Hop til indhold
Gungner

Hvad får jeg på FKK og Flatrate klubber

Recommended Posts

Dette indlæg skal ses som en fortsættelse af ”Er der nogen der skal til Flensborg” i hyggesnak.

Emnet er lidt afsporet og hører mere ind under Fkk- klubber.

 

Jeg besøger tre klubber i Tyskland: P-club, Harmony i Hamborg og Absolut-Girls i Hamborg

 

I nat kom jeg til at tænke på hvad jeg egentligt får for pengene og hvor jeg får den bedste service.

P- Club, her kommer jeg om eftermiddagen mellem 13 og 19. Da er der rabat på shorttime = 20 min. Pris 40 € Dertil kommer at man skal bruge mindst 20 €  i baren.

Efter 19 er prisen 50€ for 20 min og 80€ for 30 min.

Er jeg med fire piger har jeg brugt 180 €.

Pigerne har god tid til at snakke i sofaerne, så man kan sidde og hygge  og vælge en favorit.

P-Club har en sauna og en udendørs jacuzzi samt en lille afskærmet have med solbænke.

Jeg har ikke beregnet kørsel til P-Club da jeg formoder at de fleste kombinerer med en indkøbstur, Fördepark ligger 500 m. fra klubben.

 

FKK-Harmony er nyt og flot, stilfuldt indrettet og smukt beliggende lidt ude på landet.

Der er dampbad og to saunaer, desværre er der ingen jacuzzi eller pool; men der er tilknyttet en massør.

På Harmony er der en buffet, ikke noget at prale af  nærmest noget kedeligt kantinemad, der er dog noget salat hvad der redder dagen for mig.

Med udgangspunkt fra grænsen koster det ca. 50€ i brændstof tur/ retur, dertil kommer 50€ i entre.

Pigerne er meget flotte., men temmelig forretningsorienteret.

Hvad der slog mig var at hvis man henvendte sig til en pige ville hun bruge ordet Zimmer inden for de første ti til femten ord.  Der var ikke så meget hyggesnak i sofaerne som på P-Club.

30 min. ovenpå koster 60 €. Et par af pigerne tiggede om drikkepenge.

Prisen er ligesom på P-club for naturfransk og dansk, der kan købes tillægsydelser begge steder

Med fire piger bliver prisen da 340 € total. Minutprisen er den samme som på P-Club.

For at kunne sammenligne priserne bør man lægge 40 min til P-Club prisen da der her er tale om 20 min. sessioner.  Prisen bliver da 240€ på P-Club.

På Harmony bliver der lagt et nyt lagen på sengen ved hvert besøg.

Da jeg kun har været på Harmony en gang er mit erfaringsgrundlag lidt spinkelt.

 

Tredje sted er Absolut-Girls ca. fire km fra Harmony.

Dette er en flatrate  klub.

Hos Absolut er pigerne og lokalerne ikke af samme standard som hos Harmony, ind i mellem er der piger der nok kunne gøre sig på FKK; men de fleste er lidt anden division.

 

Klubben har sauna, jacuzzi og en swimmingpool.

Pigerne har god tid til at sludre i sofaerne, de går med i sauna og jacuzzi. Ikke alle går med i poolen da der er en del der ikke kan svømme.

Flere gange har jeg været med en pige i enogenhalv time, først sauna, så jacuzzi eller pøl og til sidst på zimmer. pigerne ser ikke på klokken.

En gang vågnede jeg med en sød pige i armene, vi have ligget og nusset lidt efter sexen og var så begge faldet i søvn.

En tur til Absolut fra grænsen bliver 50€ til brændstof og 100€ entre på hverdage.

Fredag og lørdag er prisen 120€. Dertil kommer eventuelle drikkepenge, jeg tror ikke der er mulighed for tilkøb.

Paradoksalt hygger jeg mig mest på det billige flatrate og mindst på FKK- Harmony.

Alle pladser har dog deres kvaliteter og skal besøges igen.

Absolut og Harmony ligger i Seevental lige syd for Hamborg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin fin sammenligning, jeg kan læse din konklusion er at Flatrate er bedst og billigst. Der har jeg en anden mening men det ved du allerede :P

 

Jeg vil sige en kombination af Flatrate og FKK/Saunaklub er bedst, jeg synes 20 min med hver pige på Flatrate er for lidt, jeg når slet ikke at komme... og så prisen er ikke en afgørende faktor for mit klubvalgt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

, jeg synes 20 min med hver pige på Flatrate er for lidt, jeg når slet ikke at komme... og så prisen er ikke en afgørende faktor for mit klubvalgt.

