Hop til indhold
Bukowsky Revival

Happy hour & happy day med Brenda på FRB

Recommended Posts

Det vl klæde dig at prøve at læse mine svar! Det virker nærmest som at smide vand på en gås. Men bliv endeligt inde i din osteklokke!

 

Man skriver vel herinde for at dele og få respons, ikk'?

Jeg kan sagtens se, du skriver humoristisk og med et glimt i øjet - men det overskygger ikke det, jeg læste på og mellem linjerne.

 

Vi kan vel være enige om være uenige om etiketten såvel som modus operandi? Det bør der være plads til herinde. Når man skriver noget, får man både godt og skidt retur, enige som uenige. Sådan er betingelserne og det er fair både for dig og for mig selv.

 

Dine og medbrødres efterfølgende udgydelser får mig ikke til at konvertere, så ja, lige der er det nok som at smide vand på en gås, fordi vi hver især har vores faste overbevisning. Guess what, det er såmænd fint og fair :)

 

Tilbage til tråden: Brenda fik da super reklame og øget omsætning, og det kan jeg jo glæde mig over. Hun har om nogen fortjent det, kan jeg forstå.

(slut herfra)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super anmeldelse !!! :)

Nok den bedste jeg har læst herinde..

Allerede fra start i anmeldelsen bredte der sig et bredt smil på mig og holdt hele den lange detaljerede anmeldelse igennem -kun afbrudt af nogle latterbrøl..

Bukowsky har en syg (på den gode måde) humor, og et fantastisk fortællergen.. -og mellem linierne afsløres en ærlig varm og klog mand -der er fucking ligeglad med hvordan andre opfatter det -for han ved hvem han er.. -modsat nogle der forsøger at gøre sig bedre end de er.

De forsøger så med vilje at misforstå ham og end ikke læser hvad han skriver -og bebrejder ham at han har forsøgt at tvinge sig til anal sex... ????.. -var det ikke hende og hende/ham der anden bekræftede at det indgik i aftalen ?. -hvem er det lige er skal bebrejdes der...

Sku den sjoveste og inforige og ærligste anmeldelse jeg har set herinde :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det du her siger er vildt grineren!  :mrgreen: Jeg havde dog stadigvæk briller på og mener bestemt ikke det var en trans - hun så ellers godt ud og der var ingen diller, så måske har der været besætningsskift - eller - "det var en god dag for jeg har en bred smag - jeg vil i seng med de fleste ... Jf det brune punktum!  :mrgreen:

Loooooool !!! :smile:

Del dette indlæg


Link til indlæg

halløj Bukowsky

 

Ja det er sgu sjovt,,for det første jeg tænkte da jeg så Brenda (som skam også ser sød ud) og Saddy stå ved siden af hinanden,,var at hvordan jeg kunne få den 1/2time sammen med Saddy istedet,,

lige indtil hun sagde at hun var transsexuel.  :eek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror det er på tide at få ordnet de briller. Den anden dag overså jeg en trans med en kæmpe diller og i dag bakkede jeg ind i et kommunalt køretøj. Jeg gruer for det næste! Men mon man ikke i det mindste vil kunne mærke det, hvis den der diller kommer for tæt på ??  :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

  • er der ikke nogen der har et link til brenda
  •  

 

 

Jeg tror ikke hun er her længere, hun er i hvert fald ikke til at finde op escortguide. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

jeg bliver noget trist når jeg læser jeres beretninger , det er helt tydeligt at pigen ikke kan lide at få den i munden , men  åbenbart af nød eller tvang af bagmænd nødt til at give det , fordi i vil have det, så trist at i har så lidt tilovers for kvinder i denne branche 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

jeg bliver noget trist når jeg læser jeres beretninger , det er helt tydeligt at pigen ikke kan lide at få den i munden , men  åbenbart af nød eller tvang af bagmænd nødt til at give det , fordi i vil have det, så trist at i har så lidt tilovers for kvinder i denne branche 

 

