Hop til indhold
Rejsenetværk

Fire klub dage i Nordrhein-Westfalen

Recommended Posts

Først:

For at alle kan vælge at springe alt det over der ikke handler om købesex, deler jeg beretningen op undervejs under 2 overskrifter:

1. Dette handler ikke om købesex

2. Dette handler om købesex

------------------------------------------------------------

Et forord:

Nu gør jeg det også


Mange har over de seneste 10 år kunnet læse i mine indlæg på nettet, i debatter såvel som i mine beretninger, at jeg er af den opfattelse at glædespiger ikke bør tilbyde fransk uden.

I alle mine beretninger fra Tyskland, har man derfor kunnet læse at jeg aktivt beder om at modtage fransk med kondom.

Imidlertid blev jeg for flere år siden overrasket af fransk uden på en tur til Tyskland, uden at jeg fik sagt fra, og jeg lod stå til - efterfølgende tog jeg en hiv test.

Må erkende at fransk uden er himmelsk meget bedre end fransk med, og siden har det forfulgt mig at jeg på den ene side har den holdning til ydelsen at pigerne ikke bør tilbyde den, men at jeg også dybest set helst vil modtage fransk uden.

Har tænkt længe over en samtale jeg havde med en gift mand der køber sex, om fransk med eller uden.

Som jeg beder han altid om fransk med, men han pointerede overfor mig at det alene skyldes at han er gift, og at han hvis han var single som jeg ville modtage fransk uden.

Eftersom at købesex udgør den sex jeg får, jeg aldrig har fået gratis sex, og derfor heller ikke forventer nogensinde at opleve sex der ikke koster penge, eller andet i stedet, har jeg nu valgt at kapitulere til fransk uden.

Vel at mærke i Tyskland hvor det overvejende er standard, og jeg derfor ikke ved min handling fremmer en udvikling der ikke allerede er en realitet.

Om jeg også vil gøre det i Danmark, hvis ydelsen er standard, og ikke noget jeg aktivt skal prøve at opnå får tiden vise?

Har dybest set stadig samme holdning til at fransk uden, særligt af hensyn pigerne selv at det bedste for dem ville være at der kun sælges fransk med.

Efter således at have besluttet mig for at modtage fransk uden, ville jeg ikke bare kaste mig ud i det, uden at tage og betale for alle de forholdsregler det er muligt at betale sig ud af.

Jeg foretog denne analyse:

Hvor lille er risikoen for smitte med infektioner der kan behandles og føre til helbredelse, hvor nemt er det at kurere de mest harmløse infektioner, der kan helbredes.

Disse kan jeg leve med, for skulle jeg blive smittet kan jeg behandles.

Dette talte jeg med min læge om, og vi blev enige om at jeg derfor for egen regning skulle blive vaccineret mod  Hipatitis A+B samt HPV.

Jeg valgte et hurtigt program, hvor jeg skal have en ekstra dosis indenfor 12 måneder som en booster:

Hepatitis A+B
http://www.sikkerrejse.dk/vaccination/hepatitis-ab-vaccine/

Hurtigt program

Der kan skæres ca. 1 uge af vaccinationsforløbet før afrejse ved at anvende et hurtigere program bestående af i alt 4 doser, heraf 3 inden afrejse.

1. dosis = dag 0

2. dosis dag 0 + 7 dage

3. dosis dag 0 + 21 dage

4. dosis fra dag 0 + 1 år til dag 0 + 2 år.


HPV
http://www.hpvvaccination.dk/HPV/Livmoderhalskræft/hvoroghvordan.aspx

Vejledning fra Statens Serum Institut:

Den primære vaccinationsserie består af 3 separate 0,5 ml doser, der bliver indgivet i henhold til følgende plan: 0, 2, 6 måneder.

Hvis det ikke er muligt at følge den givne tidsplan, skal den anden dosis indgives mindst en måned efter den først dosis, og den tredje dosis skal indgives mindst 3 måneder efter den anden dosis.

Alle tre doser tilstræbes givet inden for ét år. Ved forsinket vaccination gives næste vaccine hurtigst muligt, der begyndes aldrig forfra.

Ved graviditet anbefales det, at vaccinationen med Gardasil® udsættes til graviditeten er afsluttet. Gardasil® kan gives i amme perioden.

Hvorefter hiv er en så teoretisk restfaktor, at jeg har valgt at leve med at fagkundskaben ikke udelukker hiv ved fransk uden.

Dengang jeg blev overrasket med fransk uden hang jeg i aids linjen i 40 minutter, hvor han sagde at jeg kunne tage det ganske roligt, men at han ikke måtte sige at der ingen risiko er.

Nu har jeg valgt denne strategi, men faktum er samtidig at jeg nu vælger en lavrisiko, som jeg ikke har løbet før, hvorfor at jeg for fremtiden vil blive hiv testet efter at have modtaget fransk uden.

Vil personligt fortsat ikke købe højrisiko ydelser, som vaginal eller analsex uden kondom.

I den udstrækning der måtte komme yderligere vaccinations muligheder, der ikke findes i dag, som jeg kan betale, der vil jeg betale for at blive vaccineret mod enhver seksuelt overført smitte.


Hår fjerning

Som et led i forberedelserne til fremover at modtage fransk uden, har jeg fået foretaget en brasiliansk voks fjerning af alle mine kønshår.

Det gjorde forfærdeligt ondt, men resultatet er godt, og velegnet til oral betjening.

 

Dette handler ikke om købesex

Vores tur til NRW

Torsdag den 7 august

Jeg rejste sammen med en her fra Eroguide, der ønsker at være anonym, og derfor vil blive nævnt som anonym i denne beretning.

Havde oprettet en tråd om en fællestur til NRW i august, der vakte en dels interesse.

Tråden førte til at vi mødtes 4 personer en aften hos mig, hvor anonym og jeg reserverede fly og hotel, vi 2 derfor ville rejse sammen.

Frej og Bogholderen deltog også i mødet, men Bogholderen deltog ikke denne gang i turen.

Frej og Nille var dernede da vi kom, og dem mødtes vi med 2 gange.

Turen varede fra torsdag den 7 august til søndag den 10 august.

Torsdag den 7 august mødtes vi i Københavns Lufthavn kl 08 30, vi havde begge tjekket ind over nettet, så hurtigt fik vi tjekket bagage ind, kom gennem sikkerhedskontrollen.

Vi havde nu god tid til en kop kaffe og en bid brød, før vi gik om bord i flyet, der afgik planmæssigt kl 10 20, men ankom 10 minutter før tid kl 11 30 til Düsseldorf lufthavn.

Vi ventede en rum  tid på vores bagage, hvorefter vi gik til Hertz biludlejning og fik udleveret en lejebil, vi havde bestilt forud - kl var nu 12 30.

Jeg havde udarbejdet en rejseplan med samtlige hoteller, seværdigheder og klubber vi ville besøge på turen, adresser og google kort, som anonym lagde ind i GPS på hele turen.

Afsted gik det ad motorvejen til:

K20 GRABBEPLATZ
Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen
Grabbeplatz 5
40213 Düsseldorf
Åben fra kl 10 - 18
http://www.kunstsammlung.de/startseite.html

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Grabbeplatz+5,+40213+D%C3%BCsseldorf,+Tyskland/@51.2281,6.7755,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47b8ca18ec14681b:0x7642b3d7550143d8

Parkerings muligheder - hvis vi ikke kan parkere direkte ved kunstmuseet?
http://www.kunstsammlung.de/en/visit/directions.html

Bemærk:

Museet er delt i 3 afdelinger, men vi nøjedes med de 2 primærer bygninger.

Hvert 20 minut kan vi blive transporteret i minibus mellem K20 og K21:
http://www.kunstsammlung.de/ueber-uns/presse/detailansicht/news/verlaengerung-mercedes-benz-faehrt-alle-20-minuten-zur-kunst.html

Kl ca 13 30 parkerede vi bilen og entrerede museet, fik købt 2 billetter af 10 euro, sat tasker i garderobeskabe.