 

Nu er det jo det at på både P-club og Absolute Girls, kan man sidde og hygge sig med pigerne i lang tid inden man går på Zimmer med dem - og det er som regel først når man er blevet varmet godt op - så sessionen på Zimmer er nærmest bare en kulmination på et længere forløb  :)

 

Jeg har også fornylig oplevet på Flatt99 i Hamburg, at man ikke skulle veksle mere end 2 ord med en pige, før "Zimmer?" blev fremsat som svaret på et tilfældigt spørgsmål - og man kan bare ryste på hovedet og tænke om pigen:  ja, det kan godt være du ikke kan så meget tysk, men nu har du da helt afskåret dig selv fra at lære det  :cry:

 

Desværre går de på P-clubben alt for meget op i tiden, selvom der næsten ikke er kunder i butikken - og det kan godt være derfor, der ikke kommer flere kunder og jeg har flere gange siddet alene sammen med 10 piger dernede og tænkt, at det kunne nu have været lidt hyggeligt med nogle mænd at snakke og udveksle erfaringer om pigerne med - jeg har faktisk kun oplevet det engang, selvom jeg nok må have besøgt klubben mindst 7 - 8 gange - og det var sammen med Gungner.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg snakker om 20 min sex i rummet er for lidt :(,

selvf. har jeg forinden snakket og hygget mig pigerne 20-30min i forvejen eller få et blow i kinoen. 

 

Gjorde du ikke det da du var på Acapulco og Artemis ?

 

Man bør selvf. undgå piger som har travlt med at sige "Zimmer baby" efter 10 sekunder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin fin sammenligning, jeg kan læse din konklusion er at Flatrate er bedst og billigst. Der har jeg en anden mening men det ved du allerede :P

 

Jeg vil sige en kombination af Flatrate og FKK/Saunaklub er bedst, jeg synes 20 min med hver pige på Flatrate er for lidt, jeg når slet ikke at komme... og så prisen er ikke en afgørende faktor for mit klubvalgt.

Nille , jeg refererer her til Absolut-girls ikke flatrate generelt. Før jeg fandt Absolut kom jeg hos Optasia, nu Fantasy Lounge. Da kunne man også få en god hyggesludder; men tiden oppe var knap.

Fantasy- Lounge har nu et nyt konsept, så jeg har ikke villet drage dem med ind i sammenligningen da jeg ikke har været der i år.

20 min på Zimmer er lige i underkanten, så det bliver lige på og hårdt.

Redigeret af gungner

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fantacy-Lounge er ikke død; men efter at jeg er begyndt at komme hos Absolut-Girl kører jeg gerne 30 km ekstra for at få mere hygge.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Nå jeg må hellere give mit besyv med…...

 

Jeg har ikke været på Fantasy Lounge/Optasia siden Oktober. Stedet var simpelthen blevet for fesen. Hvis folk læser min første beretning fra stedet, så var jeg ellevild med stedet!!!!!! det var fuldstændig amazing til at starte med… fuldstændig vilde oplevelser (som skinner igennem i min beretning) lange rum piger med i bad craisy oplevelser høj kvalitet visuelt af flatrate. selvom jeg langfra bor ved grænsen som Gungner var der perioder hvor jeg var dernede ugentlig. Men det gik ned af bakke MEGET NED AF BAKKE ja faktisk lidt ligesom at køre ud over Møns Klint. Til sidst snakkede jeg ikke alverden med pigerne, korte rum, der var kommet nogle negative grupperinger, for få rum…. ja Flatrate når det er værst. Så gider jeg ikke den lange tur.

 

Absolut Girls er det efterhånden lang tid siden jeg har været på. Klubben er meget Yin Yang….. lyset og mørket….. lyset læs Gungners han beskriver det fint…. mørket det visuelle+ for få piger. Jeg kommer igen, jeg har på ingen måde afskrevet klubben har været glad for at komme der og ser frem til næste gang klubben skal have et besøg.

