Hop til indhold
Kammerjunkermand

Nybegynder i Hamburg

Recommended Posts

Hej. Er der nogen der kan hjælpe med gode steder i Hamburg. Jeg overvejer en tur derned med overnatning.

Hvor er det godt at bo.?

Hvad er prisniveauet?

Er der sikkert at gå alene rundt i Reeberbahn?

Håber I kan hjælpe

Redigeret af Kammerjunkermand

Del dette indlæg


Link til indlæg

I bil, tog, bus - eller hvordan vil du komme derned?

 

Jeg har nogen gange boet på AO på Reeperbahn - rimeligt billigt - ca. € 40 - 50,-/nat enkeltværelse - og du kan parkere ved hotellet, men det kan være ret snørklet med autoelevatoren. Det ligger dog næsten lige "im Kiez"/minefeltet. Ellers søg via

 

http://www.google.dk/aclk?sa=l&ai=CZ-m_J1NSVNfpOIKHywPXk4CQBu_Iq_YDl8239I4B_KDzDQgAEAFQuuHIwgJg0QGgAdLmrv4DyAEBqQIABaNCGCe1PqoEIk_QxYLGeagqj5s65HQHSZatx6uJsux7RBqLwu7-uRmW0XKAB_vW-QKIBwGQBwKoB6a-Gw&sig=AOD64_3bglhCF_TjsDYHiSZ2Gcq0bTwejw&rct=j&q=&ved=0CB8Q0Qw&adurl=http://www.booking.com/city/de/hamburg.da.html%3Faid%3D312738%3Blabel%3Dde-hamburg-0vM*bHWkLuJMIK0z78FxVQS38284401423:pl:ta:p1320:p2:ac:ap1t1:neg%3Bws%3D

 

http://www.mrjet.dk/hotel/?com=dk_google_brand&WT.srch=1&WT.mc_ev=click&WT.mc_id=EBDKS10001&gcid=18060&tduid=aac7b381b8063694c92c85e474180b58

 

Af og til kan man også finde tilbud på lidt dyrere hoteller her.

 

http://www.ab-in-den-urlaub-deals.de/staedtereisen/hamburg/

 

 

Du kan sagtens gå alene rundt på Reeperbahn, Herbertstrasse og gaderne deromkring + i div. Laufhäusern - bare du ikke lader dig friste - det eneste sted jeg sådan set kan anbefale på Reeperbahn, og du ikke bliver bondefanget er:

 

http://geiz-club.com/   20 min til Euro 39,-, øllene i baren koster dog € 5,- dobbelt op i forhold til de alm. barer, men udsigten til 10 lækre letpåklædte piger må man ligesom betale lidt for.

 

Entrer du derimod en strip-joint, må du ikke lade nogen piger sætte sig hos dig, medmindre du gerne vil bondefanges og betale hundredvis af Euros for billig champagne til pigen. Ligeledes skal du heller ikke regne med du får ret meget service for € 40,- i de forskellige Laufhäusern.

 

Herbertstrasse og pigerne deromkring er heller ikke steder, man skal hoppe på de "gode" tilbud.

 

Hvis du vil engagere dig med nogen piger, så find nogen, der har deres eget sted: 

 

http://www.modelle-hamburg.de/?data[enter]=1

 

Men ellers findes der jo flere regulære klubber, du burde besøge, fremfor at blive bondefanget på Reeperbahn - søg f.eks. her:

 

http://www.modelle-hamburg.de/swinger_fkk.html

 

og søg så lidt i forum  :-P

 

 

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Men der udover skal det jo siges, at Reeperbahn også er fuld af restaurenter, barer, spillesteder, cabaret'er (med drags, ret sjovt ;) ), og generelt er et ganske almindeligt gå-i-byen-område.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Takker for svar.

Jeg er i bil.

 

Så synes jeg du skulle besøge en af FKK klubberne, der ligger lidt uden for centrum og finde et hotel i nærheden - hvis du f.eks vil besøge Atmos, som ligger i Harburg, syd for centrum af Hamburg - søger du på Harburg istedetfor Hamburg for at finde et hotel i nærheden - der ligger f.eks et kun ca. 1 km fra Atmos - men ellers kan du parkere lige overfor FKK-Atmos, hvor der normalt er rigeligt med P-pladser.

