Hop til indhold
ZEUS

polen

Recommended Posts

Syntes osse jeg kan bidrage lidt med mine erfaringer -med gode råd -så "nye" til de græsgange dels sparer tid og ikke mindst ærgelser som man uundgåeligt støder på når man som helt grøn opsøger et nyt land.

 

Polen er virkeligt et lækkert land at bevæge sig i -når man som os er sex turist.. 

De lokale piger (er osse mange udlændige fra feks Rusland Rumænien osv der arbejder i branchen) er virkeligt smukke !!!  -den amerikanske bølge -som osse har ramt Danmark hvor den næsten er mere normalt at folk er overvægtige finder man slet ikke i Polen.. -kigger man i bybilledet så er der altså virkeligt mange smukke piger.. -og det er sjældent man ser nogle overvægtige feks..

 

Derudover så er valuta forskellen jo enorm - man får virkeligt noget for pengene når man er der... -trods Polen udvikler sig støt -så kan man regne med at alt 3 gange så billigt som i Danmark..   -kun mærkevarer -feks et par nike sko osv -der er prisen selvsagt ens som i DK...

Stettin som er det sted hvor allerflest danskere tager til (sikkert grundet de billige busture -ca 1500,- for 3 dage på 4 stjernet radisson hotel) vil jeg dog mene adskiller sig væsentligt fra det øvrige Polen.. Her er priserne kunstigt sat i vejret -og jeg vil direkte fraråde folk at opsøge de klubber/bordeller der er..  -det er mere eller mindre det rene humbug.. -de lever af en masse naive danskere -som jo desværre ikke har kigget inde på det her forum ;-)  

 

1 times sex med en pige koster normalt ca 200 sloty (lidt under 400 danske kr)..  -der kan være afvigelser hvor nogle lokale koster helt ned til 100 sloty ligesom nogle enkelte kan kræve 300 sloty..   -men 9 ud af 10 der ligger prisen på 200 sloty...

-og det er jo billigt !!!!... -og det er ikke fordi de bare er "billigere i Polen -eller flinkere at det kun koster det :-)  -eller fordi kvaliten er ringere..   men ene alene det store valutaforskel der er hvor vi altså får bons når vi veksler vores danske korner til sloty :-)

 

Jeg vil lige lave en liste med nogle gode råd -her i staren af tråden -så det ligger synligt for dem der skulle have lyst til at undersøge det her fantastiske marked som jeg syntes det er :-) . -og derefter fortælle om nogle af mine udflugter jeg har haft..

 

Ved en planlægning af en tur til Polen så:

 

1 forhør dig hos dit tele selvskab hvordan taksterne er i Polen. -om din tlf i det hele taget virker..

-køb eventuelt et taletidskort i en kiosk dernede hvis du skulle stå med det problem med tlf ikke virker eller det er dyrt hos dit tele selvskab.. -det er billigt dernede...

 

2 sørg altid for at have en forlænger ledning med hvor der bare er de der 2 udgående stik !!  Danmark er en af de eneste lande hvor man har 3 stik -og istedet for at risikere at stå dernede på et hotel hvor de ikke har en "omformer" -og du ikke kan lade mobil eller din bærbare op -så sikr dig enkelt med sådan en forlængerledning.

 

3 forbered dig godt i forvejen..   

Der hvor du ønsker at rejse til - tjek op på hvordan hvorledes det står til med piger i nævnte by... -Google feks Escort  efterfulgt af pl og flere tjek så den by du vil besøge og få en fornemmelse for hvordan det står til der...  Man kan aldrig regne med at nævnte piger er der når man kommer derned nogle dage senere -men man får en fornemmelse...

Min favoritside er ; roksa.pl

 

4..  hold dig fra klubber generelt.. -det er mit råd !!!   .. -i særdeleshed hvis det er Stettin du besøger !!.. 

-brug dem kun som en nødløsning hvis alt andet mislykkes :-)   -og der bare sige til en taxi chauffør : Club.. eventuelt pussy -så skulle de gerne fatte hvad det drejer sig om.. (mange taler ikke engelsk)

-de fleste forsøger at platte dig for ekstra ture osv -men taxikørsel er  så  billigt dernede så det er ikke noget man skal ærge sig over..

