Hop til indhold
InterviewSøger

Hjælp til interview søges!

Recommended Posts

Kære Eroguide.dk

 

Vi er en gruppe bachelorstuderende fra Roskilde Universitet, der er igang med at undersøge den politiske debat om sexarbejde. Vi ønsker at skrive om sexarbejdernes forhold, da vi oplever, at den nuværende viden og debat mangler sexarbejdernes egen stemme. Vi mener, at det kunne være ekstremt værdifuldt, hvis vi kunne inddrage sexarbejdernes eget syn.

Vi søger derfor forbindelser til kvindelige sexarbejdere, der kunne være interesserede i at hjælpe os. Derfor henvender vi os til jer, Eroguide.dk. Vi tænkte i måske kunne pege os i en retning af hvor vi kan henvende os til sexarbejderne? Måske er der endda en af de aktive kvindelige sexarbejdere her på siden, som kunne være interesserede i at give sin stemme tilkende?

 

Vi forestiller os en række forholdsvis åbne interviews, der omhandler, hvordan sexarbejderne selv ser på deres egen hverdag og hvilke tiltag, der ville forbedre/forværre deres hverdag. Vi tilbyder gerne the, kaffe, kage eller lignende som tak for interview. Hvis der ikke ønskes et personligt interview eller møde, ville vi også være yderst taknemlige for et telefon eller skriftligt interview. Dette er en fantastisk mulighed for sexarbejderne selv at bidrage til debatten!

Det skal selvfølgelig også understreges, at alle de oplysninger som vi bliver betroet er dækket af fuld anonymitet, skulle dettes ønskes. Dette vil der i særdeleshed være meget opmærksomhed på.

 

Vi glæder os meget til at høre fra jer.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Undskyld, og jeg er ikke "sexarbejder" (Tror ikke jeg har set det ord så mange gange i en post herinde før).... eller pige for den sags skyld... 

 

Men hvad er formålet med det interview? Det syntes jeg ikke i kommer særligt godt ind på?

Desuden er politikerne jo ikke interesseret i pigernes ve og vel når alt kommer til alt. De er jo kun interesseret i at lovegive, efter hvor de får flest stemmer, ellera ville de jo have taget stilling til hele situationen omkring glædespiger i Danmark for lang tid siden. Det er jo ikke et nyt "erhverv" vi snakker om. 

 

Men igen. Hvad er jeres formål, og vil dette formål have nogen indflydelse og forbedring af pigernes vilkår?

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

koster min 800,- for ½ time og i skal være nøgne

 

HUSK det er stk pris og der kan forekomme bunkerabat

 

har i nogen søde piger, så betaler jeg gerne 800,-, hvis i sender lidt billeder, i skal jo se sagen fra flere sider og må nok udvide 'lysten' lidt   :D

gerne foto i PM

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er det mest dækket emne af skoleelever/efterskoleelever/studerene/baclorstuderene

 

Sexarbejdere er et fast pensum, som skal undersøges af alle, hvert år! Der er skrevet Tykke bøger om emnet, Karnows lovsamling er lille i forhold til de afhandlinger der er skrevet om emnet: Sexarbejdere!

 

Med al den kage og kaffe som vi sexarbejdere, kan få ved at farte land og rige rundt for at tale med de hungrende totalt uvidene unge om emnet (som entligt bare kan søge på emnet på deres puter, som er blevet gennemarbejdet grundigt de andre år af tidligere spørgere) bliver vi jo kuglerunde.

 

Har alle de der interviews flyttet som en millimeter hos polittikerene? nej!

 

Hvorfor er det spændene og have emnet sexarbejder? prøv noget nyt og overrask jeres censor, han/hende er garenteret dødtræt af jeres manglende opfindsomhed, som alle de andre studerende de andre år, som feglagtigt, trode de havde fundet de vise sten.

 

Overrask ham/hende dog med emnet postarbejder, det er slet ikke nær så meget undersøgt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lady Cherie sagde den 22 Sept 2014 - 9:22 PM:

 

Overrask ham/hende dog med emnet postarbejder, det er slet ikke nær så meget undersøgt.

 

eller den glade P-vagt, de findes  :D :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Claire

Tænkte præcis det samme som Cherie da jeg læste indlægget, hvor er det dog keeeeedeligt.. "kom ind bag gardinerne" "Jagten på den lykkelige luder" Verdens ældste erhverv"... 

