Hop til indhold
Tip toe

Hvem i alverden bestiller KUN svensk...?

Recommended Posts

Jeg undrer mig lidt over TR´s indlæg. Det er da bestemt ikke mere mærkelig at få en håndtrold, end at få en GFE oplevelse, hvor man forestiller sig at man har rigtig elskov.

Hvad to voksne mennesker laver i enrum uden at senere andre, kan da være lige godt. Også uanset prisen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, men hvis man ikke engang imellem hæver stemmen og hejser et flag, bare for at starte en debat, så vil internet-forums uddø.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, men hvis man ikke engang imellem hæver stemmen og hejser et flag, bare for at starte en debat, så vil internet-forums uddø.

 

Min er allerede på fuld stang... :oops: :oops: :oops:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er to typer brugere her på EG:

 

1. Dem der debatterer sagligt og ordentligt

 

2. Dem der ikke har hjernekapacitet til punkt 1

 

End of story.

 

Så enkelt kan det siges!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Meget undskyld, at jeg leger den uartige møgunge i "Kejserens nye Klæder", men hvem er TR?

 

Ved at rulle i strengen er det nærmeste, jeg kan komme "Tiptoe", men jeg synes ikke, at det passer med de sædvanlige forkortelser.

 

Nok min fejl men alligevel :shock:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ikke mig. Jeg ville nok forkortes TT.

Men T og R ligger lige ved siden af hinanden på tastaturet, så måske....

Vill bare virke underligt hvis man ramte T rigtig og så ramte R ved et uheld. Altså hvor svært er det at ramme T og T lige efter hinanden?!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ikke mig. Jeg ville nok forkortes TT.

Men T og R ligger lige ved siden af hinanden på tastaturet, så måske....

Vill bare virke underligt hvis man ramte T rigtig og så ramte R ved et uheld. Altså hvor svært er det at ramme T og T lige efter hinanden?!

 

 

Det er nok T S der slulle stå. Tråd Starter

 

 

Der skulle stå T S .

 

Det tar måske nogle dage, men herinde på EG så får vi til sidst de sværeste spørgsmål udredt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Okay gad egentlig slet ikke læse denne tråd da emnet er så ufatteligt kedeligt. Hvem fanden gider oprette en tråd om svensk? Men blev alligevel nysgerrig efter at der åbenbart er SÅ mange der har kommenteret på den, så jeg klikkede mig alligevel ind.

 

 

 

Der er to typer der bestiller svensk:

 

1: Dem der onanerer så meget, at en fisse ikke længere kan yde gnidningsmodstand nok til at få pikken til at sprøjte. Den om smukke hænder er en lam undskyldning for at dække over dette.

 

2: Dem der er ekstremt angste for at få en kønssygdom. Måske de ligefrem bestiller svensk med kondom på?

 

End of story.

Nok lidt sent at skrive i denne her tråd, men hva´. Jeg har aldrig været den hurtigste.

Nogle af de mest intense orgasmer jeg har fået, har lige netop været ved at modtage længere varende pirringssvensk.

Jeg har leget en del på den måde med en af mine veninder, hvor hun har masseret og pirret mig på den måde, men også hvor rollerne var byttet om og jeg holdt hende lige på grænsen i meget lang tid ;-). Hun elsker at mærke, når manden ligger og "spræller" under hendes behandling (Bare en lille en til Jasmin :wub:)

Jeg har også prøvet det hos Bangkok i Hillerød, hvor jeg nærmest var ved at sparke pigen ned, da jeg kom (hun tog det dog ganske pænt og grinte da det skete)

Sidder rent faktisk i skrivende stund og leder efter en anbefaling af et thai sted, hvor de havde en film, der viste en pige der gav pik massage (går ikke så godt)

For mig er det utroligt dejligt, nogle gange bare ligge og nyde uden at skulle yde, men jeg ville da ikke "nøjes" med det hver gang, for elsker da også alle mulige andre former for sex.

Dansk, Spansk, Fransk osv osv er da skide dejligt, men vil da helst gerne variere lidt mellem det hele og gerne ofte :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der stilles da de mærkeligste spørgsmål herinde - at der kan postes mere end firs svar på sådan et spørgsmål som trådstarters, kan godt undre mig en smule.

Men på den anden side - selv om det åbenbart kommer alle herinde ved, om der er nogen, der bestiller svensk eller ej, er der sikkert ingen, der synes, at det kommer dem ved, hvad jeg undrer mig over.

Sådan er verden jo så forunderlig...

Men sandheden er jo den, at alting, der har med sex at gøre, foregår mellem ørerne - osse det, der foregår mellem benene.

Jeg har aldrig nøjedes med en gang svensk - heller ikke i de tidligste dage i 80'erne, hvor svensk, fransk og dansk var de eneste punkter på menukortene  - men jeg kan da sagens i fantasiens verden forestille mig en séance, hvor det kunne være passende...

Men det kræver én ting ubetinget: at pigen har Fingerspitzgefühl! Der er intet så slemt som en pige, som hårdhændet kører hånden op og ned i den tro, at det lige kan hidse fyren op, inden kondomet påføres

Det kan gøre av...