Vil ikke her fordybe mig i detaljer, men blot give udtryk for at hjemmesiden hos mig gav indtryk af et langt mere interessant museum, end vi efterfølgende stod med indtrykket af.

Bygningen er stor og har en imponerende facade, men den faciliterer andre funktioner end blot kunstudstilingerne, der ikke optager så meget af bygnings-rummet.

Studer selv hjemmesiden, men vi fandt med få undtagelser den moderne kunst ret uinteressant, og brugte ikke meget tid på at prøve at forstå noget kunst som vi nok bare ikke forstod :huh:

Efterfølgende var vi i syv sind om vi skulle se noget mere kunst eller ikke, men da der lå et museum lige overfor som jeg ikke havde prioriteret valgte vi at se det også:

Kunstverein für die Rheinlande und Westfalen
Grabbeplatz 4
40213 Düsseldorf
http://www.kunstverein-duesseldorf.de/

Entre 6 euro

Vi var vist ikke tålmodige nok?

Vi fik udleveret et større skrift på tysk, anonym taler tysk, og han lyttede høfligt på en introduktion, som vi nok ikke helt tilegnede os forståelsen af, herefter blev vi sluppet indenfor.

Rummene var fyldt med installations og samtidskunst af den slags jeg personligt ikke forstår en brik af, men en eller anden mening er der vel hermed?

Anonym læste lidt op og oversatte for mig salene rundt, men vi var ærlig talt ikke dedikerede besøgende.

Hverken K20 eller Kunstverien skal derfor udsættes for den uret at vi fraråder et besøg - det vil ikke være rimeligt, for andre vil sikkert forstå sig langt bedre på de udstillinger, vi ikke ofrede nok interesse.

Da vi forlod Kunstverien stod den gratis Mercedes minibus klar til at køre os til K21.

Vi hoppede ind i en luksus bus med 4 skønne sæder, og cruicede med Mercedes Benz som sponsor til K21 afdelingen af Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen - tak til Mercedes :)

Det fortrød vi ikke, vi havde været på nippet til at droppe K21, men denne udstilling imponerede os lige så meget, som at de 2 andre ikke rigtigt sagde os noget.

K21
http://www.kunstsammlung.de/entdecken/veranstaltungen/lichterfest.html

Overordnet var vi enige om at kunstgenstandene, selvom det var moderne installationskunst, beroede på originalitet i sine ideer, og en avanceret skabelsesproces der krævede egentlig talent, og ikke bare blev båret af et navn, der kunne slippe af sted med at udstille kejserens nye klæder.

Hvis interesseret, læs selv op på hjemmesiden.

Begge imponeredes vi af en klassisk imposant bygningsfacade, der indvendig i sin etage opbygning tåler sammenligning med de arkitektoniske kvaliteter ved Glyptoteket i København.

Nyd udsigten under tagets kuppel, og at stå i kælderen og kigge ud af runde vinduer, direkte til vandet i den sø som bygningen er omgivet af - vandet går til muren og vinduet.

Der er også en rigtig flot cafe og en hyggelig cafe have.

Således lettet over ikke at forlade byen skuffet, lod vi os transportere tilbage til K20 af Mercedes.

Kl ca 16 30 forlod vi Düsseldorf og kørte til vort hotel, hvor vi ankom kl ca 17 15:

Hotel

7 - 9 august

Hotel Christina
Bischofsweg 52
D-50969 Köln
http://www.hotelchristina.de/index.php?seite=home&sprache=de

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Bischofsweg+52,+50969+K%C3%B6ln,+Tyskland/@50.9168243,6.9495035,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47bf245b1307558b:0xeda0067668ddabeb

Vi parkerede bilen og tjekkede ind.

Pris pr person for 2 nætter i eneværelse inclusiv morgenbuffet 91 euro.

Dette hotel har pænt med parkeringspladser, både overdækket og under fri himmel.

Vi fik hvert vores store enkeltværelse, med et dejligt badeværelse hvor brusekabinen er med dyb kar, og hermetisk aflukke - rart at resten af badeværelset kan holdes tørt.

Morgenbuffeten er velassorteret og der er Nutella. Sød buffet dame der huskede på anden dagen, at jeg på første dagen ønskede kaffen senere under måltidet end til start.

Men desværre var det min oplevelse, at dette hotel er voldsomt udsat for trafikstøj.

Vinduerne er elendige som lyddæmper, i mine ører gjorde det kun en meget begrænset forskel om de var lukkede eller ikke.

Det viste sig at vi boede direkte ved en vold med en jernbane føring, hvor der natten lang kører godstog.

Første nat fik jeg af denne årsag kun 4 timers søvn, men min makker kunne godt sove bortset fra et tog der vækkede ham en nat.

Jeg byttede værelse til modsatte side af gangen, hvor til gengæld hovedvejen forløb udenfor vinduet, og støjen herfra også i mine ører var helt uacceptabel.

Heldigvis var trafikken ikke heftig om natten på denne vej.

Vil for eget vedkommende på grund af tog og vejtrafik aldrig igen bo på dette hotel.

Efter at vi havde pakket ud og brugt lidt tid på nettet, kørte vi til:

 

Dette handler om købesex

Samya
Kirschbaumweg 26a
50996 Köln
http://www.samya.de/

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Kirschbaumweg+26A,+50996+K%C3%B6ln,+Tyskland/@50.8741249,6.9921048,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47bf215add663f8d:0x375f04e8391735ce

Vi ankom kl ca 18 30, fik betalt 50 euro i entre, der inkluderer, badekåber, håndklæder, sandaler ophold og afbenyttelse af faciliteterne, samt buffet, alkoholfrie drikkevarer, kaffe/te.

Straks gik vi om bord i buffeten efter omklædning, og spiste aspargessuppe, koteletter, pølser og ris.

Herefter observerede vi på udvalget af piger, der var pænt mange og de fleste af den slanke petite type jeg sætter pris på.

Da jeg ikke har været på Samya siden før ombygningen tog jeg en runde, kunne konstatere at der er blevet udvidet med en del flere bollerum, og at øverste baretage nu er ombygget til biograf.

Kan personligt godt lide at trække afsides til pornobiografen i de store klubber, hvor piger ofte slænger sig, men hver gang jeg kiggede forbi viste de blot nyheder eller sport :(

Midter-baren på førstesalen er nu fjernet og erstattet af en scene, der er bygget en bar i siden af lokalet.

Køleskabet til selvbetjening af alkoholdig øl og alkoholfri øl er fjernet, nu serveres bare øl fra fad og alkoholfrit øl fås ikke mere - hele bagvæggen af baren er ny fyldt op med champagne.

Måske strategien er at øge baromsætningen?

Kælderen med dampbade og et stort rum med våd-liggestole er heldigvis bevaret, for her er røg og støjfrit - det bedste er at der er fri udsigt til at pigerne her går i bad efter hver sceance.

Kl ca 19 indtog jeg en Sildenafil 100 mg potenspille, og fik et bad, klar til dåd fra 1 time senere.

Ved 19 tiden stødte jeg på Frej og fik ham præsenteret for min anonyme ven. Nille var ikke uventet optaget af en sceance.

Frej og Nille havde været der siden kl 15, og var på en længere klub turne sammen i NRW.

Nille stødte siden til og fik hilst på min nye rejsemakker, og sådan hyggede vi os gevaldigt sammen resten af aftenen i den Germanske fanklub på Eroguide.

Som sædvanligt kunne jeg ikke beslutte mig, da de fleste af pigerne er vildt skønne, men Frej anbefalede en rødhåret Skønhed ved navn Larissa, hende hilste jeg derfor på, og spurgte om vi kunne gå afsides, det kunne vi heldigvis.

Larissa er middelhøj med lange ben, en meget smal hofte, en A skål, rødt hår til skulderen, og det smukkeste ansigt.

Kl ca 20 30 gik vi afsides, hun lagde et lagen, og vi lagde os tæt, krammede og nussede gensidigt  nogle få minutter inden hun gav min pik en tur med vådservietten, men hendes nulren af min pik, og et skønt dybt blowjob havde hurtig effekt.