Jeg har kun kørt med en kvindelig taxichauffør her i DK.. Skriv dog om dem..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Desuden virker jeres indlæg koldt og klinisk, og tror på ingen måde det indbyder "sexarbejderen" til at ville lader jer interviewe dem. Og hvis i tror at jeres afhandling af emnet, bygger broer for pigerne i branchen, så er i godt blåøjede. 

 

I skulle hellere tage nogle ekstra kurser i kommunikation, psykologi og formulering. Og hvis i virkelig vil vide noget om pigerne, så kan i jo begynde at lave fodarbejdet ved at begynde at læse om alle beretningerne herinde, både de negative og de positive, istedet for at vælge den nemme løsning, og prøve at lande et in-real-life interview med en glædespige. Jeg vil tro at i finder rigtig mange nuancer hvis i kiggede indlæggene igennem herinde, men den mulighed har i åbenbart ikke overvejet. 

 

I "prøver" at sætte jer ind i et emne, hvor der er mange følelser involveret, både fra pigerne i branchen, men også fra deres kunder, og det tror jeg overhovedet ikke i havde i mente, da i lavede jeres indlæg. Det tyder på at i ikke er gamle nok til berette om den her branche, da i simpelthen ikke ved nok om livet til at kunne gennemskue og dermed dokumenterer branchen på en ordentlig måde. 

 

Jeg ved ikke om det er et forsøg på at være noble, og såfremt det er det, så misser i da totalt. og "Dette er en fantastisk mulighed for sexarbejderne selv at bidrage til debatten!" er for mig et meget vag forsøg på at gøre jeres projekt til et nobel projekt FOR pigerne/branchen, hvilket jeg egentligt betvivler, og samtidig taler det ned til deres intellekt, hvilket, hvis i gad læse indlæggene igennem, nok ville overraske jer de besidder rigeligt af. 

 

Velkommen til den virkelig verden unge mennesker.  :rolleyes: 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Claire

Jeg ser så slet ikke det denalmindelige ser, jeg syntes det er fint man gerne vil lave sådan et interview og jeg syntes i formulere jer fint, høfligt og professionelt.

At emnet "Glædespiger" så bare er totalt uddebatteret, kedeligt og en kæmpe cliché er noget helt andet..

 

Iøvrigt hvis glædespiger ønsker bedre hvilkår, så start med at få en fagforenings opbakning, det giver vel sig selv.

Hvorfor skal vi være så specielle,  at vi imodsætning til alle andre brancher, har brug for journalister og befolkningens nysgerrige medlidenhed, hvis vi skal ha bedre vilkår?

 

 

Redigeret af Claire

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære InterviewSøger

 

Du skriver at i er en gruppe bachelorstuderende, men du skriver ikke noget om hvad i studerer ?

Nu antager jeg, at I skal til at gå i gang, med den første opgave, på jeres vej til bachelor graden, det passer meget godt med kalenderen.

Så tillad mig at komme med et godt fif :

 

Inden i vælger en opgave, så undersøg først, hvor mange "hyldekilometer" der er skrevet om det emne i vælger. Vælger I, at skrive om emnet "Prostitution", vælger I at skrive om et af de mest velbeskrevne emner, der overhovedet findes, hvilket betyder, at I meget hurtigt kan komme til at stå med en "Sorteper". For vedkommende der skal kigge på jeres opgave, har set alle udlægninger af samme, lige siden vedkommende selv skrev en opgave om samme emne.

 

I kommer også til at stå med Sorteper, hvis I vælger emner så som narkotika, indvandring med mere.

 

Claire som har skrevet ovenfor, giver jer et godt fif, skriv om noget, som jeres "tutor" ikke er helt på hjemmebane på, det vil vække vedkommendes interesse, så langt at vedkommende måske vil finde det interessant. Emnerne er mange og lige til at gå til:

 

Hvordan har en kloakarbejder det med at have underskrevet sin dødsdom den dag han blev ansat, hvorfor foregiver en politiker at være ansvarlig når vedkommende ikke vil være det, hvorfor er der noget der hedder "Udkants Danmark" i dette lille land, hvorfor synes De Radikale at dørspioner og Ruko låse bør afskaffes, hvorfor er det godt at børn ikke må lege mere, men skal have næsen i bogen hele dagen, hvorfor er det godt at de børn som aldrig får sejre, skal dukkes endnu mere under den nye skolereform, hvorfor er det en god ide, at ældre kan sidde fanget i deres lejlighed på anden sal i årevis uden at kunne komme på gaden, ja jeg kan blive ved. Skriv om det, gør en forskel, det giver i det mindste opmærksomhed og en god karakter.