 

Ligesom Gungner har jeg tit lignende tanker :-) hvad er bedst og hvorfor. Jeg har som sagt noget længere end ham, så prisen når jeg kører selv er mindre vigtig for mig end Gungner, da køreturen koster+ det koster en fridag. Men 100 euro vs 300 euro er naturligvis en stor forskel. :-)

 

Hans oplevelse af Harmony kan muligvis tilskrives han er newbie. Jeg synes nu nok pigerne vil snakke lidt nogengange meget. Men jo, de er meget pengefikseret! og det kan man sagtens mærke.(er dog aldrig blevet spurgt om drikkepenge)  Der er nogle rigtig flotte piger, men også mange der sagtens kunne være Flatratepiger. Ja så er der Luna hun er et kapitel for sig selv jeg ikke lige vil komme nærmere ind på :-) Kan høre på nogle af dem jeg rejser med, at den reelle tid i rummene ofte ikke er meget mere end 20-25 min, altså ikke alverdens længere tid end flatrate og nærmest kortere tid end gennemsnittet på Absolutgirls. Ja så kan 60 euro vs 10 euro (estimat pris på 1 besøg i rummet på flatrate, svært når det er all inklusive) godt komme til at lyde meget dyrt!!!!!!!

 

Men hvad får man så for merprisen??? Generelt får du et bedre knald på Harmony end på flatrate (inklsuiv AG) blowjobbet er der mange af pigerne der virkelig har specialiseret sig i  ;-) De skal jo på en hel anden måde ud og have fanget mændene ind fremfor flatratepigerne. FKK pigerne er mere oplagte pga færre besøg end Flatratepigerne. Soveturen er ofte lige så meget et udtryk for trætte uoplagte piger på Flatrate. På FKK kan du i langt højere grad få det ligesom du vil have det….. lange rideture, lange blowjob, mere kærlige piger og lignende :-) Så sexen bliver til kvalitet vs billig pris (igen på det generelle plan, der er afvigelser)

 

Klubberne. Flatrateklubberne (inklusiv AG) er oftest noget slidt lort. Buffeen til at grine af. Hvor FKKérne satser mere på kvalitet….. maden kan nogengange være et svagt punkt på Harmony, men selv på de svage dage er det en hel anden liga end Flatrate. Så igen kvalitet vs billig pris.

 

Men nu er det jo helhedsoplevelsen der tæller, hvor glad kommer du hjem :-)

 

Her får man nogle meget vidt forskellige oplevelser på FKK og Flatrate!!!!! Jeg vælger selv oftere FKK fremfor Flatrate, men som i kan se på mine beretninger har jeg haft mange gode ture på Flatrate også :-) hver sin charme vil jeg sige….

 

​Hvis vi lige ser væk fra prisen…….

 

FKK……. Her er du Sultanen i Haremmet. Pigerne jagter din gunst, håber på at få lov at komme med i rummet med dig, så hun kan forkæle dig og forsøde dit liv. Hun er nød til at gøre sit forarbejde godt. (hvis du spiller dine kort rigtig)  Være lidt fræk og sexet. Jamen lyder det ikke meget charmerende????? Sultanen med hans Harem ;-) jo det er da fedt!!!!!!!!

 

Flatrate…… sindsyg meget sex!!!! og så er der langt større chance for at løbe ind i hende pigen, hvor kemien pludselig løber helt løbsk. Hvor du mellem alle de hurtige ikke altid vildt inspirerende Dansk/fransk pludselig støder ind i hende pigen hvor man VIRKELIG klikker sammen. Hvor du bare får den helt store tur meget mere end du kan forvente meget mere end langt de fleste ture på FKK…. og det bedste af det hele, hun gør det ikke for pengenes skyld (hun får ikke mere af den grund) ÅHHHHH man kan sige med et smil på læben i bilen bagefter og drømme om næste gang man skal møde dette herlige væsen. På Flatrate er der ubegrænset sex, så har du været overmodig, so what, det mister du ikke noget ved. Er du kendt med pigerne giver det ofte nogle lange hyggelige intimsnakke, hvor FKK pigen nok mere er fokuseret på tiden og millionerne. Flatratepigen har ikke på samme måde et incitament til at gøre det godt, så du har i langt højere grad selv et ansvar for det bliver et godt besøg (kan jeg egentlig godt lide)

 

Som du kan læse, er det ikke kun prisen der spiller ind…. der er forskellige charmer ved hver sit koncept. :-) Jeg kan ikke sige, hvis jeg vandt 10 millioner kr i lotto, så ville jeg fremover kun besøge FKK… næh jeg ville nok stadig i ny og næ have lyst til charmen ved Flatrate :-) Når det er sagt, så har jeg i lang tid besøgt FKK mere end Flatrate, så oftest det jeg har haft lyst til ;-)

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Liderligfyr, dejligt at du har set lyset som jeg, FKK er toppen af poppen, helhedsoplevelsen er alle pengene værd :D

 

Jeg vil forsøge at besøge denne flatrate klub i NRW i løbet af næste uge: http://www.pauschalclub.de/bochum/home

til en FKK-afveksling, jeg skal nok skrive hvad jeg synes om den :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Flot og uddybende indlæg Liderligfyr.

