Hop til indhold
Maestro

Thai Corner Istedgade - Lin ell. Linn - trans eller?

Recommended Posts

Gæst

@Fraiser

hvad er pclub?

 

http://istedgade18.dk/

 

Som sagt du skal ikke tro på det de skriver om stedet på hjemmesiden. Det er ikke et specielt hyggeligt sted og pigerne der er på stedet er ikke videre attraktive.

Del dette indlæg


Link til indlæg

 Har ingen anelse hvordan han kom der, og det værste: konton til hans Mastercard var tomt. 6000 € væk. Han ved han betalte sin øl med kortet.

 

 

 

 6000€ = 45.600 kr for en øl ? Bob Bob...

 

Max beløbet på kontant hævning på kortet er 3000 kr/døgn

Måske havde han platinkort ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

 6000€ = 45.600 kr for en øl ? Bob Bob...

 

Max beløbet på kontant hævning på kortet er 3000 kr/døgn

Måske havde han platinkort ?

 

Aner det ikke. Måske overdrev han.....? Men jeg ved ikke ..... har en svensk ven der var med om noget lignende, dog ikke på Thai Corner. Has konto tabede 18.000 Skr. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Butterfly

 

at ladyboys er ved at overtage thaicorner,

 

Ja - og det bliver kun være, de køber selv helst ikke noget i baren; men går tiggergang hos alle de mandlige bargæster!! - og kun få giver dem drinks.

De kan ind imellem være 10 - 12 stk og deres sygelig trang til selvhævdelse/vise sig frem/føle sig som hævet over almindelig Thai M+K /behov for at blive feteret, -  kan FAKTISK "jage" bargæster væk, dem der kommer lige fra gaden og smutter ned i baren for en drink eller to.

 

Og så er der 10 - 12 stk som intet køber i baren

 

Jeg kom første gang i baren i 2004 - det var dengang man på alle fredage og lørdage aftener skulle skovle sig frem i tobaksrøgen og vente 15 - 20 ved baren for bare at få noget at drikke - og DENGANG var 4 bartendere for lidt - da var det sjovt at komme på Thai Corner. Det var også dengang at bartenderen Mai hun 2 Nytårsaftener i træk dansede GoGo på bardisken til Lambadaen af Brasilianske Kaoma - hun gjorde det sexet  og på en smuk måde, den lille skønne Mai ;)

 

I dag på gode fredage og lørdage kan 2 bartendere være for meget !!!  - jeg synes ikke der er så sjovt at være mere pga af det ALT for mange Lady boys og nu også efterhånden de mange afrikanske piger - ind imellem også grupper af ikke etniske danskere som absolut ikke af religiøse årsager køber noget som helst i baren, - de har alle ligesom "overtaget" baren, - desværre :sad: 

 

Mange hilsner

 

Nyder livet

Jeg synes heller ikke, det er så sjovt at være der, som det har været - men det er nu mest pga barmutters konstante gnavne og modvillige attitude.

Og så hader jeg, når hun med jævne mellemrum slukker for musikken, skruer op for lyset og giver sig til at råbe ud i lokalet på thai. Formentlig skælder hun ud på en kunde, der efter hende mening har jokket i spinaten - men man ved det jo ikke. Irriterende er det under alle omstændigheder.

Jeg savner de søde og unge bartendere, der var der en gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for alle svarene gutter.

Skal vi lukke den her og bare konstatere, at vi nok skal være lidt ekstra opmærksomme, når/hvis vi besøger Thai Corner i øjeblikket?

Happy hunt!

-Maestro

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest HD50

Hvis hun er ca. 173 cm høj med hæle. Snakker dansk og rigtig godt engelsk og har en lidt bred bagdel og langt glat sort hår så er hun en ganske almindelig pige på ca 40 men ligner mere en på 30. 

Ved ikke om det er hende men hvis det er så bare rolig. Hun er rigtig sød og en dejlig pige. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...