 

Senere i livet når I får et job i det offentlige, så skider I jo alligevel det hele en hatfuld.

 

Når dette er skrevet, så er det skrevet så tvivlen kommer jer tilgode. For InterviewSøger kan jo også bare være en "onanist" der bare vil have nogle "historier", men det er jo nok ikke tilfældet her, vel? Hvordan var det man kom i kontakt med jer ?

 

Bendix

 

Redigeret af Bendix Westinghouse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Siger ikke at jeg ikke er på vildspor. Det er bare min tolkning af deres indlæg.

 

Jeg mener de skyder forbi, især med deres motiv, men hvis pigerne herinde mener noget andet, så er indrømmer jeg gerne min fejl. (selvom jeg altid vil syntes deres indlæg er dårligt)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære kommentatorer 

 

Tror i ikke i skal tænke på at de unge studerende der her retter en høflig forespørgsel til pigerne om at deltage i et interview, om 10 år KAN være de politikere der skal være med til at bestemme om vi stadig skal have mulighed for under legale forhold at sælge og købe seksuelle ydelser her i landet ???

 

Tror i ikke at vi skylder os selv og vores efterkommere i denne branche - både som sexsælgere og sexkunder - at tage en sådan forespørgsel alvorlig og være imødekommende, istedet for at være hånlig og afvisende ??

 

Jeg er HELT sikker på der lige nu sidder nogle mennesker der meget aktivt har kæmpet - og stadig kæmper for rettigheder til sexarbejdere - og krummer tæer og spørger sig selv "hvorfor gør vi det, når dem, hvis rettigheder vi kæmper for viser deres taknemlighed på den måde"

 

Venligst

Spunsen/Bundstokken :geek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Siger ikke at jeg ikke er på vildspor. Det er bare min tolkning af deres indlæg.

 

Jeg mener de skyder forbi, især med deres motiv, men hvis pigerne herinde mener noget andet, så er indrømmer jeg gerne min fejl. (selvom jeg altid vil syntes deres indlæg er dårligt)

 

Kære Almindelige

 

Du er slet ikke på vildspor, slet ikke.

 

Der er en ting mere som jeg reagere på "handlet" hedder :interviewsøger,...ikke noget med: underskrevet, Jens, peter, ping poul,...Kontaktperson  eller en e-mailadresse eller et telefonnr

 

Så iogforsig kan interviewsøger, være ham/hende der de sidste mindst 12 år har prøvet at få folk til at deltage flere gange om året til interview.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Ñu vil jeg jo ikke sige jeg har kikket for meget i min krystalkugle...men jeg tør vædde på der går ikke ret lang tid før der kommer en forspørgelses efter drenge, der køber sex (den er nemlig også helt ny( i denne månede))) om de vil deltage i en eller anden meget vigtig undersøgelse.... :D :D :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu er I jo desværre startet med at ødelægge jeres egen undersøgelse, ved at ligge den offentligt frem og skyde med spredehagl i forum og alle de negative vibrationer omkring disse evindelige undersøgelser bliver vendt endnu en gang.

 

Det havde været bedre, om I kun havde henvendt jer til de lyserøde herinde og/eller havde studeret lidt hvilke glædespiger, der er de mest aktive og informative herinde og I så havde henvendt jer til dem direkte via PBs for evt. at arrangere et interview.

 

Men god held med undersøgelsen, som I desværre har startet fra bunden af bakken.

 

En ide til en lidt alternativ undersøgelse kunne være at undersøge de udenlandske escortpigers arbejdsvilkår. Et område som sjældent belyses, fordi det er svært at komme tæt ind på livet af dem.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bundstokken. Nej. Det tror jeg ikke. 