 

Du har vel en GPS? - ellers har jeg også kunnet nøjes med min Smartphone til at finde rundt i Hamburg med - det gik, da jeg lige fandt ud af at skrue op for lyden, sådan set udmærket.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

 

Reeperbahn og Hamburg er en oplevelse! Da du alligevel er i bil, skylder du næsten dig selv at køre forbi Kiel. Her er flere laufhaus, hvor priserne er helt nede på 30 euro per tur. Kvaliteten af akten er generelt højere, og der er mange lækre piger imellem.

 

Vh

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Elsker at kombinere en shopping tur til Hamborg med et velplanlagt FKK besøg. Sådan et besøg inkludere en overnatning på luksushotel, med resturant besøg og shopping i diverse forretninger med langt bedre priser og større udvalg end vi er vant til. Bruger gerne Scandis Emporio i centrum. Der kan man parkere i klæderen. Der er masser af muligheder i byen, husk på der er lige så mange indbyggere i byen som i hele Danmark.

Det betaler sig at planlægge hjemmefra. Redlight distrektet fatter jeg ikke nogen føler sig tiltrukket af.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej. Er der nogle huse der er bedre i Kiel end andre?

Jeg mener at huske at der ligger en del. Var forbi med konen og kunne ikke lige kigge ind ;-)

Er der noget med at der er steder, hvor man betaler entre og bare kan "vælge" piger så længe man gider?

Er der nogle, lidt mere eksklusive steder. Jeg gider ikke de helt billige piger. Vil godt have lidt god hygiejne mm?

Takker for de gode svar...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej. Er der nogle huse der er bedre i Kiel end andre?

Jeg mener at huske at der ligger en del. Var forbi med konen og kunne ikke lige kigge ind :wink:

Er der noget med at der er steder, hvor man betaler entre og bare kan "vælge" piger så længe man gider?

Er der nogle, lidt mere eksklusive steder. Jeg gider ikke de helt billige piger. Vil godt have lidt god hygiejne mm?

Takker for de gode svar...

 

Der er vel 3 Läufhäusern i Kiel - også kaldet Eroscenter:

 

http://www.eroscenterkiel.de/eros/en/besuchsablauf/

 

 

- men om det ene hus er bedre end det andet er et stort spørgsmål, men så vidt jeg bemærkede så var der både en etage med især mørke piger, asiater, lidt mere modne piger (opdagede jeg desværre først efter at have engageret mig med en lidt hustleragtig ung pige fra østeuropa på en af de andre etager/huse.

 

Du betaler hver pige for sig - og der er ingen entré og du går bare ind og løber mere eller mindre spidsrod - måske deraf navnet Läufhäusern  :wink:  (men det er ikke så slemt, som i Hamburg, hvor pigerne er mere agressive - ellers var jeg der bare på en rolig aften).

 

http://www.aphrodite-kiel.de/start.php

 

 

 

er derimod et sted, hvor du kun betaler ved indgangen - og så står pigerne mere eller mindre til din disposition resten af dagen - og aftenen  :D

 

Der er selvfølgelig også andre muligheder i Kiel i form af alm. bordeller, massageklubber, private piger mm. - prøv at søg på Kiel + huren, ludern, girls, sex, massage mm.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest LMNB

Hvad er et "laufhaus"? Jeg kender nu FKK og flatrate osv. Men hvad er laufhaus?

Elsker eroguide - min horisont bliver sgu udvidet så tit! :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et laufhaus er typisk et nedslidt fleretagers hus. Det kunne være et udtjent hotel. 

Du går ind på nederste etage og pigerne sider og lokker i hver deres rum. Du finder en passende pige og laver en deal eller du går en etage op og ser om du bliver fristet mere her. 
Laufhausene i Kiel har et godt ry. Dem i Hamborg har et dårligt ry. Generelt har laufhauses et dårligt ry.

Det eneste der har et fornuftigt ry nær Reberbahn er Geiz-club. 

Hvis du vil have udviddet din horisont er det en fin ide at gå en tur i de forskellige laufhauses og i Herbertstrasse :wink:

 

Pascha i Køln er Europas største bordel mener Wikipedia - http://en.wikipedia.org/wiki/Pascha_(brothel)  

 

 200px-Pascha_K%C3%B6ln.jpg

Redigeret af oxen

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Det eneste der har et fornuftigt ry nær Reberbahn er Geiz-club. 