Hvad Optasia/ Fantasy angår er jeg enig. Har ikke været der siden november.

Jeg blev træt af kampen om pigerne ud på aftenen når alle tyrkere mm. kom. Så sad de fleste piger hos dem, da de kunne tale på deres eget sprog. Der er dog et par af pigerne jeg gerne ville træffe igen, det er ikke de flotteste; men nogen jeg svingede godt med.

Hygge med pigerne er for mig en stor del af et klubbesøg det er ikke kun på Zimmer det foregår.

Både FKK og Flatrate har fordele og ulemper.

Lige nu kan jeg ikke beslutte mig for om jeg skal tage på P-club eller Absolut i næste uge, jeg har hørt at Selin fra Optasia er kommet til Absolut.

Selin kunne virke lidt kølig på Optasia; men mon hun ikke tør op hos Absolut.

Bliver der godt vejr bliver det nok P- club pga. haven.

Nå jeg må hellere give mit besyv med…...

 

Jeg har ikke været på Fantasy Lounge/Optasia siden Oktober. Stedet var simpelthen blevet for fesen. Hvis folk læser min første beretning fra stedet, så var jeg ellevild med stedet!!!!!! det var fuldstændig amazing til at starte med… fuldstændig vilde oplevelser (som skinner igennem i min beretning) lange rum piger med i bad craisy oplevelser høj kvalitet visuelt af flatrate. selvom jeg langfra bor ved grænsen som Gungner var der perioder hvor jeg var dernede ugentlig. Men det gik ned af bakke MEGET NED AF BAKKE ja faktisk lidt ligesom at køre ud over Møns Klint. Til sidst snakkede jeg ikke alverden med pigerne, korte rum, der var kommet nogle negative grupperinger, for få rum…. ja Flatrate når det er værst. Så gider jeg ikke den lange tur.

 

Absolut Girls er det efterhånden lang tid siden jeg har været på. Klubben er meget Yin Yang….. lyset og mørket….. lyset læs Gungners han beskriver det fint…. mørket det visuelle+ for få piger. Jeg kommer igen, jeg har på ingen måde afskrevet klubben har været glad for at komme der og ser frem til næste gang klubben skal have et besøg.

 

Ligesom Gungner har jeg tit lignende tanker :smile: hvad er bedst og hvorfor. Jeg har som sagt noget længere end ham, så prisen når jeg kører selv er mindre vigtig for mig end Gungner, da køreturen koster+ det koster en fridag. Men 100 euro vs 300 euro er naturligvis en stor forskel. :smile:

 

Hans oplevelse af Harmony kan muligvis tilskrives han er newbie. Jeg synes nu nok pigerne vil snakke lidt nogengange meget. Men jo, de er meget pengefikseret! og det kan man sagtens mærke.(er dog aldrig blevet spurgt om drikkepenge)  Der er nogle rigtig flotte piger, men også mange der sagtens kunne være Flatratepiger. Ja så er der Luna hun er et kapitel for sig selv jeg ikke lige vil komme nærmere ind på :smile: Kan høre på nogle af dem jeg rejser med, at den reelle tid i rummene ofte ikke er meget mere end 20-25 min, altså ikke alverdens længere tid end flatrate og nærmest kortere tid end gennemsnittet på Absolutgirls. Ja så kan 60 euro vs 10 euro (estimat pris på 1 besøg i rummet på flatrate, svært når det er all inklusive) godt komme til at lyde meget dyrt!!!!!!!

 

Men hvad får man så for merprisen??? Generelt får du et bedre knald på Harmony end på flatrate (inklsuiv AG) blowjobbet er der mange af pigerne der virkelig har specialiseret sig i   :wink: De skal jo på en hel anden måde ud og have fanget mændene ind fremfor flatratepigerne. FKK pigerne er mere oplagte pga færre besøg end Flatratepigerne. Soveturen er ofte lige så meget et udtryk for trætte uoplagte piger på Flatrate. På FKK kan du i langt højere grad få det ligesom du vil have det….. lange rideture, lange blowjob, mere kærlige piger og lignende :smile: Så sexen bliver til kvalitet vs billig pris (igen på det generelle plan, der er afvigelser)

 

Klubberne. Flatrateklubberne (inklusiv AG) er oftest noget slidt lort. Buffeen til at grine af. Hvor FKKérne satser mere på kvalitet….. maden kan nogengange være et svagt punkt på Harmony, men selv på de svage dage er det en hel anden liga end Flatrate. Så igen kvalitet vs billig pris.

