Hop til indhold
der gute mand

Alcudia Mallorca

Recommended Posts

Gæst

Der står en del piger, både spanske og mere mørke, i den sidste rundkørse på vejen fra Pollenca.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der findes også et sted inde i byen, ikke langt fra lystbådehavnen, på samme gade som sprit butikkerne. Man er ikke i trivsel når man får øje på stedet.

God fornøjelse

Pite

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Nogen som kender til om der er thai massage i Alcudia på Mallorca - skal til øen i næste uge, og kunne godt tænke mig at ferien også indbefatter lidt massage og måske lidt tilkøb.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

 

Kik lidt her http://www.escortime.com/spain-en/locals-alcudia-loc8502.html

 

Jeg var dernede sidste forsommer og det er rigtig der står pige på vejen mod Pollenca. Jeg kørte forbi et par gange og fik hvergang øje på en lidt høj pige, med sigøjner look, stoppede op og fik en aftale om et BJ lidt op af en grusvej, hvilke var ganske godt. Kom forbi 2 aftner efter og der stod hun igen, stoppede og spurgte om hun ville med ned på mit hotel og vi aftalte 100 Euro for en time.

Satte hende af ved bag/branddøren og kørte om og gik ind gennem receptioen, tog elevatoren op på 1.sal gik ned i enden og tog trappen ned til bagdøren og lukkede hende ind, samme vej tilbage, med elevatoren på på 7. sal og hen til mit værelse.

Vi fik en drink og grinede lidt af måde, at komme ind på, inde vi træk døren til og endte på badeværelset, hvor vi vaskende hinanden og jeg fik et kort BJ, hun sagde hun ville se den "stå ret" inden vi skulle ind på sengen.

Og ja, hun var en fyrrig elskerinde, som jeg havde fornemmet allerede den første aften, der blev kysset, der blev slikket og kneppet på alle tænklig og utænkelige måder, noget jeg ikke før havde prøvet, var at sidde på hug over hendes ansigt og mærke hendes tunge og læber om nosserne og den frække tunge oppe i stjernen (og jeg forstod hvorfor hun var så grundig lige der, da vi var i bad) mens jeg selv spillede pik, indtil jeg skød kanonen af, der var sperm helt ned på hendes lår, selv om det var 3 gang på en time. hurtig i bad og det var tiden at hun skulle køres tilbage.

Lige før jeg åbner døren siger hun, at hun vil blive hos mig hele natten for 200 Euro mere, hvilket jeg sagde ja til med et smil om munden. Jeg havde lidt ost og noget brød i køleskabet, samt en kold Asti, så vi sad på balkonen og nød mørket der sænkende sig over Alcudia Bugten, inden hun puttede sig ind til mig for, at sove havde vi nået en omgang mere, jeg fandt ud af, at hun blev fuldstændig vild når jeg brugte et par finger op bagi, mens jeg slikkede hende, når hun kom, stod hendes krop i en bue som en stålfjer, og hver gang jeg træk hovedet lidt til mig, råbte hun NoNoNo, go on, da min tunge bare ikke kunne mere, væltede jeg om på ryggen, hun huggede ned over min pik som en slange og slikkede den helt stiv, inden der kom gummi på og hun red mig til aftens sidste orgasme.

Næste morgen startede i badet, inden vi spiste morgenmad og tog en tur mere i sengen og da vi lå og nussede bagefter spurgte hun om hun måtte blive hos mig til kl. 15, det skulle ikke koste noget, vi hyggede hele formiddag og da det var ved at være frokost tid, spurgte jeg om vi ikke skulle gå ned på en lille cafe og spise, så de sidste par timer sammen gik på den lille cafe, hvorefter jeg kørte hende op til Alcudia By og satte hende af ved byporten.

På vejen tilbage, tænke jeg over, at det var utrolig, at hun havde tilbudt mig hele natten for 300 Euro, med holdt op mod 10 BJ til 30 Euro på en støvet markvej, kunne jeg godt se hendes deal også.

Var forbi og kigge efter hende den sidste aften inden hjemrejse, med hun var der ikke, ellers havde jeg nok taget en tur mere ;)

 

Så der er muligheder

 

Pite

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Pite

 

- - tak for en god og indlevende beretning om dit eventyrlige "one night stand" med hende "guldklumpen" :wub: + :wub:

 

Mange hilsner

 

Nyder livet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har hørt fra normalt velunderrettede kilder:

 

Book tid hos din læge her i DK efter hjemkomsten.

 

Et skud i ballen vil i så fald gøre underværker.

 

Som sagt: kun hørt på vandrørene.

 

Ellers nyd turen og god fornøjelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...