Jeg bad om samleje, der kom kondom på, hun vendte ryggen til mig, og sænkede sig med krum ryg ned over min stive stang, kørte metodisk på til den der perfekte følelse af stigende temperatur i pikken under friktionen, og en udløsning der er undervejs.

Kom i et ordentligt skud, hvorefter hun rejste sig lagde sig tæt ind til mig.

Jeg takkede pænt for den gode oplevelse, og vi sluttede efter ca 10 minutter sceancen på mit initiativ - havde fået hvad jeg kom for, og kunne ikke bruge resten af tiden fornuftigt.

Hun var lidt interesseret i at snakke, jeg fik sagt at jeg ikke er god til engelsk, men det gik.

Hun var interesseret i hvad der får mig til at rejse til Tyskland, jeg fik så godt som muligt forklaret noget om priser og måden det foregår på i Danmark.

Hun var interesseret i at tjene bedre penge i Danmark, men var modsat ikke interesseret i at betale det en vagt koster i Danmark som sexarbejder, de bliver chokerede hver gang de hører det.

En pige som min anonyme medrejsende var sammen med fortalte at Samya ingen entre tager af pigerne, hvis de kun har en kunde en aften, efter kunde nr 2 skal de betale 50 euro i entre, på den måde kan de aldrig tabe penge på en vagt.

30 standardminutter med standardydelser/fransk uden koster 50 euro, 25 euro for de næste 30 minutter, herefter igen 50 euro for 30 minutter.

Vi skiltes ved mit omklædningsskab med det rituelle kindkys efter betaling af 50 euro.

Efter et bad lagde jeg mig i vådrummet og nød pigerne nøgne i badet.

På Samya har de fleste piger bikini på, men flere smider toppen som aftenen skrider frem.

Fandt sammen med de andre efter en rolig stund i kælderen, hvor der nu var ved at komme godt gang i festen.

En midaldrende herre lagde ud med nøgen at danse mavedans på scenen, hurtigt efterfulgt af topløse piger i heftig mavedans.

Nogle af pigerne havde rigtige mavedans kostumer, og på et tidspunkt gav de herren bund og top på - et kosteligt syn var det.

Nille der altid er i festhumør havde iført sig en grøn lysstav om halsen, bevæbnet sig med et bundt bøjelige lysrør - som han sagde til mig, vi skal skabe en fest, og det gjorde Nille.

Straks var han omringet af piger, der hver ville have et lysrør, det fik de, og resten af aftenen gik de rundt med det om armen bøjet som et armbind.

Sådan hyggede vi og nød den gode stemning, men det var ved at være tid til en sceance mere.

Havde udset mig en fræk slank petite sag, med langt mellemblondt hår med en sideskilning, og en smuk tatovering langt ned af højre arm.

Imidlertid smuttede hun konstant for mig, hun var populær og konstant optaget.

Kl ca 22 45 fangede jeg hende, hun var ledig og klar.

Hun hedder Adina, er fra Rumænien og 21 år gammel.

Spurgte om hun kyssede, det gjorde hun, vi kyssede og krammede lidt, hvorefter hun gik igang med et intenst dejligt blowjob, hurtigt på med et kondom, hun red mig, vi skiftede til doggy, men trods et intenst ridt skete der intet, pikken blev ikke varmere og sæden var ikke på vej.

Jeg bad hende gøre mig færdig med hånden, men da det heller ikke virkede overtog jeg ved egen hånd i en heftig kadance - her satte hun sig foran mig med spredte ben og kiggede intenst på at jeg rev mig til udløsning.

Kom ved egen hånd, frækt som hun stirrede imens.

Det tog vel ca 10 minutter, det var godt nok, og mit indtryk er at hun er god til at improvisere og optimere oplevelsen for gæsten, trods fravær af evnen til at komme under samleje.

Fik betalt og kindkysset, var nok ikke hendes sidste kunde, hun er smuk og forståeligt populær.

På Samya lægges der et nyt lagen på madrassen til hver sceance, og pikken får en tur med en våd serviet før blow.

Kl ca 23 30 havde jeg badet endnu en gang, fandt sammen med gutterne, snakket med min medrejsende om det var tid til at køre hjemover, det var han enig i at det var.

Kl ca midnat udvekslede vi telefonnumre med Nille og Frej, da vi alle fire ville være i området til min anonyme ven og jeg skulle flyve hjem søndag aften.

Vi havde bare ikke helt de samme planer, men holdt kontakten og aftalte at mødes søndag på Acapulco.

Hjemme på hotellet sagde vi godnat, jeg fik surfet lidt på internettet, og lå vel under dynen kl 0045.

 

Det var en succesfuld første dag på turen, men desværre fik jeg min nattesøvn ødelagt af godstoge lige udenfor mit vindue.

Fredag den 8 august

Dette handler om købesex

Nå men fik da 4 timers søvn sådan ca, og stod op kl 08 fredag morgen, fik et forfriskende bad og surfet lidt rundt på nettet, før vi begge mødtes til en god gang morgenmad kl 09.

Efter morgenmaden slappede vi af på værelset, til det var tid at køre mod denne dags gode klub oplevelser.

Før turen havde vi en planlægningsaften hos mig, hvor vi aftalte hele turen, men derfor skal der jo være plads til at få andre ideer.

Jeg havde gennem længere tid set mig glad på en mindre lokal klub, der ikke reklameres meget for, eller skrives om på nettet, men den tiltalte mig meget.

Denne klub:

Saunaclub Babylon
Oststraße 12
50189 Elsdorf
http://www.saunaclub-babylon.com/

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Oststra%C3%9Fe+12/@50.93936,6.58161,17z/data=!3m1!4b1!4m2

Aftalen var at vi hvis vi oplevede Saunaclub Babylon som det helt forkerte valg, så ville vil drage videre ret hurtigt til:

Goldentime
Heidweg 1
41379 Brüggen
http://www.goldentime.de/index.htm

På Google maps  
https://www.google.com/maps/place/Heidweg+1/@51.26363,6.18709,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c753d6be65f1d7:0x320fd4e8c912a78a

Men efter at min anonyme ven havde været sammen med Nille og Frej hele aftenen forinden på Samya, var han nu så fokuseret på Goldentime, at vi aftalte at køre til Goldentime først, for senere at køre til Saunaclub Babylon i Elsdorf.

Det gjorde vi så, og ankom Goldentime kl ca 11 45, hvor vi blev anvist en parkering af en pladsmand.

I receptionen betalte vi 60 euro, fik badekåbe og tøfler, entrerede omklædningen.

Skabene er meget små halvskabe med et avanceret låsesystem, der fungerer ved at knappen i lågen aflæser vores nr på armbåndet.

Goldentime er den mest effektivt drevne klub jeg endnu har besøgt, hvor servicepersonalet kommunikerer via radio, og arbejdet koreograferes med en effektivitet det er en fornøjelse at være vidne til.

Der er bollehytter i haven, bollerum i i huset, straks vi forlader rummet står en klar udenfor til at gøre rummet klar til næste omgang.

Men en svaghed har Goldentime, og det er at der er alt for få toiletter til alt for mange mennesker.

Vi lagde ud med at gå en runde, hvorefter vi fik noget koldt at drikke, og efter nogen tid var det tid til frokost, først en god gullashsuppe, dernæst en velsmagende pasta med kød.

Der er et køleskab hvor man frit kan tage alkoholfri, og alkoholholdig øl.

Efter spisning skiltes vi med henblik på at han kunne opsøge sceancer under opholdet.
-
Jeg selv ville gerne have prøvet 1 skønhed eller 2 på Goldentime, men droppede det for at gemme mine potenspiller til senere brug på Babylon - kan desværre ikke spise ubegrænset af dem.

Så mens min ven hyggede sig, kunne han senere fortælle mig, med en vild succesfuld trekant med 2 skønne piger, fladede jeg i stedet ud i stedets jacuzzi i nok 40 minutter, tog et bad, slængede mig i pornobio, cruisede rundt blandt topløse piger, sad i sofaen og nød kaffe og vand.