Hej Linda det kan jeg for så vidt godt forstå - det virker lidt ondt og lettere psykopatisk, men kun hvis det tages ud af den rette sammenhæng mange jo har for vane her på mediet. Først blev jeg snydt for græsk, hvilket jeg lod passere. Så vil jeg fandengaleme have megafransk. Og hun havde jo ikke noget imod at sutte blot ikke så vild med at få kaskader af sperm sprøjtet ind i munden. Men så skal man jo ikke love det på forhånd. Alligevel var det en kanon oplevelse og Brenda strittede da også kun lidt imod. Havde det været dig havde jeg gjort det samme, men du ville jo nok heller ikke aftale mega og så stå af - jeg har en pæn og ren diller og er i øvrigt selv pæn og ren skal det lige tilføjes. Det er nok mutter som har lovet lidt mere end Brenda nok lige var klar over og det kan der komme en del sjove situationer ud af. Det der med at tvinge lidt er jo ret ophidsende for en del mænd og en del af de dyriske instinkter. Ha det godt anyway

Del dette indlæg


Link til indlæg

en pæn og ren diller , kan godt være syg og smitte.  Sådan en pige må man jo nok regne med at hun render ind i nogle sygdomme som herpes , hpv., gonore osv.  Men det er jo risikofyldt at være i live :shock:   :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vor herre bevars! Det siger du jo kun fordi du krampagtigt holder fast i ikke at sutte pik in natura altså superfransk, men du modtager vel fransk ikke?? Det er ikke nær så farligt som du tror og forresten bør du også stoppe med samleje, da kondomet ofte brister. Hold nu op med det der. I blive simpelthen udkonkurreret hvis i ikke har super på menuen. Mange danske piger har selvfølgeligt indset dette, men issær de lidt mere modne danske GPs er snerpede og har ikke formået at følge med tiden. I øvrigt går jeg regelmæssigt til lægecheck og har da også tidligere haft lidt som blev kurreret med behørig medicin. Kom nu med på vognen og få smagt på lidt pikke! Undskyld den var nok lidt for grov, men kunne ikke dy mig! Ha det godt  :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

"Alligevel var det en kanon oplevelse og Brenda strittede da også kun lidt imod. "

Lige præcis denne sætning fra Bukowskis indlæg får mig til at væmmes. Jeg har ret vide rammer, men en pige der "stritter imod", skal man tvinge til noget. Eneste undtagelse er, hvis der er tale om en eksplicit aftale mellem parterne. At en pige ikke yder det, man som kunde ønsker og har bestilt, kan højst gå ud over betalingen, tvang kan og må aldrig komme på tale.

Nu kan Bukowski selvfølgelig mene at, der er tale om overtalelse, så er det blot udtrykket "stritte imod", der skurer i mine ører.

Kald mig blot hattedame eller hvid ridder, når jeg er ude på noget sjov med GP'er, prøver jeg altid at respektere dem, aldrig at presse noget igennem, de ikke ønsker.

Blot mine 50 cent

Venligst OT

Del dette indlæg


Link til indlæg

Selvfølgelig er det bevidst jeg netop har brugt denne vending. Der må gerne være lidt bid i formuleringerne. Og hun strittede imod, da hun kunne fornemme hvad der ventede hende, nemlig en ordentlig ladning i munden, som vi jo havde aftalt. Efter det første sprøjt havde hun fået nok og skulle til at trække hovedet væk, men den gik så bare ikke, da jeg havde et godt greb om nakken og kunne fastholde hende. Det skete i kampens hede og vi talte fint sammen bagefter og grinte lidt af det hele. Jeg havde dog fået lov til at holde hende bag nakken. En form for mild tvang indgår ofte i sex lege og kan være meget ophidsende for begge parter. Tror i øvrigt snart at jeg skal besøge Brenda igen og se om hun mon ikke nu efterhånden har fået det lært. Jeg har da i hverttilfælde gjort mit bedste for at tilvende hende i en god sags tjeneste. Hun skulle jo gerne tjene gode penge medens hun er her i DK. Det er jo ikke for sjovt disse piger tager herop. Ved at lære det hurtigst muligt undgår hun så også fremadrettet ubehagelige oplevelser. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...