hun ikke. Det fik hydraulik pumpen til at slå fra og nu var der kun tilbage at spørge om hun måske kunne klare opgaven med hænderne. Men heller ikke det duede, hun er simpelthen ikke ret godt udlært. Det siger hun dog også selv. SYND for pigen virker egentlig rigtig sød. Jeg gik med uforrettet sag. Det er første gang det er sket..
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...