Hop til indhold
kanonkongen

Min lille tur til Dortmund

Recommended Posts

Hey allesammen på Eroguide. Håber i nyder varmen, hinanden, pigerne  :-P , de kolde øl og drinks,Nå ja bare livet. Er netop lige hjemvendt, fra en fantastisk tur til Dortmund. Måtte lige lave min rejse beskrivelse, ellers glemmer jeg det hele  :-P  :-P Er jo ved, at være en gammel mand.  :eek: 

 

Dag 1. torsdag  17 Juli.

 

Min kammerat kom og hentede mig klokken 09.00. Vi fik pakket bilen. Nå ja den lille taske fyldte ikke meget.  :-P GPSén blev sat mod Dotmund.Og så afsted. Ca 7 timer senere, Holdte vi på dette hotel. balladins superior hotel dortmund airport. Fantastisk hotel. Vi kom af med 280 euro for 7 nætter. Der var så gratis Wifi, Kæmpe sportshal med, tennis, pool, badminton, og ja mange andre fede faciliteter. 

Vi fik pakket ud, og bestemte os for, at nu skulle de to tossede jyder spise.  :-P Byen vi boede i er en forstad til Dotmund og hedder  Aplebeck. Byen ligger ca. 10 km. Fra Dotmund centrum. Men tager ingen tid med Ubahn. det kostede 6,50 Euro for en dagsbillet for to personer. 

Nå vi kom ned i byen fandt dette sted, http://www.ratskeller-do.de/ Fantastisk sted 10 Euro for en kæmpe Wienersnitsel med det hele og en øl. Meget meget billigt. Som i kan se på hjemmesiden et smukt sted.

 

Så skete der det, da vi sad i baren, At vi mødte Waldemar, en ældre herre på 72 år Han var stads ingeniør. Og da han, fandt ud af vi boede på hotellet han havde tegnet og bygget, ja så gik snakken derud af. Han spurgte, hvad vi skulle se, og vi fortalte industri museet, Westfallen stadion, et bryggeri, osv osv. Det kommer vi til.  :-P Så siger Waldemar, jeg hjælper jer. Vi tænkte lidt ja ja. Men det gjorde han skam i stor stil. Og mere til. Han var guld værd for os. Han havde alle kontakterne.  :-P Ja den her aften blev vi fulde  :shock:  Så hjem i seng kl 03.00.

 

Dag 2. fredag. d. 18. Juli.

 

Waldemar Ringede kl. 09.00. Hey KK, i have tickets for you. Okay sagde min kammerat og jeg. Vi skulle så mødes på n anden pub. Vi fik at vide han hentede os kl 12. Ok som sagt så gjort. kl. 11.59. Holdte der en kæmpe Mercedes og ventede os. Vi var ren VIP. To tossede jyder på tur. :-P  :-P Den pub var et lille snusket sted hehehe. Og ja Alle pubsene vi besøgte var gule og sorte. De er jo kæmpe Borussia Dotmund fans, ja de tyske farver lige så efter de blev verdensmestre. Vi fik en konvolut med billetter til stadion og Krombacher bryggeriet. Jo jo ordnung muss seine må man sige. Det var så mandag og tirsdag vi skulle det. fedt fedt. Vi fik så lige nogle øl og forlod stedet, for at spise.

 

Ja så bliver man måske lidt vild i varmen der om eftermiddagen, og vi tænkte skal, vi eller skal vi ikke  Ja selvfølgelig skulle vi da.  :-P Frem med telefonen og fik gode råd af Waldemar, om hvor vi skulle gå hen. Og han grinede af os, og sagde hils fra mig hehehehe. Det var dette sted vi besøgte. http://www.aplerbeck-saunaclub.de/Home 20 Euro i indgang okay flot klub må man sige. 30 euro for en halv time med pigerne. 