 

Men nu er det jo helhedsoplevelsen der tæller, hvor glad kommer du hjem :smile:

 

Her får man nogle meget vidt forskellige oplevelser på FKK og Flatrate!!!!! Jeg vælger selv oftere FKK fremfor Flatrate, men som i kan se på mine beretninger har jeg haft mange gode ture på Flatrate også :smile: hver sin charme vil jeg sige….

 

​Hvis vi lige ser væk fra prisen…….

 

FKK……. Her er du Sultanen i Haremmet. Pigerne jagter din gunst, håber på at få lov at komme med i rummet med dig, så hun kan forkæle dig og forsøde dit liv. Hun er nød til at gøre sit forarbejde godt. (hvis du spiller dine kort rigtig)  Være lidt fræk og sexet. Jamen lyder det ikke meget charmerende????? Sultanen med hans Harem :wink: jo det er da fedt!!!!!!!!

 

Flatrate…… sindsyg meget sex!!!! og så er der langt større chance for at løbe ind i hende pigen, hvor kemien pludselig løber helt løbsk. Hvor du mellem alle de hurtige ikke altid vildt inspirerende Dansk/fransk pludselig støder ind i hende pigen hvor man VIRKELIG klikker sammen. Hvor du bare får den helt store tur meget mere end du kan forvente meget mere end langt de fleste ture på FKK…. og det bedste af det hele, hun gør det ikke for pengenes skyld (hun får ikke mere af den grund) ÅHHHHH man kan sige med et smil på læben i bilen bagefter og drømme om næste gang man skal møde dette herlige væsen. På Flatrate er der ubegrænset sex, så har du været overmodig, so what, det mister du ikke noget ved. Er du kendt med pigerne giver det ofte nogle lange hyggelige intimsnakke, hvor FKK pigen nok mere er fokuseret på tiden og millionerne. Flatratepigen har ikke på samme måde et incitament til at gøre det godt, så du har i langt højere grad selv et ansvar for det bliver et godt besøg (kan jeg egentlig godt lide)

 

Som du kan læse, er det ikke kun prisen der spiller ind…. der er forskellige charmer ved hver sit koncept. :smile: Jeg kan ikke sige, hvis jeg vandt 10 millioner kr i lotto, så ville jeg fremover kun besøge FKK… næh jeg ville nok stadig i ny og næ have lyst til charmen ved Flatrate :smile: Når det er sagt, så har jeg i lang tid besøgt FKK mere end Flatrate, så oftest det jeg har haft lyst til :wink:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Liderligfyr, dejligt at du har set lyset som jeg, FKK er toppen af poppen, helhedsoplevelsen er alle pengene værd :D

 

Jeg vil forsøge at besøge denne flatrate klub i NRW i løbet af næste uge: http://www.pauschalclub.de/bochum/home

til en FKK-afveksling, jeg skal nok skrive hvad jeg synes om den :P

 

 

Hvilken dag regner du med? jeg har lang weekend fri fra tirsdag aften til mandag morgen, jeg ville godt prøve Bochum også eller en af tvillinge klubberne

Del dette indlæg


Link til indlæg

Al jeres snak om de her klubber, gør at jeg må der ned, jeg er blevet for nysgerrig, og det ender nok med Harmony.

Advarsel! :eek:  :eek:  Lad vær med det, det er stærkt vanedannende, en gang og man er hooked.  :-P  :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

For mig ville flatrate være bedre hvis pigerne fik en individuel betaling (men så er det selvfølgeligt ikke flatrate længere).

Man kunne betale 50€ entre og så eks. 10 - 20€ til pigerne for en tur i høet, det ville motivere lidt. Jeg ville også føle mig bedre tilpas med at gå med samme pige to gange.

Tidligere på Optasia var der nogle der var gode til at trykke sig på kollegernes bekostning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

For mig ville flatrate være bedre hvis pigerne fik en individuel betaling (men så er det selvfølgeligt ikke flatrate længere).

Man kunne betale 50€ entre og så eks. 10 - 20€ til pigerne for en tur i høet, det ville motivere lidt. Jeg ville også føle mig bedre tilpas med at gå med samme pige to gange.