 

-find piger privat fra roksa.pl -og hvis det lykkedes dig at finde nogle som ikke har et burue -så en ekstra garanti for en super oplevelse... Pigerne er bestemt ikke mere utroværdige end dem man finder i DK.. -men findes en del "udlændinge" der arbejder i Polen og tror helt klart der er en større risiko at få en dårlig oplevelse end hos en lokal pige der har sit ry at tænke på.. -kontra de østarbejdere der ligesom i DK blot er på gennemgang fra det ene sted til det andet.

 

Fordelen ved at finde dem selv fremfor en Club er at man kan håndplukke lige den type man ønsker.. -i en Club aner man ikke om der er et udvalg på 15 eller 2 piger -hvor man sagtens kan risikere at stå ansigt til ansigt med 2 kuglestødere ;-)

-derudover så hader jeg generelt det at det i en Club er normalt at der skal betales ekstra gebyr og de der typiske drinks der koster næsten det samme som 1 times sex med en pige... -så brug dem kun som en nødløsning hvis du ikke formår at få en pige til at møde op på dit hotel.     

1 times sex på dit hotel koster typisk 200 sloty (under 400 danske) plus måske 50 sloty til en taxi... 

en tur på en Club koster osse typisk 200 sloty -men bliver meget hurtigere det dobbelte med drinks gebyr og taxi.. -plus riskioen at skulle danse med en kuglestøder ;-)    -så er man uvidende så vælger man den dårlige og dyre løsning med Club -og læser man euroguide så finder man sine drømmepiger -og til halv pris ;-)

 

-det var så lige kort de råd jeg kunne komme på.. -og kan så eventuelt senere  indføre nogle flere.. -nu fortælle lidt mere om de ture jeg har haft :-)

-men valgt det på den her måde så rådene står øverst her -så det er overskueligt hvis andre skulle have lyst til osse at besøge Polen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Min første tur til Polen..

 

Det er omkring 8 år siden tror jeg.. Det var sommer.. Vi havde hedebølge og temperaturen lå omkring de 30 grader.. Lige fået ferie....

Det skal siges jeg nok sygeligt er det man betegner som en mandlig nymfoman :-)  dvs tænder altså virkelig på det her marked hvor man hurtigt og nemt og uden forpligtelser kan prøve en masse smukke piger.. -det har altid tiltalt mig..

 

Og nu havde jeg netop fået sommerferie.. Man svæver lidt på en lyserød sky der specielt i starten af ens ferie.. Det hele foregik utroligt spontant.. -jeg havde læst at der var afgang fra Neksø (er bosat på Bornholm) til Polen..  Forsøgt at undersøge det dagene forinden men ingen hjælp at finde.. -ingen der rigtigt kunne fortælle noget da det åbenbart var et polsk rederi og de havde i hvert fald der slet ikke spekuleret i noget reklame eller markedsføring for at få danskere over.. De satsede åbenbart udelukkende på polske turister der kunne komme til¨Bornholm..

Men havde fundet ud af at man kunne købe billetterne dernede ved båden.. -jeg siger med det samme båden -for ikke just hvad man forstår ved en dansk færge :-)

http://www.oplevnexo.dk/handel-og-erhverv/polennexoe-turretur   -de kalder de cruise men vil mene det mest af alt minder om high Chaparral

(western hjuldamper) looool.

Så om fredagen hvor jeg havde fået fri fra arbejde -og ferie :-) begyndte en spontan forberedelse på et par dages tur derover...  dvs fik vekslet lidt penge -et klart råd er selvfølgelig bare at tage ens dankort med derover og så få vekslet automatisk der når man hæver i en døgnautomat.. -men lige der var jeg ikke 100 % sikker på man kunne -så vekslede på forhånd og havde kontanter med...   Jeg ringede desuden til politiet og forhørte mig vedrørende pas.. -kunne nemlig ikke finde mit og der var beskeden at det behøvede man slet ikke.. Det var jo et EU land så hvis jeg tog et kørekort med så mere end fint.. (jeg blev klogere ;-) )

Båden skulle sejle omkring kl 18 så havde travlt.. Forsøgte at få nogle kammerater med -men ingen kunne med så kort varsel :-)

-fik googlet mig til nogle hoteller der i Kolesbreg -som den polske by hedder -så havde jeg sikret mig et sted jeg kunne overnatte og måtte så tage taxi derhen når vi ville ankomme der senere på aftenen...