 

Var sammen med denne lille italienske skønhed,http://www.aplerbeck-saunaclub.de/Party/3888783  Kæft hun havde en god krop. Rigtig god til, engelsk. Sexen, kan i sikkert selv gætte jer til, så det vil, jeg ikke fortælle noget om. Men ja jeg, var ikke skuffet over det. Godt træt og færdig to vi hjem på hotellet, Der skulle slappes af med Jussi adler Olsens bog Marco effekten. Kan varmt anbefales. Fed bog. Om aftenen spiste vi med Waldemar. Han skulle jo også vide alt  :-P  :-P ja hjem kl 01. sov rigtig godt hehehehe.

 

Dag. 3. Lørdag d 19 Juli.

 

Jamen Min kammerat og jeg tog til centrum for, at se det kæmpe marked i Dotmund. Der var alt hvad hjertet kunne begære. Slaraffenland for pigerne :-P Men ja vi brugte faktisk 5 timer med, at gå rundt og bare ose. Så kom vi da også forbi en gammel pub fra 1800 tallet. Navnet er desværre glemt. Men fedt sted. Der snakkede vi med en del. Overrasket over hvor imødekommende menneskerne er. Nå ja igen fodbolden er klart i hoved sæddet.

 

Så besøgte vi dette sted.  http://en.wikipedia.org/wiki/Botanischer_Garten_Rombergpark Meget imponerende må man sige. dejligt, at have set det.Ja klokken var til spisning vi fandt et hyggeligt sted. http://www.mongos.de/restaurant/dortmund.html rigtig dejlig mad og betjening. kan anbefales.

Ja så gik turen hjem til Aplebeck. Ind på en pub. Ja vissen igen  :-P

 

Dag. 4. søndag. d.. 20. Juli

 

Ja Op og have den daglige øl med Waldemar.  :eek: Jo jo nu skulle vi bare på besøg her. http://www.dortmund.de/en/leisure_and_culture/konzerthaus_dortmund_concert_hall/index.html og her. http://www.florianturm.de/#. Så gik dagen med det.  :-P Så nåede vi ikke mere denne dag.

 

Dag. 5 mandag. d. 21. Juli.

 

Vi sætter os i bilen, vi skal kører 85 km til byen Kreutszal hvor det kendte tyske familieejet bryggeri Krombacker ligger. http://www.krombacher.com/ Lad mig sige det med det samme. Hold da kæft et lækkert sted. vi gav 10 Euro for knap 2 timers rundvisning, På det kæmpe bryggeri. Eneste minus det hele forgik selvfølgelig på tysk. men vi forstod da lidt.  :-P Så kom vi ind i en kæmpe kro stue. hvor øllet kom i stride strømme. Alt selvfølgelig gratis. Ja og cirka 1 kilo skinke, med rugbrød. til min kammerat og jeg. Det smagte super super godt  :-P Ja vi grov åd for, at sige det mildt. Mange erfaringer rigere og mæt. Kørte vi hjem på hotellet. ja læste lidt i bogen. og faldt i søvn. Senere mødtes vi med Waldemar. Han sagde vi skulle møde en.

Den var så en 92 årig krigsveteran som havde 70 års dag. Dvs. Han kom hjem fra normandiet. Den man var så interessant at vi sad og hørte de skrækkelige ting, han havde oplevet. Må indrømme hans historie rørte mig dybt og inderligt. og en tårer eller to. Nogle gange er det bare mennesker, der kan inspirerer mig så meget. Ja spurgte ham om jeg måtte give ham et knus. Da vi to stod der og krammede hinanden, sagde han danke danke. Ja så gik der, sku tude prins i mig igen.  :eek: Efter den oplevelse var jeg, tømt for energi, så tilbage til hotellet med mig.

 

Dag. 6. tirsdag. d. 22. Juli. 

 

Ja Så var det dagen hvor, Westfallen stadium skulle, besøges. http://en.wikipedia.org/wiki/Westfalenstadion. Så alle fakta, kan i selv læse her.  :-P Men fedt stadion må man sige fed oplevelse, at hører stemningen da de satte lyd på. Især på syd siden hvor de 26000 mest inkarnerede fans står. For satan de kan synge må man sige. Nå ja Da de fandt ud af vi var fra DK. Skulle de jo lige nævne Flemming Povlsen. og nogle anekdoter om ham.