Kl ca 15 stak vi hovederne sammen til en snak om resten af dagen, han var gerne blevet, men accepterede at vi holdt os til at fortsætte til Babylon, hvilket han heldigvis efterfølgende ikke fortrød - det endte med en fantastisk dag på Babylon.

Vi forlod Goldentime kl ca 15 30 og kørte til Babylon i Elsdorf, hvor det viste sig at der nærmest ingen parkeringsmuligheder er, hvorfor vi måtte køre rundt på sidevejene indtil vi kunne parkere lovligt  3 - 400 m væk.

Kl ca 16 15 entrerede vi klubben, blev budt velkommen og betalte 50 euro i entre.

Indskudt

Beretningen vil beskrive en meget succesfuld aften, og jeg vil varmt anbefale et besøg i klubben, en anbefaling vi begge er enige i.

Men med det forbehold at det er en lille klub, hvor der afholdtes et temaparty på dagen.

Pigerne fortalte at der af den grund var en del flere piger og gæster i klubben, end på en vanlig fredag.

I kan følge med 2 uger frem på hjemmesiden, se hvilke piger der er der hvornår på hvilke dage.

Party:

Mallorca-Party
http://www.saunaclub-babylon.com/forum/showthread.php?t=388&page=5

Am Freitag, den 8. August feiern wir eine ausgelassene Mallorca-Party im Babylon.

Bei uns könnt Ihr noch "malle" sein.

Fischsuppe

Paella mit Gambas, Muscheln und Hähnchen
Merguès-Würstchen
Serrano-Schinken

Salat-Buffet und Fingerfood

Gebackener Käse mit Honig
Crema Catalanana

Sangria (wahlweise auch in Eimern) und all das, was Ihr so gerne trinkt.

Mädels ad libitum

Auf ein neues, wie jedes Jahr im Sommer!

-------------
I entreen står priser på standardydelser:

Priser
http://www.saunaclub-babylon.com/saunaclub-babylon-infos.php

Unsere Damen berechnen für eine gute halbe Stunde mit Küssen, Französisch ohne und Verkehr mit Schutz 50 Euro.

Für Extras nehmen unsere Mädels einen ortsüblichen Aufschlag z.B. für Analverkehr 50 Euro, Aufnahme 25 Euro, Schlucken oder Spermazungenküsse 50 Euro, Fisting aktiv wie passiv 50 Euro, NS aktiv oder passiv ab 25 Euro, BDSM ab 50 Euro nach Absprache. Weitere Details hängen am Tresen aus.


Man fortæller sit navn i receptionen, hvor pigerne siger hvad vi skylder, og når vi går betaler vi i receptionen.

Vi fik udleveret nøgle og håndklæde, men ingen badekåbe.

Jeg havde egen sort badekåbe og tøfler med, skilte mig ret synligt ud i mængden :)

Der er store rummelige halvskabe i omklædningen.

Jeg tog en runde i huset, der er med kælder, stueplan/have og en førstesal.

På førstesalen er alle bollerummene, det er rummelige flotte og indbydende rum, hvor pigerne lægger et nyt lagen til hver sceance, og pikken får en tur med en vådserviet før det går løs.

På førstesalen er også et stort rum med  gulv i 2 niveauer, en storskærm der viser porno. I dette rum er 3 store velpolstrede platforme, med plads til offentlig sex med 2 eller flere samtidige deltagere.

I kælderen er der omklædning, fine bruseforhold og en jacuzzi.

Toiletter er der i stueplan og på førstesalen, men ikke i kælderen.

I Stueplan, reception og en stor fællesstue, hvor der både er en bar i langsiden, og en lang speciallavet hjørnesofa 3 vægge rundt, åben til bar og have.

I stuen er der buffet og et højt spisebord med høje skamler.

Vi lagde ud med en forfriskning efter at have beset forholdene, og pigerne viste interesse for en mappe jeg havde udført med billeder og navne på alle de piger der havde analsex på programmet.

Det fandt de ret morsomt, og en påpegede påtaget fornærmet at hun ikke stod på min liste, men at hun altså også solgte analsex med hende.

Optimistisk havde jeg planlagt at det skulle være et stort analsex trip, men den holdt ikke vand, viste det sig i den virkelige verden for mig.

Grunden var at det koster 50 euro i NRW, men 100 euro ekstra for analsex på Artemis, eller de store klubber i Frankfurt området - tænkte derfor at skal det være, skulle det være i NRW, men det skulle det så bare ikke alligevel.

Pigerne er nøgne på Babylon, men havde til dagens temafest bastskørter på.

Pigerne på Babylon er ikke Artemis eller Goldentime model catwalk 20 + årige, men flotte, pæne og naturlige piger med pil opad, de fleste absolut slanke - klart piger jeg ville være lykkelig over at kunne score, hvis jeg var 20 år yngre, mens jeg helst kun betaler for dem på drømmefabrikken som nu 49 årig :unsure:

Jeg er ret sikker på at mange af jer der er mindre overfladiske end jeg, i jeres præference for købesex, vil kunne begejstres for de naturlige, sjove og humørfyldte piger på Babylon.

Der var denne dag enkelte piger der tangerede Samya og Goldentime niveau.

Efter nu at have taget både piger og sted i øjesyn, tog jeg min første potenspille kl 17 30.

Vi gik nu om bord i temamenuen, en velsmagende fiskesuppe, paella, godt kød og gode pølser fra grillen.

I baren var det bare at hente sodavand, alkoholfri/holdig øl til - altsammen meget velsmagende.

I hjørnesofaen var der en storskærm, som på førstesalen, hvor der begge steder vistes porno i en fabelagtig HD kvalitet.

Kl ca 19 hilste jeg på Claudia og spurgte om vi kunne gå afsides sammen, hvilket vi godt kunne:

Claudia
http://www.saunaclub-babylon.com/saunaclub-koeln/356.php

Der er intet billede, men hun er slank, har sort hår samlet i en hestehale, og har et meget pænt ansigt, en naturlig figur og helt naturlige bryster.

Bestilte analsex, hun lagde lagnet på, tog en mundskyller og tog så ellers initiativ til den helt store omgang tungekys, efterfulgt af en kort kramme og nussetur, hvor det var mig der ret hurtigt bad om et blow, som hun udførte til min store nydelse.

Da min stang var helt stiv kom der gummi på, hvorefter hun red mig med skeden ind til jeg var bange for ikke at nå en analtur.

Hun hoppede af, men skiftede bare til at ride mig analt indtil jeg bad om at slutte af i doggy position.

Imidlertid stod det mig klart at der ikke hverken var en temperatur stigning i pikken, eller en udløsning på vej, uanset hvor meget jeg forsøgte at nå finalen analt.

Bad hende derfor om at gøre mig færdig, hun spurgte med hvad, jeg bad om med munden, og hun fjernede kondomet, brugte en vådserviet og gik så ellers igang.

Nu havde så hverken jeg bedt om udløsning i munden på hende, eller hun spurgt om jeg ønskede at komme i munden på hende, men hvorom alting er, ja så endte det med at jeg kom i munden på hende, hun helt rutinemæssigt spyttede ud i en serviet - skal lige vænne mig til at jeg nu modtager fransk uden kondom.

Derfor endte regningen også på 100 euro for analt, 25 for at komme i munden på hende = 125 euro.

Der var ca gået 10 minutter, og hun ville gerne snakke lidt, hvilket vi gjorde så godt jeg nu kunne.

Igen denne interesse for Danmark, uden lige at forstå hvor dyrt det også er at være sexarbejder i Danmark.

Hun fortalte at grunden til at vi mænd betaler i receptionen, er at stedet betaler skatten for dem.

Min anonyme ven havde for sin part fået at vide af en pige at de ikke betaler en euro til ejeren af stedet, hvilket jeg egentlig gerne vil tro på, for det virker til at være en populær velbesøgt lokal klub.

