Hop til indhold
Administrator

PM's til Admin

Recommended Posts

Jeg har et par gange på det seneste fået skæld ud, for at være langsom til at svare på PM's. Sagen er den at jeg dagligt modtager 20-30 nye PM's, hvilket betyder specielt her i ferieperioden, hvor jeg også er lidt mere væk fra skærmen end normalt, at der hurtigt ligger lagt over 100 PM's som jeg mangler at svare på.

 

Mange af de PM's jeg modtager, er med spørgsmål eller andet, som mine kære kollegaer også sagtens ville kunne svare på eller hjælpe med. Derudover er der mange PM's om tråde der ligger i et forkert forum, indlæg der overtræder reglerne eller om spammere der er løs på siden. Derfor ville det være en stor hjælp for mig, hvis i altid bruger vores anmeld funktion når det er muligt, f.eks. når et indlæg ligger forkert, et indlæg, en PM eller profil overtræder reglerne osv. På den måde har alle medlemmer af administrationen adgang til anmeldelsen, og ingen skal vente på jeg når igennem bunken af PM's. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvad med at oprette en "Henvend dig til ledelsen funktion"?

 

Sådan at hvis vi som brugere bruger den, kan I alle fem åbner den indbakke, svare eller blot kort kvittere for henvendelsen.

 

Internt kunne I måske have en boks, hvor I kan sætte flueben ud for, som behandlet uden at de 4 af jer skal åbne indbakken for at se om en af jer 5 har taget jer af henvendelsen.

 

Det forudsætter selvfølgelig at vi brugere ikke anser os for så unikke, at vi partout mener at den ene frem for den anden i ledelsen skal tage sig af netop vores ærinde, men kan finde ud af at bruge den efter hensigten.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Soylent Green

Vil det være muligt, at der i fremtiden oprettes en slags "ignorer"-funktion, så vi kan slippe for at læse indlæg fra bestemte brugere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vil det være muligt, at der i fremtiden oprettes en slags "ignorer"-funktion, så vi kan slippe for at læse indlæg fra bestemte brugere.

Den finder du når du går ind på din profil ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...