 

Desuden mener jeg ikke mine indlæg er "hånlige" hvis det er dem du refererer til. Til gengæld mener jeg at deres postulater omkring at netop deres opgave "er en fantastisk mulighed for sexarbejderne selv at bidrage til debatten!" er, 1: en naiv tankegang, der bør stilles spørgsmålstegn ved, eller 2: udviser narcisstiske tendenser overfor deres evner. 3: prøver med billige trick at "lokke" pigerne til at deltage. 

 

MEN... jeg håber da at mine kommentarer måske sætter en følelse af "Nu skal vi fandme vise den kæmpe nar at han tager fejl" igang, for så kan vi måske se noget ud over det sædvanlige! Og så kan der være en minimal chance for at de a: lærer noget b: faktisk gør en forskel. :)

 

Og min tillid til politikere i det her land er minimal. Er i den tro at selv den bedste idealist bliver korrupteret inden han når en magt position i det politiske system. ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Suk.. Den tid på året igen.. Har set indlæg der efterlyser "interviewofre", hvert forår og hvert efterår igennem snart 10 år på hhv venuslogen, diverse andre sites der nu er nede, og nu her.

En eller anden bør revidere pensum for de studerende, så de ikke tærsker langhalm igen og igen.

Vedrørende denne henvendelse, så ville det nok have givet en meget bedre respons, såfremt man havde foretaget lidt research først, og blandt andet set hvordan tidligere henvendelser var modtaget, og de kritikpunkter der har været fremme omkring disse henvendelser.

Men det er jo nok for meget at forvente, at batchelor studerende vil foretage research først, før de henvender sig til den målgruppe de ønsker at interviewe.

Redigeret af Francois

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Claire

Ej, almindelige jeg syntes du virker virkelig hård, og pålægger dem en hel masse holdninger og intentioner som du ikke kan bakke op.

'

Jeg fortrød faktisk mit indlæg, efter jeg læste dit, for fik da helt ondt af dem.

 

(men syntes stadig at emnet er kedeligt! Og det syntes jeres professor helt sikkert også. ;) )

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære kommentatorer 

 

Tror i ikke i skal tænke på at de unge studerende der her retter en høflig forespørgsel til pigerne om at deltage i et interview, om 10 år KAN være de politikere der skal være med til at bestemme om vi stadig skal have mulighed for under legale forhold at sælge og købe seksuelle ydelser her i landet ???

 

Tror i ikke at vi skylder os selv og vores efterkommere i denne branche - både som sexsælgere og sexkunder - at tage en sådan forespørgsel alvorlig og være imødekommende, istedet for at være hånlig og afvisende ??

 

Jeg er HELT sikker på der lige nu sidder nogle mennesker der meget aktivt har kæmpet - og stadig kæmper for rettigheder til sexarbejdere - og krummer tæer og spørger sig selv "hvorfor gør vi det, når dem, hvis rettigheder vi kæmper for viser deres taknemlighed på den måde"

 

Venligst

Spunsen/Bundstokken :geek:

 

Kære Bundstokken,

 

Host...nu kommer jeg lige ind støttende til min rollator.

 

Hr Bundstok, jeg har været i Branchen siden de første Guldhorn blev lavet, vil du gerne fortælle mig hvilke rettigheder, vi har fået?

 

Dem vil jeg meget gerne hører om???

 

Og Jeg har været aktivt kæmpende medlem af samtlige foreninger der har været i Danmark for proffe. piger!

 

Og Kære Bundstok....Folk har svedt blod og tårer i de foreninger, men det har ikke flyttet et punktum!

 

Så spar mig for den sang om at jeg skal "være taknemlig"

Redigeret af Lady Cherie

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ej, almindelige jeg syntes du virker virkelig hård, og pålægger dem en hel masse holdninger og intentioner som du ikke kan bakke op.

'

Jeg fortrød faktisk mit indlæg, efter jeg læste dit, for fik da helt ondt af dem.

(men syntes stadig at emnet er kedeligt! Og det syntes jeres professor helt sikkert også. ;) )

Jeg er nok ikke mere hård ved dem end deres lærer vil være ;) især hvis de angriber et emne som i selv beskriver som kedeligt

Grunden til at jeg fare lidt i flint er at, det for mig tyder på at de tager meget let og meget akademisk på er område som bør angribes på en helt anden måde. Jeg siger ikke jeg har ret, men det ændre ikke min mening.