I receptionen hænger et diplom udstedt af politiet:

Urkunde
http://www.boepplebau.de/fileadmin/user_upload/img/b%C3%B6pple%20bauunternehmung/news/Polizei_10_.pdf

Udstedt af:

Polizei dein partner
http://www.polizei-dein-partner.de/

Claudia og jeg skiltes med et kindkys, efter en forfriskende tur under bruseren tog jeg en potenspille mere kl ca 19 30, og hoppede en stund i jacuzzien - elsker at flade ud i en jacuzzi, sådan en installerer jeg ikke lige i min 2v ejer på tredje.

Efter endnu en tur under bruseren lagde jeg mig til rette på en af bolleplatformene på førstesalen, hvor jeg både kunne se porno på storskærmen, og at flere var i gang med enten indledende blowjobs, eller fuldt samleje - det kan jeg altid godt lide at kigge på.

Har translatet mig frem til beretninger der beskriver klubben som en klub, hvor der foregår en del synligt for andre gæster, men det er op til hver enkel pige om de vil gøre det i det åbne områder, hvilket ikke alle pigerne vil.

Efter jacuzzien, en tur mere under bruseren og en hyggelig stund med kaffe og chokolade kiks i baren samme med min anonyme medrejsende.

Udover at vi svingede godt sammen på turen, var det guld værd for os begge at han taler tysk og kunne talle med alle, piger og andre gæster.

Kl 21 følte jeg mig klar til, og følte lyst til en tur med en klubbens skønne piger igen.

Heldigvis faldt valget på :-P

Gabriella
http://www.saunaclub-babylon.com/saunaclub-koeln/360.php

Hilste på, præsenterede mig og spurgte om vi kunne gå afsides, hvilket vi i den grad godt kunne.

Bestilte 30 standardminutter med standardydelser.

Beskrivelse og billeder under linket passer meget godt med virkeligheden.

På værelset lagde hun et lagen på sengen, tog et mundskyl, gav pikken en tur med vådservietten, og kastede sig nærmest over mig med det dybeste gensidige tungekys, for mig helt uvant.

Sådan lå vi bare og tungekyssede, hvorefter hun  kyssede mig nede fra navnlen og op, jeg nussede hende bag øret og i nakken, tilsyneladende til hendes velbehag.

Hun begyndte nu på det dybeste metodiske blowjob, jeg spurgte om jeg måtte røre hende forneden, hvilket jeg gerne måtte, og da jeg åbenbart holdt fingrene på skamlæberne, skilte hun dem med 2 fingre, og indbød mig til at komme indenfor, da begyndte jeg at fingerkneppe hende.

Hun øgede og slappede af i blowjobbet i takt med den intensitet jeg fingerkneppede hende med.

Det var en vidunderlig oplevelse, men komme kunne jeg ikke under blowet, hvorfor jeg bad hende gøre mig færdig med hånden, hvilket hun gjorde til jeg kom ud over min egen mave.

Hun smilede, jeg smilede og var helt færdig - hele turen tog ca 20 minutter.

Hvis alle får den behandling, er det helt utroligt at hun kan gøre det hver gang - hun anbefales herfra 110 %.

Vi skiltes efter en aftørring af mig, og gik hver til sit, jeg fik mig endnu en gang en tur under bruseren.

Min medrejsende var travlt optaget, jeg hyggede mig derfor med alkoholfri øl, nød synet af pigerne og i det hele taget den gode stemning denne aften i Saunaclub Babylon.

Kl ca 23 15 betalte vi hvad vi skyldte i receptionen, hvor hun blev lettere chokeret over hvor meget min ven havde brugt, jeg selv skulle kun af med 175 euro, men vi var vistnok gode kunder på dagen.

Vi fandt bilen og kl ca midnat sagde vi godnat, og efter en tur på nettet lå jeg under dynen ca 00 30.

Dette handler ikke om købesex

Lørdag den 9 august

Fik heldigvis en bedre nats søvn denne gang, men igen denne trafiklarm så snart man vågner.

Stod op kl 08, fik et bad og surfet rundt på nettet, hvorefter vi mødtes til morgenmad kl 09.

Efter morgenmaden slappede vi af en times tid hver for sig på værelset.

Godt jeg altid rejser sammen med nogle der gerne bestiller enkeltværelse, for det har i min optik stor værdi at vi ikke er sammen 24/7, men også kan have alenetid på eget hotelværelse.

Kl ca 10 tjekkede vi ud fra hotellet, og  satte vi kursen mod vores hotel, hvor vi ankom kl ca 10 45:

Hotel Unterfeldhaus
Millrather Weg 21
40699 Erkrath
http://www.hotel-unterfeldhaus.de/

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Hotel+Unterfeldhaus/@51.199836,6.917094,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0xd4ca07392b428035

Bemærk!

Der CHECK - IN erfolgt im Hotel.

Unsere Rezeptionszeiten sind: von 06:30 bis 12:30 und von 16:00 bis 21:00 Uhr
.

Husk at døren til værelset ikke smækker, men skal låses med nøglen.

Det er et skønt roligt lille hotel i et stille kvarter.

Værelset er stort, dyner og puder af bedste kvalitet er betrukket med kridhvidt knitrende linned.

Der er en altan hvor man kan kigge ned i hotellets lukkede have, men også lidt desværre for naboerne (måske), deres haver.

Badeværelset er smukt designet, og opleves meget æstetisk.

Morgenmaden spiste vi ikke søndag, men jeg stak lige hovedet indenfor i spisestuen før afgang, og kunne hurtigt konstatere at stuen er hyggelig, at morgenbuffeten meget indbydende.

Opfattede desværre ikke om der var Nutella på buffeten, men mon ikke på sådant et fint lille hotel - det fylder med nogen vægt hos mig om der er Nutella eller ikke på morgenbuffeten.

Der er billeder af morgenbuffeten med Nutella.

Eneværelse kostede 1 nat pr person uden morgemad 58 euro, morgenmad koster i tillæg 9,90 euro.

Hotellet valgte vi fordi vi kunne gå til Club Magnum, der er beliggende ca 800 fra hotellet.

Hotellet har egen parkering til egne gæster.

Efter at have fået pakket ud satte vi ca kl 11 30 kursen mod:

Ruhr Museum in Essen
Zollverein A 14
Gelsenkirchener Straße 181
45309 Essen
http://www.ruhrmuseum.de/

Öffnungszeiten
Täglich
Montag bis Sonntag von 10 bis 18 Uhr

På Google maps
https://www.google.com/maps/search/Zollverein+A+14+Gelsenkirchener+Stra%C3%9Fe+181+45309+Essen/@51.40714,7.18763,9z

Kl ca 12 ankom vi til dette museumskompleks.

Det er enormt, vi startede med at tage den højeste rulletrappe jeg nogensinde har prøvet - 40 m fra jorden og op til billet/information og cafe.

Vi købte billetter til 8 euro af stykket, og lagde ud med en karrywurst og en cola i cafeen.

Min tysk kyndige ven underholdt mig under spisningen med en gæst han havde overhørt i køen, hun spurgte indgående til om pølser, menu og tilbehør nu også var rent biodynamiske, hvortil servitricen tålmodigt svarede nej, at det var leveret udefra.

Så er det bare jeg tænker, sådan en idiot!

Det gik ret hurtigt op for os, at vi med dagens øvrige program ingen jordisk chance havde for at at studere de store udstillinger grundigt, hvorfor vi strøg forbi montrer og plancher, koncentrerede os om at bevæge os rundt blandt den sværindustrielle maskinpark.

Vi sluttede af på toppen af taget, hvor vi nød en storslået udsigt over oplandet. Der er små skilte, der forklarer hvad man kan se i hvilke retninger.

Samlet brugte vi max 1,5 time, hvilket er helt utilstrækkeligt til at få fuldt udbytte af en udflugt til dette stykke tysk industrihistorie.

På den ene side er vi glade for at vi besøgte stedet, men hvis I vil følge i vores fodspor er det nødvendigt at sætte en dag af, hvis I vil opleve museet grundigt.