 

Geiz-club er ikke ein Laufhäus

 

http://de.wikipedia.org/wiki/Laufhaus

 

Derimod nærmere en bar, med damer man kan kontakte og lave en aftale med om f.eks. 20 mins intim hygge - specielt er det dog, at de ikke ønsker at man sætter sig ned hos dem i sofaen og flirter lidt først (det er sofaerne vist for fine til - eller bare kutymen - jeg forstod det ikke helt) - derimod er pigerne gode til at sidde i sofaen og skabe øjenkontakt - men ikke noget med at man først skal købe champagne til damen, for at få lov til at konversere hende - nærmere lidt ligesom et gammeldags halbal med bænkevarmere og man må over at byde damerne op til dans/ovenpå.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Her er mine tidligere tips vedr. Herbertstrasse og Reeperbahn

Som det ses skal man være meget opmærksom. 

 

I Hamburg vil jeg anbefale

I den nordøstlige udkant af byen. Hvis man er til dette lidt maskinelle koncept.

 

I øvrigt vil jeg til enhver tid anbefale laufhausene i Kiel istedet for Hamburg. Her er ikke så mange turister og fup og fidus. Reel behandling og lave priser. Mange piger.

Lidt om Kiel i dette indlæg

 

Nogle få km øst for hovedbanegården ligger også det lidt ukendte meget lille laufhaus (kun en opgang) Maxstr. 3. anmeldelse her

http://www.hurenforum.net/forum/ftopic1169.html

Har været der et par gange dog bare kigget, rimeligt OK piger, flere står med åben dør. Check det ud hvsi du kommer forbi.

 

Laufhauser og bordelgader er efter min mening lidt undervurderede. Det skyldes måske at mange kun kender dem fra Hamburg med de mange rip offs. Rundt omkring i Tyskland er der steder hvor primært de lokale kommer. Her får man god behandling til lave priser. Man kan slentre rundt og kigge på varerne. Der er mulighed for at gå en tur, drikke lidt hvis man har brug for en pause til at lade lidt op igen.

 

Husk når du er i Tyskland ikke at sige at du kun er der som turist og aldrig kommer igen. Sig at du jævnligt kommer der  pga. dit arbejde, så får du en bedre behandling. 

Redigeret af nylonlover

Del dette indlæg


Link til indlæg
Apropos at blive taget ved næsen på Reeperbahn her er en der beskriver hvordan det kan foregå
Han betaler ca. 200 EUR for dyr champagne idet det inkluderer en pige på værelset, men værelset er pludseligt optaget og tilsidst kommer en 2m høj fyr og smider ham ud da han ikke vil købe mere champagne.
 
I øvrigt har jeg ikke prøvet det her i tråden omtalte Geiz Club, men det virker som om det er et mere reelt alternativ.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for de mange svar. Jeg vælger nok Kiel i første omgang. Jeg har lidt lange planer om en tur fredag uge 6 med overnatning.

Er der nogen der vil køre med fra Fyn? Tænker en enkelt overnatning i Kiel på enkeltværelse og ellers masser af fisse og øl. Jeg har plads til en i bilen. Kunne være hyggeligt med at følges med på barene. Skriv pm

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for de mange svar. Jeg vælger nok Kiel i første omgang. Jeg har lidt lange planer om en tur fredag uge 6 med overnatning.

Er der nogen der vil køre med fra Fyn? Tænker en enkelt overnatning i Kiel på enkeltværelse og ellers masser af fisse og øl. Jeg har plads til en i bilen. Kunne være hyggeligt med at følges med på barene. Skriv pm

 

I Kiel kunen du evt. undersøge dette sted lidt nærmere:

 

'?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>>

 

Ikke at Eroscenter i Kiel er dårligt, men jeg savner lidt det der med at kunne se damerne lidt an på forhånd og rigtig komme i stødet - og så har jeg lidt dårlige erfaringer med at de der Laufhauspiger, lover en masse i døren og når døren først er lukket er tilbudet pludselig ret reduceret - dvs. at det er det så ikke, hvis man betaler ekstra.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...