Hvis man vil ændre jeres branche så skal dansken accepterer at prostitution er et lovligt OG ærligt / ikke umoralsk arbejde. Eller også skal man gøre det ulovligt, hvilket jeg selvfølgelig ikke er fan af. Men bare vent! Den dag der skal tages fat om emnet på en "seriøs" måde vil enhver politiker eller parti der sidder ved magten tage den nemme løsning og gøre det ulovligt. Fordi det er så meget nemmere end at gøre det til en del af danskens hverdag, gøre det til et hæderligt erhverv ligesom så mange andre erhverv.

Men det tør de ikke, så bliver "moralske" Danmarks forargede mens de knalder kollegaen eller har profiler på diverse sites mens deres partner lever i lykkelig uvidenhed!

;) ;) ;)

Redigeret af DenAlmindelige

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tusind tak for den konstruktive feedback alle sammen, super fedt!

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg vil forsøge at svare tilbage som repræsentant fra gruppen. Undskyld hvis jeg overser nogens feedback, der er en del at tage fat på, men håber jeg når rundt omkring, ellers håber jeg i vil fremstille jeres kritik igen.

 

Først og fremmest, vil jeg gerne starte med at undskylde, hvis vi har fornærmet nogen eller har fremstillet os selv som arrogante, narcissistisk, kolde eller kyniske. Det har ikke været vores hensigt J

Selvom det måske ikke er blevet fremstillet således, har vi forsøgt at researche, men efter jeres respons kan jeg tydeligt se, at det ikke har været gennemgående nok. Det må i også undskylde. Vi har dog forsøg at undersøge forummet, men har ikke kunne finde frem til lignende indlæg tidligere (vores fejl igen).

 

I forhold til hvorvidt emnet er for kedeligt og gennemarbejdet, ser vi ikke dette som et større problem. Stort set alle samfundsvidenskabelige problematikker er ekstremt gennembehandlede. I forhold til anden litteratur på området, så mener vi faktisk at vi har en anden tilgang til emnet. Meget af den allerede udarbejdede litteratur, har haft en fokus på en af to ting: 1) prostitution som moralsk og etisk spørgsmål? Er det rigtigt eller forkert? 2) Politisk håndtering af prostitution, legalisering/illegalisering/social udsatte? Hertil er vores fokus markant anerledes. Vi vil undersøge de involveredes eget syn på deres erhverv, hverdag og trivsel. Dette adskiller sig også fra den mere akademiske tilgang, der blot sætter sig fast, at arrogant at analysere på de stakkels ofrer. Hertil håber vi ikke naivt på at ændre samfundet. Det ville være dumt. Personligt, tror jeg heller ikke blot, som i også er skeptiske overfor, at vi skal overlade det til politikkerne at ændre området. Derimod tror jeg, at diskussion og oplysning på området er vejen frem. Desto mindre skel og stigmatisering der er imellem ”grupper” som prostitution og ”normalen”, desto bedre i mine øjne. I forhold til dette, mener jeg, at vores projekt kunne bidrage med en ny vinkel.

 

Afslutningsvis, vil jeg lidt flabet sige, at jeg synes der er blevet fremført fordomme overfor politikkere, akademikere og studenter, som selvfølgelig ikke er helt ufortjente, men jeg vil da mene at vi alle som mennesker ikke er interesserede i at blive dømt eller stigmatiseret, det går jeg da ud fra alle er enige i? Jeg har bland andet ingen interesseret i et job i det offentlige ;-)

Igen tak for hjælpen, håber der er yderligere feedback/diskussion, det er altid nyttigt og meget lærigt for så unge forskere som os. Vi lærer kun af vores fejl J

 

Rasmus

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg er lidt ked af at sige følgende Rasmus

 

Jeg mindedes aldrig at de færdige opgaver efterfølgende er blevet lagt ud til debat, trods flotte intentioner. Så hvis man er på jagt efter en ny tilgang, burde man måske overveje et andet metode valgt end blot at gennemføre 3-4 kedelige anonyme interwievs, og så ellers drage nogle trivielle konklusioner ud fra det.