Faktisk er der rig mulighed for at at afsætte en uge, til blot at turnere rundt for at opleve det ene storslåede industri museum efter det andet:

Industriekultur in NRW
http://www.nrw-tourismus.de/kultur/industriekultur/

Route-Industriekultur
http://www.route-industriekultur.de/

Kl ca 13 30 satte vi kursen mod vores hotel
- Hotel Unterfeldhaus

Hjemme på hotellet kl ca 14 besluttede vi os for at stene nogle timer, før vi ville besøge Saunaclub Magnum.

Altid hjælpsomme Nille og Frej havde bidraget nyttigt i dialogen i forum på EG om denne tur før afrejse, og om Magnum havde de præciseret at det absolut ikke er en dagklub, selvom den er åben fra kl 11 formiddag til 05 eller 07 morgen - ifølge dem er det en klub hvor festen begynder sent, hvilket vi oplevede holdt stik.

Derfor tog vi en lang slapper på hotellet før besøget på Magnum, hvor jeg fik læst op på nyhederne på nettet.

 

Dette handler om købesex

Kl ca 16 50 gik vi til fods til Magnum hvor vi ankom kl ca 17:

Magnum Saunaclub
Heinrich-Hertz-Str. 24
40699 Erkrath
www.fkk-magnum.de

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Heinrich-Hertz-Stra%C3%9Fe+24,+40699+Erkrath,+Tyskland/@51.19872,6.91854,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47b8cdba45e670cb:0xb6c3616383e10e9c

Vi betalte 60 euro i entre i receptionen, fik udleveret badekåbe og tøfler, nøgle til skab.

Entreen inkluderede frit ophold, benyttelse af faciliteterne, fri buffet, kaffe/te, vand og øl alkholfrit/holdig, samt for 20 euro som vi kunne spise ala carte for, spiser vi for mere betaler vi differencen.

Der er omklædning i 2 etager, skabene er store halvskabe, der er fine toiletter og brus, samt ikke mindst hylder med nye håndklæder til fri afbenyttelse.

En noget speciel detalje var 2 x bidet i herrernes omklædning, hvor pigerne efter vi havde betalt for en sceance, gav de nedre regioner en solid afvaskning.

Efter omklædning lagde vi ud med en forfriskning, hvorefter vi en stund gik på opdagelse på egen hånd.

Magnum er en flot klub, men også en labyrint at finde rundt i, da den består af mindre tidligere klubber, der er bygget sammen til en stor ny klub.

Der er en gennemgående hovedtrappe, hvor receptionen ligger i stuen, kælderen er privat. 1 og 2 sal er der omklædning, mens der på 3 sal er en salon, med en åben terrasse, hvor der grilles lejlighedsvist i det fri.

Der er mange bollerum, men systemet i deres placering fangede jeg ikke.

Fra receptionen går en alenlang gang til selve hovedklubben, i denne gang er der bollerum og rum til thaimassage, hvor man kan få massage af en thaimassør.

Min medrejsende fik den helt store tur af en seriøs uddannet thai pige, der absolut ikke solgte sex også.

Hovedbaren er stor, i et hjørne er der et plateau med sofaer, hvor der vistes fashion tv hele aftenen.

I tilknytning til gang og bar er der flere rum, med glasdøre markeret privat for pigerne.

Restauranten er indbydende, flot dækket op, der er buffet og ala carte menu.

En side gang fører til et skønt overdækket område med kunstgræs, liggestole, plexiglas overdækning, borde og stole med smukke gasblus/bål med opsat brænde, og brandsikker glas indfatning.

Dette område er forbundet med en bar hvor der serveres kaffe/te, vises tv, den betjenes af thai piger, et lyst rum åben til kunstgræsset har et gulv i 2 niveauer, med sofaer, og en høj skranke med skamler og bænk.

En bag gang forbinder det hele med intime lidt skjulte sofahjørner, hvor en del piger slængte sig.

Før nævnte gang der fører til dette område indeholder også en lille pornobiograf, og en højt opsat stor jacuzzi.

Kl ca 18 stødte vi igen sammen i hovedbaren, opdaterede hinanden over en forfriskning, hvorefter vi satte os til bords i restauranten.

Vi bestilte og fik serveret fra ala carte kortet, begge en oksekødsuppe med nudler til forret, jeg wienerschnitzel med kartoffelkroketter og pebersauce, begge til dessert dagens dessert Tiramisu, begge en kold cola til.

Det alt sammen meget velsmagende, og vi kom af med 2 euro ekstra da vi afregnede ved afgang fra klubben - man får et kort der klippes i, og mistes det koster det 50 euro, da der også er for 50 euro købe drikkevarer på kortet.

Efter det gode måltid skiltes vi igen for at søge egne oplevelser, jeg indtog min første potenspille kl ca 19, og gik så ellers på udkig efter den helt rette/forhåbentlig til min første sceance.

Min oplevelse var at de første færre piger i klubben fra kl 17, smukke piger faktisk, fra kl 17 og til ca kl 22, hvor der virkelig kom et rykind af piger, disse første piger var de mest aktivt opsøgende, dog blot med et wie gehst, og en fod frem for drilsk at fange ens opmærksomhed, mens de senere ankommende piger, de måske mest populære lod det være op til os mænd at tage kontakt.

Jeg oplevede en blanding af let sharky piger, og andre der absolut ikke var det.

Kl ca 20 tog jeg kontakt til en vildt smuk høj slank pige, smalle hofter, lange ben, langt glinsende sort hår,  et smukt smukt ansigt, spurgte om vi kunne gå afsides, hvilket vi kunne.

Hun hed Ivana, er 23 år gammel og på mit spørgsmål om hvor hun kom fra, svarede hun Rumænien, tilføjet et "of course" - ja det er jo sådan det tilsyneladende er ved at udvikle sig i Tyskland, at piger fra andte lande end Rumænien næsten udgør en undtagelse?

På rummet lagde hun et lagen, jeg fik et kys på kinden, hun kyssede mig lidt rundt på kroppen, jeg nussede lidt igen, men lagde mig ret hurtigt fladt på ryggen, bad om et blow, hvilket jeg fik, et dejligt et, der også førte til stiv stang, hvorefter jeg bad om kondom på og samleje.

Hun red mig, vi skiftede stilling til doggy, jeg red hende med stigende intensitet, men absolut uden følelsen af at sæden var på vej, så derfor bad jeg hende gøre mig færdig ved hendes hånd.

Det lykkede ikke at komme, men jeg tog selv over og så kom jeg til sidst.

Ikke optimalt, men når det sker, skyldes det altid min manglende formåen, så jeg stiller mig gerne tilfreds med som det nu går, det tog samlet ca 10 minutter.

Efter at have betalt 50 euro, fik jeg et kindkys, tog et bad og indfandt mig på ny i baren.

Efter en kop kaffe cruisede jeg lidt rundt, for ved øjet at skue skønheder og livet i klubben.

Fandt min ven på kunstgræsset, og vi besluttede os for en tur i jacuzzien, hvor han førte lange samtaler med en engelsk og en tysk gæst, meget hyggeligt.

Jacuzzien på Magnum var den med det varmeste vand, af Babylon, Goldentime og Magnum, derfor også efter min oplevelse den jacuzzi, det var behageligst at opholde sig længst i.

Efter jacuzzien og et bad tog jeg kl 21 15 en potenspille mere.

Ved 22 tiden kunne jeg iagtage en forstærkning af nye skønheder, rene modeller, blonde, mellemblonde, rødhårede, kort og langhårede - det var til at blive helt rundforvirret, og potentielt umuligt at bestemme sig :shock:

Men så dukkede hun op B)

En smuk blond model, med kort page frisure, der i sin attitude skilte sig markant ud fra resten.

Hun fascinerede mig dybt med sit kølige overblik, men samtidig ikke utilnærmelig - absolut ikke en pige man skulle forvente tage initiativet, vil du have lov til at betale for fornøjelsen er det manden der spørger hende.

Hun forsvandt for mig et par gange, mens jeg prøvede at beslutte mig, men til sidst fandt jeg hende med en smøg i kollegialt selskab ved gasbålet i haven.