 

Det hele blev som sagt lidt spontant :-)  indenfor 2-3 timer efter job hvor jeg havde besluttet mig til at tage derned -så blev alt ordnet der men nød den frihed da jeg senere sad på soldækket på vej mod et nyt uudforsket sexmarked :-)

Vejret var jo fantastisk og ferie og allerede der fornemmede jeg på priserne på forskellige ting på båden -at det her altså var et slaraffen land :-) 

Men anede jo på det tidspunkt intet om hvorvidt der var piger der kunne købes...  Men det skulle undersøges :-)

 

Omkring ved 23 tiden -var ved at blive mørkt -ankom vi til det lille færgeleje..  Foruden mig så var der vist 1-2 danskere med på båden.. Resten var polakkere.. Det skal jo siges der er sket utroligt meget i Polen indenfor få år.. -ikke så lang tid siden der lå russiske krigsskibe og den kolde krig herskede..  dvs det var i hvert fald den stemning jeg fik da jeg ankom der.. -som om der ikke var sket meget på det plan siden der....  Ved indtjekning stod 3 militær personer.. alle med pistoler hængende i siden.. Den ene en overordnet en med sådan en kæmpe general kasket..  

Vi blev så alle geilet ind ad en kø hvor der skulle fremvises pas.. -og havde jeg jo ikke med :-0  -havde taget mit sømandspas med men sådan et havde de åbenbart aldrig set -så jeg blev taget til side.... da  så hele flokken var kommet igennem slussen koncentrerede de sig om mig..   Dvs med polsk hastighed og effektivtet :-) gik der vel 1 time til eller halvanden -inden de turde lukke mig ind ;-)    typisk der i Polen -skal siges i stor byer der ligner de meget de vesteuropæsiske med udvikling -men deres militær og myndigheder generelt det er virkeligt ikke noget man skal  ønske sig.. Der er ingen der tør tage noget ansvar.. -og om de har regnet med jeg var en spion eller en der ville søge asyl i "deres fantastiske velværdsland" aner jeg ikke.. -men til sidst efter mange opringninger og hvor jeg skulle skrive under -og mener osse de beholdt passet (eller skulle tjekkes om jeg nu rejste ud igen der som lovet -søndag morgen -slap jeg endelig ind i Polen :-)

 

Men nu var det blevet mørkt.. og de der taxier der havde holdt der var for længst kørt..  -og den kajplads var aldeles mennesketomt.. Det var som sagt virkeligt varmt trods det var midnat nu -så tog min enkle sports taske jeg havde med og begyndte at gå..   Man er sku lidt usikker der.. går mutters alene i et mørkt og støder man ind i nogle lokale med ikke fine hensigter så ikke det optimale sted at være...  Men nåede op mod centrum efter en halv times gå gang.. -og ligeså snart jeg så en taxi så prajede jeg den... Hotellet kunne vente :-)  nu skulle jeg undersøge markedet :-)    

Så fik sagt Club -sex osv og chaufføren ¨som ikke kunne forstå noget engelsk forstod i hvert fald det :-) og vi satte så i kørsel....  Efter 10-15 min kørsel så endte vi ude i et industri kvarter.. og gjorde holde foran noget der lignede en garage.. Tænkte -nu bliver jeg sku rullet :-)

Men chaufføren viste mig vej hen til en dør og jeg kom ind..  -var en lille bar -og bestilte noget at drikke.. Holdt nervøst min taske ind til mig -man føler sig sku udsat der mutters alene ude på bølandet :-)   bag baren var der en af de der obligatoriske kæmpe hjørnesofaer... -der sad vel 12-15 piger og en enkelt anden gæst... Sate mig ned for enden og nogle af de nærmeste piger begyndte så at snakke... -efter en drink så tog jeg så en med hen i et af de overraskende fine rum de havde..  Var en ok oplevelse -men ikke en af de fantastiske.. Tydeligvis profesionel og dertil lidt kold...Kan i hvert fald slet ikke huske noget om hendes udseende... 