 

Ja Så var det dagen hvor vi også skulle besøge dette sted. http://www.pauschalclub.de/dortmund Helt ny renoveret sted. ganske pænt må man sige. 150 Euro i indgang. også er alt og jeg, mener alt gratis. Pigerne var pæne nok. Kommer senere.  :-P Maden var, helt i top.

Her mødte vi Marco ung mand på 26 som kom, der 3 gange om mdr. og kørte gladeligt de 2 timer han havde. Se han, hjalp med oversættelser, ja vi snakkede meget sammen på de knap 9 timer vi var der. Pigerne, var fra Polen, Rumænien, Bulgarien, en enkelt italiener, og en spansk pige. Der var et lille rum der var der totalt gang i den med GB. Fandt ud af det nok ikke er mig. Men igen man, lærer noget nyt hver dag.

 

http://www.pauschalclub.de/dortmund/girl/alexandra# pige fra Rumænien. meget sød, men da hun ikke kunne meget tysk og overhovedet intet engelsk, var det lidt svært, at kommunikere. men med hænder mimik og stiv diller gik det alt sammen  :-P  :-P Ja igen, hun leverede bestemt det hun skulle.

 

http://www.pauschalclub.de/dortmund/girl/cora# Hun sagde hun var italiener men nej det var hun ikke  :-P Rumæner men bestemt en af, de flotteste i klubben, ja og meget eftertragtet. Kunne lidt engelsk. Men Ikke helt så, med på noderne, Ja for, at sige det rent ud spild af tid.  :oops:  :oops:

 

http://www.pauschalclub.de/dortmund/girl/jasmin# Total sød pige, god til engelsk. Meget flirtende. Og Marco havde fortalt hun, kunne det med munden.  :-P  :-P Og det kunne hun så sandelig også  :-P  :-P

 

http://www.pauschalclub.de/dortmund/girl/kimberly# Hun, var simpelthen det mest smilende lille væsen man kan møde. Er du helt væk en krop da puha. Ja hun fik da lillemand til, at blive store mand in no time.  :shock: Fantastisk fantastisk.

 

Men denne søde pige her. http://www.pauschalclub.de/dortmund/girl/annamaria# Hun var uden tvivl den bedste og sødeste. vi havde god og dejlig sex. ja da der var gået 45 min. Sagde Annamarie. ups we need to go down.  :-P  :-P Men ja vi snakkede om hendes liv i Valencia. Så hun er bestemt en man gerne ville mødes med igen. Nå ja den lille dumme jyde her fik så lige mega kæmpe krampe i lårbasserne og måtte hoppe af. Annamarie var ved at, tisse af grin.  :-P  :-P

 

Ja da vi kørte hjem fra en dejlig dag. Smilede vi vist bare meget fjoget og længe.  :-P  :-P Min kammerat var slemt begejstret over stedet, Han havde bestemt også hygget sig. Vi måtte i den grad have nogle øl for at dulme trætheden, der var ved at komme ind over os. Så 3 øl senere lå vi på hotel værelset, og vatr mætte af det hele. Rigtig fed dag.  :oops:

 

Dag. 6 Onsdag. d 23. Juli.

 

Bare ren afslapning rundt i centrum, så der slappede vi bare af og gik rundt og fik, sagt farvel til alle vi havde mødt på vores vej. Ja en kæmpe tak til Waldemar, uden ham, havde vi ikke set at de ting vi gjorde, ja fantastisk mand.

 

Torsdag ja idag kørte vi fra hotellet kl 09.00.

 

Ja sidder nu herhjemme, glad over ferien gik som den gik. Så kommer i til Dortmund så find Waldemar.  :-P  :-P Men meget overrasket over denne by og alle de ting de havde. Der er sikkert noget, jeg har glemt, men sådan kan det jo gå  :oops:

 

Kan i allesammen have en dejlig lun sommeraften, og håber i kan lide beretningen, ja nu den ihvertfald skrevet.  :-P Hygge allesammen og pas på jer selv.