Men tilbage til séancen.

Forestil jer, I ligger på en seng, og der kommer en dårende dejlig dame ind i lokalet. Måske er det en S/M-séance, hvor I ligger bundet - eller osse ligger I bare dér. I begge tilfælde har I en pude under hovedet, så I kan se, hvad der sker.

Den dårende dejlige dame er klædt i en super stram, åleglat hobble dress - hun har de vidunderligste bryster, hvis perky brystvorter står ud under kjolens stramme stof, og hun balancerer elegant af sted på et par super høje stiletter. Hendes lange, rødbrune hår, bølger i vinden fra det åbne vindu, og hendes halskæde og armbånd glimter i den stille nat, idet måneskinnet brager ind gennem ruden.

Make up'en er perfekt - den glinsende, rødsminkede mund skinner om kap med stjernerne, og de grønne øjne gnister.

Alt er nøje afstemt efter, hvad du godt ka' li' - du er nøgen, og flagstangen stiger ganske af sig selv.

Du kan hver øjeblik, det skal være, komme ved tankens kraft - så du undlader at tænke.

En lille dråbe kommer dog til syne på toppen af glans, idet du stadig liggende betragter hende, medens hun smyger sig ud af den stramme, åleglatte (eller måske gelé-glatte for de af jer, som ikke er romantikere ;-) ) kjole og langsomt bøjer sig ind over dig.

"Ikke røre..." hvisker hun næppe hørligt og placerer en finger lige dér, hvor effekten er allerstørst.

Du klemmer røvbalderne sammen i et forsøg på ikke at komme, og den dårende dejlige dame lader først sin ene og derefter sin anden bløde hånd glide langsomt op og ned ad stangen, inden hun forsigtigt begynder at nuldre.

Og som de fleste kvinder er hun klog - så hun har osse en hånd nede om posen længere nede mellem benene...

Undertegnede har ingen forhud - den er forsvundet under skarpretterens kniv for så længe siden, at jeg dårligt kan huske, hvordan det var at ha' én (hverken af religiøse eller hygiejnisk/idealistiske grunde, men fordi den var så snæver, at den ikke kunne rækkes tilbage - en medfødt funktionsfejl, så at sige)  - så damens bløde, kærtegnende fingre har fuld adgang til at glide forsigtigt, kælende og meget forsigtigt rundt på glans, som bliver fugtigere og fugtigere...

Og så dejlig er hun og så dejlig hendes berøring, at jeg eksploderer i en voldsomt eksplosiv eksplosion, inden nogen af jer har nået at tælle til... ja, hvad I nu plejer at tælle til, når I skal tælle.

Se, dét var en ægte fantasi, der foregik oppe i mit hoved - og ganske langsomt blev "I" til "du" og "du" til "jeg" i løbet af fortællingen. Men det er der ikke noget at gøre ved - det føltes bare rigtigt sådan. Om det så er værd at betale for, kommer jo helt an på, hvad man ellers sådan går og bedriver. Mit gæt er - og jjeg kunne sagtens forestille mig det om mig selv - at hvis man som jeg har mange fantasier og er sammen med mange damer på eksperimental vis, kunne sådan en séance som den ovenfor beskrevne sagens være én af dem, som man lagde p.. til fra tid til anden.

Og super skønt - det er det jo som al sex, der lykkes. :)

 

PE ÆS: først nu ser jeg, hvor gammel strengen er - og nu har jeg forbrudt mig mod én af de allermest nedskrevne uskrevne regler om ikke at hive gamle strenge frem!

Hvad dælen do I do now???

Nårh, ja - jeg skyder skylden på Toddy. Det var ham, der hev den frem og lod den ligge, så atte jeg troet, det var ny... :razz:

 

 

Redigeret af Spider

Del dette indlæg


Link til indlæg

Og super skønt - det er det jo som al sex, der lykkes.

:)

Se det kalder jeg et flot skriv og rammer ret godt det jeg mener

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg tilbyder ikke svensk som "enkelt ydelse" (tilbyder iøvrigt ingen "enkelt ydelser") det gør sjældent noget for mig... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tilbyder ikke svensk som "enkelt ydelse" (tilbyder iøvrigt ingen "enkelt ydelser") det gør sjældent noget for mig... 

Tror måske også at jeg gik lidt off topic

Tror at TS mente at man bare kom ind og fik lillemand kørt af på ganske kort tid og ikke det, som jeg rent faktisk skriver om.

Hvis jeg nu aftalte en time med dig og så kun bad om at du ville give mig pik massage, ville du så sige nej, pga at du ikke selv følte at du var med, eller ville du sige ja og så gøre det bedste for at gøre manden glad og tilfreds

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Hvem vil bolle med en pige, som er yngre en sin egen datter?

 

Det er der mange mænd, der gerne vil. De tænder nemlig på det som man kalder ung fisse......

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

 

Men at vade ind på en klinik, smide en plovmand på bordet, og sige "svensk, tak" på 15 minutter... 

Hold da kæft, hvor jeg grinte længe af den formulering :-D 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...