Hilste på, spurgte om hun var ledig - fik et vurderende blik, før hun tilsyneladende afgjorde med sig selv at hun var ledig.

Hun kom, hun så og hun solgte.

Hun hedder Kelly, er 25 år gammel og fra Rumænien.

Ind på rummet, på med lagnet og ikke noget GFE bulshit her, men solidt sexhåndværk - kunne godt lide hende :)

Men det gik sgu bare ikke, nu kunne jeg formentlig blot ikke mere?

Vi lagde os i tæt kropskontakt, hun gav et solidt blowjob, der imidlertid ikke førte til fuld erektion, så jeg bad hende rykke den af på mig, hvilket hun gjorde ret så grundigt - jeg kom.

Det hele havde taget mindre end 10 minutter, men heldigvis koster chancen 50 euro og ikke som hjemme 1000 kr +, så det er til at leve med at tage flere chancer på klub i Tyskland.

Fik betalt, fik et kindkys, badet og var nu klar til så småt at forlade klubben kl ca 23, men blev lidt endnu.

Nu var der så mange mennesker, og musikken spillede for højt til at jeg havde lyst til et længere ophold i hovedbaren, hvor udsynet ellers var nydeligt til alle pigerne der nu var i klubben.

Måske man en anden gang bør komme kl 22 og så blive til kl 03?

Fandt min rejsemakker, vi evaluerede dagen og opsummerede på vores oplevelser.

Han kunne godt en gang mere med en pige, og ville blive for at få den sidste oplevelse med.

Derfor skiltes vi, jeg gik hjem før han gjorde, hvilket vi også havde valgt hotel efter at vi skulle kunne gøre, så kl ca 24 skiltes vi, jeg betalte 2 euro i receptionen og forlod Saunaclub Magnum.

Det havde været et meget vellykket besøg som jeg gerne gentager, kan forstå klubben har været ratet under de gamle etablerede klubber, men også at den efter nogles mening er på vej op af rangstigen - jeg kan klart anbefale et besøg på Magnum.

Kl ca 00 45 lå jeg under dynen, efter en kort tur på internettet.

Dette handler om købesex

Søndag den 10 august

Sidste dagen søndag havde vi aftalt at mødes med Nille og Frej på Acapulco, der åbner allerede kl 10 om formiddagen.

Derfor droppede vi morgenmaden på hotellet, og stod sent op i stedet.

Jeg stod op kl 08 30, tog et bad, pakkede kufferten og  surfede lidt på nettet.

Kl 09 30 tjekkede vi ud fra det gode hotel, som vi kun havde nydt alt for lidt.

Kursen blev sat mod:

Acapulco
Harkortstraße 3
42551 Velbert
http://www.fkkacapulco.de/

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Harkortstra%C3%9Fe+3,+42551+Velbert,+Tyskland/@51.34989,7.0794,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47b8dbc940b95c9d:0x7576e7958a561f48

Vi ankom kl 10 05, og kørte op af en sindssyg stejl indkørsel til klubben, der er højt beliggende omgivet af en skov af træer.

Betalte 30 euro i entre, der inkluderede ophold, benyttelse af faciliteterne, skiftende buffeter over dagen, alkoholfrie kolde drikke, kaffe og te.

Vi fik 2 nøgler, en til et rummeligt halvskab, en til en værdiboks, hvorfra man betalte pigerne.

30 standardminutter med standardydelser/fransk uden koster 40 euro på Acapulco.

Vi lagde ud med at gå ombord i en overraskende varieret morgenbuffet, der ikke stod tilbage for mange hotellers, Corn flakes, Müsli, mælk, hårdkogte æg, hvidt og mørkt brød, oste og flere slags pålæg, samt Nutella, juice og en varmt-drikke automat med kakao, kaffe, espresso og cappuccino.

Der var kun få piger, men så småt kom der flere ved middags tid, og fra kl ca 14 var der tilsyneladende et fuldt team resten af dagen vi var der.

Det var flotte piger for flertallets vedkommende i min optik, men ikke så entydigt subjektivt betragtet, som en fredag/lørdag aften på Samya eller Goldentime, men det kan måske udgøre et plus i andres øjne.

Efter morgenmaden skiltes vi en stund for at gå på opdagelse hver for sig.

Klubben er i et plan, plus en første sal hvor der er en åben terrasse, og indenfor ligger en porno biograf, hvor en del piger tog ophold, her var også flere bollerum.

Stueplanet dækker et stort areal, begyndende med reception og omklædning, der er pænt med toiletter spredt i klubben, fra omklædning passerer man en gang, herefter er der først brusere, næstefter en sal med et mindre svømmebassin og tyrkisk bad.

Efter svømmebadet er et stort rum med buffet, bar sofaer og storskærme, efterfulgt af lange gange med bollerum.

Kl ca 13 stødte Nille og Frej til os, og vi fik samling på os alle fire til en rigtig gang udveksling af oplevelser på turen.

Kl 13 tog jeg min potenspille.

Nille og Frej var på en længere tur end os, og havde andre planer end vi, men det var fedt at mødes både torsdag på Samya og Søndag på Acapulco.

Kl 14 blev dagens første varme buffet sat frem, og vi gik alle fire lystigt til bords.

Det var virkelig velsmagende mad, oksesteg i brun sovs, kartofler og krebinetter, blomkål til + en klar suppe med kødboller.

Ved baren og buffeten var der en drikkeautomat til fri afbenyttelse, Fanta, cola, Sprite mfl.

Efter maden skulle jeg til at træffe en beslutning om en sceance, hvis jeg skulle nå det inden vi var nødt til at køre til lufthavnen.

Tog på vandring rundt i klubben, udså mig en bestemt pige, der smuttede for mig et par gange indtil jeg igen traf hende i bioen, her tog jeg kontakt, hun var ledig - heldigvis.

Hun hedder Larissa, er 22 år gammel, er slank, høj, har langt mørkt hår, små faste bryster og et billedsmukt ansigt, og var som taget ud af de programmer jeg havde set på Fashion tv på Magnum aftenen før.

På rummet lagde hun et lagen på madrassen, gav lille mand en tur med vådservietten, og så nussede vi ellers kropsnært i en dejlig krammer nogle minutter, indtil hun gav mig et grundigt blow i nok 10 minutter, desværre uden tilstrækkelig effekt til at det var muligt at gennemføre et samleje.

Vi forsøgte i ca 15 minutter fra kl ca 14 35 - kl 14 50, hvorefter jeg afbrød uden at opnå udløsning.

Jeg takkede for hendes indsats, og forsikrede at det alene skyldtes mig selv at jeg ikke kunne gennemføre fuldt ud.

Hun var sød og tog det pænt, jeg fik mit kindkys, betalte og vi skiltes.

Nu var det slut for mit vedkommende, og resten af tiden gik med at hænge ud rundt i klubben , drikke kaffe og spise chokoladekiks indtil vi skulle forlade Acapulco - det var såmænd også hyggeligt nok.

Kl ca 17 samledes vi alle fire til en farvel snak på førstesalen, vi skulle hjem, mens Frej og Nille blev flere dage i NRW.

Vi sagde farvel, med et ønske om snarligt gensyn IRL, som på Eroguide.dk

Kl 18 var vi omklædt og forlod klubben for at sætte kursen mod:

Düsseldorf airport
Flughafenstraße 120
40474 Düsseldorf

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/D%C3%BCsseldorf+International+Airport/@51.282785,6.76227,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x5b56f56996d4f455

Ifølge Google er der 47 km, og det skulle tage 32 minutter til lufthaven i Düsseldorf.

Vi afsatte 60 minutter, og nåede da også både at få tanket lejebilen op nær lufthavnen, og afleveret bilen hos Hertz i lufthavnen i god tid.

Kl ca 19 15 havde vi tjekket bagage ind, fået boarding kort, havde passeret sikkerhedskontrollen, og kunne tage det stille og roligt ind til planmæssig afgang kl 20 55.

Vi satte os i bistroen, min medrejsende var sulten igen, bestilte derfor et par sandwich, men jeg nøjedes med kage og en dansk vand.