 

KK

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kanon beretning :P

 

Hvordan finder jeg Waldemar ?

 

Da jeg læste din beretning om Dortmund tænkte jeg straks på Pauschalclub, mon du også besøgte denne club, det vidste sig senere at du gjorde...

 

Hvad synes du om Saunaclub vs Flatrate ? hvis prisen ikke var en afgørende faktor, jeg er klar mest til saunaclubs/FKKs.

 

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey Nille. 

 

Mange tak for dine søde ord Nille. Waldemar finder du i Aplebeck  :-P  :-P På de små lystige steder  :-P Siger dig, han kunne de sjove ting den mand.

 

Jamen pigemæssigt. Vil jeg, give dig ret i, at FKK har de flotteste pige uden tvivl i det. Også ifht den hjælp jeg, fik fra Monte og dig til min første tur i Muenster. Men selvfølgelig er det også dyre med FKK. F. Eks når i bertetter om jeres ture til Berlin.

 

Jeg synes, det er nemt med Pauchall klubberne. betal 150 euro nogen steder mindre. Og alt er gratis.  :-P Men ja pigerne, kan være brogede skare.

Så konklusionen, må være med mine øjne paucha club nemt og billigt. FKK lækre piger men også dyre. Havde jeg en masse penge. Hed det klart  FKK.

 

Ha en god dag imorgen Nille.

 

KK 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralis voluptatem

Det er en fin beretning du har fået skrevet der KK. Og det lyder også til at det var en rigtig god tur du og din makker var på.

 

 

 

Hvad synes du om Saunaclub vs Flatrate ? hvis prisen ikke var en afgørende faktor, jeg er klar mest til saunaclubs/FKKs.

@ Nille 

Måden Flatrate er lavet på gør at prisen er en del af det der gør Flatrate attraktiv. Så man kan ikke rigtig snakke om FKK vs. Flatrate uden at prisen også er en del af det.

Når det så er sagt så syntes jeg der er gode ting ved begge dele. Og jeg laver ofte en kombi af Flatrate og FKK hvis jeg er af sted over flere dage.

Redigeret af Oralis voluptatem

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey Oralis.

 

Mange tak. Ja det, var bestemt en helt igennem dejlig tur. Og tak for dit indlæg.

 

Ha en fantastisk dejlig dag Oralis.

 

KK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er en fin beretning du har fået skrevet der KK. Og det lyder også til at det var en rigtig god tur du og din makker var på.

 

 

@ Nille 

Måden Flatrate er lavet på gør at prisen er en del af det der gør Flatrate attraktiv. Så man kan ikke rigtig snakke om FKK vs. Flatrate uden at prisen også er en del af det.

Når det så er sagt så syntes jeg der er godt ting ved begge dele. Og jeg laver ofte en kombi af Flatrate og FKK hvis jeg er af sted over flere dage.

 

Jeg fik formuleret mig lidt uheldig ved eftertanke, selvfølgelig vinder flatrateklubberne på prisen (buffetsex, all you can eat :P ).

FKK-klubberne vinder på service og helhedsoplevelsen, klubberne har luksuriøse omgivelser og pigerne er smukkere.

 

Jeg besøger af og til flatrates først på turen for "at løbe hornene af mig" :P derefter besøger FKK :D jeg synes den rækkefølge fungerer godt og jeg afslutter rejsen med en god helhedsoplevelse :D

 

KK har taget den "omvendte" rækkefølge, derfor er jeg nysgerrig efter hans oplevelser af begge type klubber.

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey Nille.

 

Som sagt. Havde, jeg pengene. Var det klart FKK der vandt.  :D Men flatt rate er bare nemt  :P Nok også derfor at vi skulle ha startet på puchall først også FKK. men er jo ren novice  :D  :D

Ha en skøn dag Nille.