Tidligere på Optasia var der nogle der var gode til at trykke sig på kollegernes bekostning.

Nu sidder jeg lige og nyder morgenmad i Berlin efter en fantastisk aften hos Anni Porsche.

Jeg ved godt at der er forskel på stederne, men jeg savnede hverken motivation eller indlevelse fra pigernes side. En af de lækre havde jeg 3 ture med, de første 2 på min opfordring og 3 tur på hendes kort før lukketid.

Jeg har ingen ide om hvordan økonomien fungerer - eller rettere jeg fatter det ikke! 78€ og så en hel dags sex med lækre piger... fatter det ikke... Uanset hvordan pengene fordeles kan det næppe være økonomien der motiverer pigerne - og så lækre er de mandlige gæster da heller ikke - fatter det bare ikke...

I dag står den i øvrigt på erlebniswohnung :-) der fatter jeg endnu mindre :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det er utroligt billigt i Tyskland, ´sammenlignet med Danmark, og jeg syntes at kvaliteten er mindst på samme niveau.

 

Er der en der kan fortælle mig hvad udtrykket "erlebniswohnung" dækker over?

 

Supersex

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det er utroligt billigt i Tyskland, ´sammenlignet med Danmark, og jeg syntes at kvaliteten er mindst på samme niveau.

 

Er der en der kan fortælle mig hvad udtrykket "erlebniswohnung" dækker over?

 

Supersex

Erlebniswohnung betyder direkte oversat oplevelsesbolig.

Jeg har ikke besøgt stedet; men som jeg forstår det er det flatrate gangbang, dvs du betaler 90€ i entre og så kan du deltage i gruppesexen, uden yderlige udgifter.

 

De der har været der er velkomne til at rette mig hvis jeg er fejl på den.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Erlebniswohnung betyder direkte oversat oplevelsesbolig.

 

 

Hmmm. nok nærmere "Oplevelseslejlighed", da det er i en lejlighed i en etageejendom. På dansk er dobbeltbetydningen af lejlighed - nok heller ikke ramt helt ved siden af  :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mon ikke den bedste oversættelse af erlebniswohnung er noget med " nyd livet lejlighed" :-)

Jeg er lige kommet tilbage, og min forundring er ikke blevet mindre. 12 x sex, dog ikke alle med afslutning - jeg er jo blot et simpelt menneske, til 90€ !!! Det er 7,50€ eller ca. 55 kr. pr. knald... Jeg fatter stadig nul og niks...

Jeg vil ikke skrive en større udredning om stedet, det er som sagt gjort flere gange, men det blev blandt andet til en ordentlig omgang inkl. anal med en ukendt blondine, og så ikke mindre end 3 lækre omgange med den søde Maike - den ene gang med hendes super blow og afslutning i munden... Normalt ikke min favorit behandling, men når det nu er hende kan man bare ikke sige nej :-)

Nu vil jeg ofre 2€ på en kop kaffe og så er det godnat Berlin...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hmmm. nok nærmere "Oplevelseslejlighed", da det er i en lejlighed i en etageejendom. På dansk er dobbeltbetydningen af lejlighed - nok heller ikke ramt helt ved siden af :)

Ok Jern, du kom først - jeg køber din version :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mon ikke den bedste oversættelse af erlebniswohnung er noget med " nyd livet lejlighed" :smile:

Jeg er lige kommet tilbage, og min forundring er ikke blevet mindre. 12 x sex, dog ikke alle med afslutning - jeg er jo blot et simpelt menneske, til 90€ !!! Det er 7,50€ eller ca. 55 kr. pr. knald... Jeg fatter stadig nul og niks...

Jeg vil ikke skrive en større udredning om stedet, det er som sagt gjort flere gange, men det blev blandt andet til en ordentlig omgang inkl. anal med en ukendt blondine, og så ikke mindre end 3 lækre omgange med den søde Maike - den ene gang med hendes super blow og afslutning i munden... Normalt ikke min favorit behandling, men når det nu er hende kan man bare ikke sige nej :smile:

 

 

 

Jeg ville kalde Erlebniswohnung for "overlevelseslejligheden" jeg plejer at besøge den 3 dage i træk med forudbetaling :D

De fleste piger kender mig :D og overlever jeg 3 dages GB pornosex så er pikken også godt øm,

3 dage med konstant live porno hvor man selv deltager det er altså surrealist og sexet :D

 

Og afslutningen på Artemis med GFE med de skønne er prikken på i'et :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...