Den sidste ventetid tilbragte vi gaten, og kl 20 55 fløj vi hjemover med Air Berlin.

Efter en behagelig flyvetur landede vi 10 minutter før planmæssig ankomst kl 22 05.

Vi ventede på bagagen, og da vi havde fået den kl ca 22 30, sagde vi farvel - enige om at det havde været en samlet set meget vellykket tur.

Dette handler ikke om købesex

Turens udgifter

Købesex

Samya                      150 euro
Goldentime                 60 euro
Saunaclub Babylon  225 euro
Saunaclub Magnum 160 euro
Acapulco                     70 euro
I alt                            665 euro = 4955 kr

Øvrige udgifter

Fly tur retur 68 euro                 = 628 kr
Hoteller 188 euro                   = 1401 kr
Andel af delebil   134 euro      = 998 kr
Andel af optankning 26 euro  = 194 kr
I alt                                        = 3221 kr

Diverse småt

Ca 80 Euro = ca 600 kr

Samlede udgifter til turen

       4955 kr
       3221 kr
         600 kr
I alt 8776 kr

 

Dette handler ikke om købesex

Afsluttende betragtninger

Sådan en tur beror ikke kun på forløbet af ens købesex oplevelser, men også det gode selskab man har på turen af dem man rejser sammen med, og møder undervejs - ikke mindst i kraft af det netværk vi er en del af på Eroguide.dk

Samt også, synes jeg det at vi får set og oplevet andet end bare klub efter klub, de dage vi er af sted.

Samlet set har turen derfor være en stor succes, sådan som jeg ser det.

Men må erkende at jeg måske må tage op til overvejelse, om jeg egentlig kan holde til hver eneste dag, bare at sove på hotellet og så besøge en klub, eller 2 klubber hver eneste dag på turen?

Det er måske i overkanten for mig, jeg er jo generelt seksuelt svagt præsterende, og det vil måske være mere optimalt for mig blot at besøge en klub hver anden dag på en tur, for så at foretage mig noget opbyggeligt på hvile dagen imellem :)

Nu må I endelig ikke afskrive mig til jeres planlagte fremtidig ture, for jeg vil gerne at I spørger mig om jeg kan og har lyst.

Kan jo udmærket tage med uden selv at købe sex hver eneste dag på en tur.

Næste gang har jeg fokus på de rene fuldblods FKK klubber, hvor pigerne render splitternøgne glatbarberede rundt, for det gør de ikke i mange af saunaklubberne i NRW, hvor de har bikini på.

Nyder mest at alle skønhederne er helt nøgne i klubben.

Så kunne jeg også godt tænke mig at vi udvikler en praksis med at give små drikkepenge i klubberne, til det hårdtarbejdende service personale.

Som oftest giver jeg en af dem der svaber gulve, og fylder op med håndklæder, så meget andet de laver, blot 5 euro i tips.

Jeg synes de fortjener det, og har en fornemmelse af at de bliver lidt overset, men uden dem ville både piger og mænd ikke opleve så fine forhold som tilfældet er under et besøg.

Læser ofte at så fik den ene pige, den anden og den tredje pige lige 10 euro i tips, hvilket jeg næsten aldrig gør, for de omsætter for mindst 50 euro, ofte mere for hver eneste sceance under en vagt i klubben.

Mange af pigerne tjener godt, ikke alle, men i mine øjne er det de medarbejdere i kulisssen der nok tjener mindst, der mest fortjener at vi betænker dem med beskedne drikkepenge.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Rejse for en solid og grundig rejseberetning :D

 

Jeg synes det var smadderhyggeligt at mødes dernede i klubberne og udveksle røverhistorier :P

 

Jeg vil lige knytte et par kommentarer til.

 

Magnum er en aften/natklub, så kom kl 21-22 og bliv der til 03  kommer I tidligere er bare spildt af tid...

 

I har været heldig med festdagen på Babylon, vi havde vurderet Babylon som en 3. divisionsklub, derfor jeg ikke gad besøge den,

I havde en god dag på Babylon, det var godt, men jeg tvivler lidt på om det er lige så sjov på en normal dag ?

 

 

En ny klub "The Oceans" åbner til september : '?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>>

Hvis klubben får succes så vil den trække mange gode piger fra de andre klubber, så må nogle klubber lukke eller omdannes til flatrates. Det må tiden vise.

 

Rejse jeg havde også stor fornøjelse af selskabet med disse piger, som du også var sammen med:

 

Adina/Adrianna fra Samya,

jeg var sammen med hende 1 time og den næste dag var vi sammen igen en time mere, hun var super sød GFE, og vi havde rigtig god kemi,

vi knaldede meget og hun blev lidt øm... hun var ret populært for hun var sjældent at finde i loungen. 

Jeg var på Samya 3 dage i træk, så til sidst kendte de fleste piger mig, det var så hyggelig  :D

 

 

Larissa fra Acapulco

Jeg fandt hende i Kinoen, det er åbenbart hendes tilholdssted :P

Vi hyggede os 1 times tid, hendes engelsk var begrænset men vi svingede godt sammen seksuelt.

Flot høj pige, smukt ansigt, ja en modeltype pige, vi tog et værelse med masser af spejle, det var bare frækt at elske med denne pige :D

 

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Fin detaljeret beretning hvor man ved hvad der venter en ;-)

Men hvordan dælen slap du så billig fra sexen??? Når jeg besøger disse fine steder, bliver jeg altid massevoldtager og rullet for hver en mønt jeg har

Nå anyway du lyder til at have haft en fed tur sammen med hyggeligt selvskab og masser af lækre damer. Jeg er pisse misundelig!!!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Men hvordan dælen slap du så billig fra sexen??? Når jeg besøger disse fine steder, bliver jeg altid massevoldtager og rullet for hver en mønt jeg har

 

Rejse er en standhaftig mand :D

 

Jeg bruger en del flere penge på pigerne, men det er fordi jeg ikke kan modstå pigerne og elsker at knalde :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Rejse

Hold da op hvor kan du skrive godt, grundigt og samtidig inspirerende.

Jeg har indtil nu kun læst de første linjer i dette nye indlæg fra dig (den del om dine overvejelser vedr fransk uden). Og de er da virkelig oplysende, brugbare og tankevækkende :-)

Glæder mig nu ti, at jeg får en ledig stund, hvor jeg kan læse resten - glæder mig meget :-)

Venligst

French

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse, jeg synes jo du er noget hurtig til at ordne pigerne og at pigerne af og til er lidt skuffede over at du ikke vil hygge lidt mere med dem. Jeg har også indtryk af at mange piger gerne går igang med blow lidt for hurtigt, fremfor at ligge og slappe af eller kæle lidt inden, men måske kunne du disponere og udnytte tiden bedre ved f.eks.:

 

Foreslå pigerne om du ikke må give dem lidt massage på ryggen, benene eller evt. kun fødderne - en god undskyldning for at få lov til at føle lidt mere på deres dejlige kroppe og evt. pille lidt - brug f.eks 10 min på det.

 

Nu er du så også blevet vaccineret mod både det ene og det andet, så du kan også sagtens slikke dem i 10 min - evt. også på brysterne, bag ørerne og på halsen mv. og så bruge de sidste 10 min på at fyre den af, når du nu er allermest tændt  :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hold da kaje Rejse....får du aldrig skrivekrampe!?!? :shock:

 

Ikke desto mindre underholdende læsning og brugbar - har selv været på FKK et par gange i Stuttgart (beskrevet her på EG) men får helt lyst til at tage med på dine "pakke"turer næste gang - følger her på sitet hvis det bliver aktuelt igen ...??!?

 

The Bluesman

Del dette indlæg


Link til indlæg

får helt lyst til at tage med på dine "pakke"turer næste gang - følger her på sitet hvis det bliver aktuelt igen ...??!?

 

The Bluesman

 

Rejse's rejsebureau,

 

bestilt pakkerejse hos Rejse "du får både kultur- og sexoplevelse med i hatten" :D

 

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...