Hop til indhold
CykkelMyg

Smuk Enlig Mor

Recommended Posts

Guest Smuk Enlig Mor

Jeg tilslutter mig fuldt ud hvad CykelMyg og Butch1  skriver om  Smuk Enlig Mor J

 

Jeg var nemlig den heldige, der i dag fik lejlighed til at aflægge besøg hos  SEM….og hvilken dejlig oplevelse….helt uden sidestykke……. oplevelsen sidder dejligt i mig endnu J

Ved ankomsten til den oplyste adresse på det aftalte tidspunkt blev døren åbnet af en meget smuk ung kvinde med et dejligt smil og et ansigt, der udstrålede naturlighed og varme.  Dette blev også bekræftet af den venlige og varme stemme, der bød mig inden for!

Inde i entréen kunne jeg under samtalen i glimt nærstudere hendes dejlige velformede krop under en pænt velsiddende kjole…..og mine tanker kredsede næsten med det samme…….wauw…..med udsigten til en dejlig skøn oplevelse med denne søde og smukke kvinde!   Og sandelig om hun ikke kort efter trådte helt tæt ind til mig, krammede mig og gav mig et varmt og dejligt uimodståeligt kys, som jeg straks gengældte!

Hendes dejlige naturlige væsen, varme og smilende ansigt gjorde mig afslappet og det fortsatte da jeg lidt efter varmt blev budt videre ind i soveværelset, hvor der stod en dejlig stor dobbeltseng klar til den udsøgte fornøjelse!

Efter betalingen smøg hun sig igen helt tæt ind til mig, og vi smeltede nærmest sammen i et dejligt kæresteagtigt samspil med dybe kys og stående kærtegn.  Der gik heller ikke længe før hun begyndte at trække tøjet af mig mellem de dejlige dybe kys og kærtegn!

Selve den seksuelle akt vil jeg ikke komme ind på, men jeg kan oplyse, at jeg oplevede kæreste-sex af højeste karat.  Denne var  krydret med nærvær og gensidighed uden sidestykke.……noget som kan være svært at finde……selv hos  en  rigtig kæreste……medmindre man er meget heldig!!

Da vi var færdige med sex-akten troede jeg det mere eller mindre var overstået….men nej!   Hun bad mig lægge mig på mave og ansigt nedad i sengen, bad mig slappe af  og lukke øjnene, hvorefter hun dejligt begyndte at massere og kærtegne mig på ryggen, i nakken, kysse mig på kinden og fortsætte massagen nedad på benene.   Den mest bemærkelsesværdige oplevelse var, da hun lagde sig med hele sin krop og ansigt oven på mig bagfra.  Hvilken udsøgt og herlig fornemmelse….med så smukt et kvindemenneske!!

Herefter lå vi og sludrede nærværende et stykket tid på sengen, og da det var meget varmt, blev jeg budt på et glas koldt vand!

Senere tog vi tøjet på, mens vi stadig sludrede, og herefter tog vi afsked med hinanden på kæreste-agtig måde med kys og kram!

Pyha….for mig, der ikke er helt ung mere, så fik jeg en absolut skøn og dejlig unik oplevelse, som uden tvivl vil sidde i mig i lang tid.  Og mon ikke jeg på et tidspunkt igen får aflagt et nyt besøg hos denne søde og nærværende unge kvinde!

Nogen herinde har forsøgt at sætte spørgsmålstegn ved billederne, som SEM har vedhæftet sin profil, og hertil vil jeg blot sige, at billederne stemmer nøje overens med den dejlige skønne kvinde, som jeg havde i øjensyn og beundrede J   Omend hun måske har en lille smule mere runde kinder nu end på billederne….men det kan jo hurtigt ændre sig igen, da hun er en rigtig sportspige J

 

Gåsehud…for en unik oplevelse!!!

 

Og til dem der besøger  SEM………vær god mod hende og værn om hende mest muligt!!

Skønne ThorR,

 

Endnu en gang, tak, for dine smukke og hjertevarme ord... :) Håber at gåsehuden har fortaget sig... ;)

 

Interessant i forhold til det med mine billeder... Nogen mener at de ligner på en prik, andre at de ikke er vellignende pga. små kendetegn der er retoucherede væk, af hensyn til diskretion, og nu at mine kinder er rundere... :P

 

Ikke at det gør noget - slet ikke -  for vil faktisk gerne være liiidt rundere, og er glad for de nuancer der kommer frem... :)  Men sandheden er faktisk den, at jeg, siden jeg fik taget mine fotos for en uge siden, har tabt et par kilo, pga. manglede appetit i sommervarmen - og en masse sex... :D

 

Så ja, det er sjovt - og faktisk interessant - hvordan min fysiske fremtoning bliver opfattet, alt efter hvem der besøger mig... Måske stof til et nyt emne her på EG...  "Hvornår er et billede vellignende..?"... :D

Redigeret af Smuk Enlig Mor

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jo det kan virke på iPhone. Scroll helt ned og vælg "fuld version" bagefter vælg "mobil version" nederst til venstre.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...