 

Jeg tror såmænd ikke der er ret meget hemmeligt i det i tilsyneladende kun ønsker at høre noget om, så hvorfor ikke være lidt friske og opret en stribe åbne debatter, om de emner i finder interessant. Og ja, man kan da sagtens supplere med div. former for annonyme interviews m..v -. Om ikke andet ville det da vise åbenhed overfor emnet og..... jeg kunne godt forestille mig, at det kunne få nogle frem på banen, med viden der vil gå langt mere i dybden end hvad man kan opnå ved klassiske interwievs.

 

Hvis du skøjter lidt rundt på nærværende side, vil du hurtigt opdage, at der ikke er mange tabuer her, samt at mange mænd rent faktisk også kan give en kant på en sådan en opgave. Kender man lidt til branchen så ved man jo godt, at man kan ramme rigtige mange aspekter og vinkler der kan fortælle lidt mere end "Ja, specielt kvinder i den velrenommerede del af branchen er ganske tilfredse med deres liv, og ja de formår at kombinere flere ønsker såsom:

 

1) at skabe et større økonomisk råderum

2) at tilrettelægge deres liv, således at de eksempelvis kan være mere sammen med deres børn eller bare et ønske om større frihed

3) at få stimuleret nogle seksuelle behov

osv. Kort sagt ganske mange har et udmærket og velfungerende liv, en del har såmænd også kæreste, lever i ægteskab o.lign.

 

Nå, men det var blot nogle strøtanker

 

 

 

Redigeret af Bluejacket

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sisse

Jeg har tidligere ligesom en del andre piger være sød til at svare på spørgsmål fra studerende. Men som blue skriver så kommer der aldrig en feedback.

Det kan godt ske det ikke rykker noget i dag det jeg fortæller men det gør det måske på lang sigt.

Jeg bryder mig bare ikke om at jeg deltager og ligger energi i et produkt jeg ikke ved hvad ender ud i.

Så nej. Jeg gider ikke bruge min energi på længere at hjælpe nysgerrige studerende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg ved ikke med jer andre, ret mig hvis jeg tager fejl.

 

Og det er også en ide til de kommende akademiker, for nuancering indenfor dette miljø der er så populært.

 

Emnet er: det gode ved at have sexarbejdere i Danmark, det positive aspekter. Jeg er selvfølgelig med på at rammerne skal være i orden, og man ikke skal se ned på sexarbejderne men tværtimod anerkende dem for det de gør. De fleste er selvstændige stærke kvinder som har valgt dette erhverv, og det er absolut alle der kan klare det psykisk som fysisk men som så mange andre minoriteter kan det forekommer eller det forekomme en vis uvidenhed, fordomme og generalisering. jeg er selv en minoritet, jeg ved hvad jeg snakker om.  

 

Jeg har selv haft gavn af rigtige mange gode oplevelser og få dårlige med glædespiger empatiske og omsorgsfulde kvinder, jeg kommer ikke kun for sexen med samværet berøringen omsorgen. 

 

Jeg tror ikke særlig mange har undersøgt den side af sagen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vi ønsker at skrive om sexarbejdernes forhold, da vi oplever, at den nuværende viden og debat mangler sexarbejdernes egen stemme. Vi mener, at det kunne være ekstremt værdifuldt, hvis vi kunne inddrage sexarbejdernes eget syn.

 

 

 

Her kommer jeg til at tænke på at de piger der er herinde ikke er et repræsentativt udsnit af alle prostituerede piger i Danmark. I får altså et skævt billede af sexarbejdernes syn på prostitution og deres forhold i øvrigt.

 

Hvis i vil have et nogenlunde ordentligt billede er i nød til at gøre noget hårdt ben arbejde og ikke bare skrive på et internet forum og så håbe at det hele dumper ned i skødet på jer, det er for let købt.

 

mvh

Del dette indlæg


Link til indlæg
 Vi tænkte i måske kunne pege os i en retning af hvor vi kan henvende os til sexarbejderne?
 
Hvad med at ringe rundt til de forskellige massageklinikker, hvor sexaerbejderne jo arbejder, eller eventuelt besøge nogle af dem?
 
Jeg tror, der stadig findes et skønsomt udvalg af telefonnumre bag i Ekstrabladet. :-P
Redigeret af Spider

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...