 

KK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej KK

 

Alletiders beretning om en tur der kombinerer købesex med seværdigheder, god mad og drikke, og bestemt nyttig inspiration for os andre til en tur ved lejlighed.

 

Hvis ikke ham Waldemar passer lidt på, kan han hurtig gå hen og blive mere eller mindre frivillig Eroguide.dk guide, men en flink mand I der mødte - helt bestemt :)

 

Jeg synes at beretningen indeholder tilpas meget om købesex, til at den bør flyttes til Tyskland forummet.

 

Det har jeg altid selv gjort uanset hvor meget jeg har skrevet om alt muligt andet også, end bare købesex.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

 

Jeg synes at beretningen indeholder tilpas meget om købesex, til at den bør flyttes til Tyskland forummet.

 

Det har jeg altid selv gjort uanset hvor meget jeg har skrevet om alt muligt andet også, end bare købesex.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

 
Måske lidt malplaceret men måske var det med vilje at den ligger her ?

 

Nu er det ikke alle som læser tysker forummet, KK kan glæde andre ved at ligge beretningen i hyggesnak, hvor alt er tilladt :D

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej KK

 

Alletiders beretning om en tur der kombinerer købesex med seværdigheder, god mad og drikke, og bestemt nyttig inspiration for os andre til en tur ved lejlighed.

 

Hvis ikke ham Waldemar passer lidt på, kan han hurtig gå hen og blive mere eller mindre frivillig Eroguide.dk guide, men en flink mand I der mødte - helt bestemt :)

 

Jeg synes at beretningen indeholder tilpas meget om købesex, til at den bør flyttes til Tyskland forummet.

 

Det har jeg altid selv gjort uanset hvor meget jeg har skrevet om alt muligt andet også, end bare købesex.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Hey Rejse.

 

Tak for dit indspark.

Ja ham Waldemar, kunne starte en forretning op der  :-P  :-P Skal dog sige, at tror han nød, at kunne hjælpe os to jyder på tur.  :-P Og vi er glade for, at han gad gøre alt det for os.

 

Mht, hvorfor beretningen ligger her, ligger meget op, af det som Nille skriver. Dog med den ene ting, at jeg synes, at Købesexen ikke fyldte så meget, at den skulle ligge i Tysklands forummet. Derfor lagde jeg den, her under hygge forum. Men synes Admin, at den ligger forkert. Siger jeg, intet til hvis de flytter det.

 

Ha en rigtig god dag Rejse, og nyd det fantastiske vejr.

 

KK

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Smuk Enlig Mor

Kære KK,

 

Endnu engang - velkommen hjem. :)

 

Lyder som den dejligste ferie - så skønt for dig. - Og godt I mødte Waldemar..;)

 

Tak fordi du delte dine oplevelser - skøn læsning...:)

 

Kram fra SEM

 

- Men hov..! Synes du sagde, at det ikke var en sexferie, I skulle på..? :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey SEM.

 

Det var en kanon skøn ferie SEM.  :-P

 

Jamen Waldemar, skulle i sku møde en helt igennem fantastisk mand. Han kunne klare ærterne  :-P  :-P  Men tror nu den 92 årige mand vi mødte. Se han gjorde et kæmpe indtryk på os. Puha nogle grimme ting han havde oplevet.

 

Jamen tak for dit Indlæg SEM.

 

Ja okay SEM,  :-P  :-P Lidt damer blev det til hahahaha. Men nej sex ferie var det nu ikke. Kan vi blive enige om en oplevelses tur SEM  :-P  :-P

 

Ha en fantastisk aften. Pas på dig selv.

 

Kram.

 

KK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej KK.

 

Skønt at læse i havde en kanon tur  :-P

 

Men hvorfor jeg mon lige får billeder på nethinden af Finn og Jacob, må stå hen i det uvisse, når du skriver om 2 jyder på tur.

 

:P  :P  :P  :P  :P  :P     :lol:   :lol:   :lol:

 

Venligst Landsbytossen - uden smart phone

 

 

Redigeret af BigDick

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...