 

Taxi chaufføren venter så imens -men som nævnt ovenover så er de så billige så trods sådan en tur hvor han kørte måske 2 x 15 min og ventede 1 time der i baren mens jeg var i clubben så koster det vel ikke mere end ca max 80 sloty...

Fik ham så til at finde mit hotel....   Men var der ikke lang tid -så ville jeg ud og undersøge mere.. så efter tjekket værelset ud så tog jeg ud på endnu en tur.. Og var samme mønster.. Kontakt til en taxi udenfor hotellet og forhørte mig om Club..  Men ville helst til en anden -så nævnte den jeg havde været på og spurgte efter good Club osv.. kønne piger osv.... Han begav sig så ud på en lang lang tur... flere taxichauffører er fuskere men den her tur nu retfærdig nok.. For viste sig at der i en mindre nabo by -var en kæmpe bordel/Club.. og jeg siger kæmpe !!!!...  udenfor var der sådan en lang gang med lanterne.. Var virkeligt flot !!.. kom så ind hvor en dørmand tog jakken og igen en lang gang inde.. Kom til et stor rum hvor der nederst i hjørnet var en lille bar.. var så et tilsvarende kæmpe rum hvor der i det ene hjørne igen var den der obligatoriske kæmpe hjørnesofa -hvor der igen sad en flok piger....   det mindede mest af alt om et diskotek... Men her var jeg så fuldstændigt alene.. Dvs gæst..  var måske 3-4 ansatte og så vel omkring 10 piger det her sted..

Igen fik jeg efter at have sat mig i sofaen en pige som jeg valgte blandt dem der sad der -med op på et værelse... Igen super fint og rent og overrasket over hvor mange værelser der var.. Var flere etager -selve der hvor værelserne man gik hen til..

oplevelse osse ok.. osse tydeligt en profesionel.. Men lidt mere flirt med hende her -men osse tydelig en der mest gik op i at tjene penge.. -ville gerne have en ekstra time...  Tror nu her i efter ratinalisering at begge steder -at det sikkert ikke engang var polske piger -men derimod piger østfra som der ligesom i DK er - og hvor de flytter rundt hele tiden.. 

Kan osse nu bagefter sige -at jeg har været utroligt heldig der !!.. Besøgt Kolesbreg et par gange sidenhen -og der slet ikke været de antal piger.. Byen er jo ej særlig stor.. vil tro der bor ca 100.000.. og er en turistby der lever af kurophold osv.. Måske i perioder -så er der en hel masse piger indkaldt.. Men man kan ligeså godt opleve at der bare er et par stykker der i deres clubber... Tror der nok er omkring er 3-4 steder i selve byen... Skal siges -det sidste sted jeg besøgte der ikke været sidenhen-selvom -hvis jeg endelig skulle til en Club -så sådan et sted jeg helt sikkert vil tage hen.. Men kan ikke huske navnet på den :-(

 

Kom så vel i seng der ved 4-5 tiden og sov godt igennem i løbet af dagen.. Ud på eftermiddagen bedrog jeg dog ud igen på jagt :-)

Jeg ville undersøge om der ligesom feks i København var en skælbækgade... Af helt unge brugere -så siger gaden jer sikkert ikke noget.. Nu er den ødelagt og gjort fin.. Men der for 15-20 år siden -da jeg første gang lærte den at kende - var osse før det var almindeligt at formidle købesex via internet - der var den et rent paradis :-)  dvs kunne bruge mange timer der på at køre rundt og rundt og kigge markedet ud og slå til der hvor der af og till var en ung studine der lige skulle tjene nogle penge... Der var virkeligt et bredt udvalg og helt sikkert en masse narko ludere -som kendetegnede sig ved på afstand så de lækre ud -ligetil man holdt 5 meter fra dem og nærmest fik et chok loooool..

Men var som sagt ude efter sådan et marked hvor man kunne i fred og ro kigge emner ud.. -Fremfor bare at dumpe ind på en Club -og ikke forhånd vide om der var en ens drømmepige...  Så brugte hele dagen på at gå rundt til fods.. hvilket jo er rimeligt naivt :-(  bye er sku ikke helt lille -selvom jeg fik det indtryk af det den første gang jeg var dernede... Fandt jo intet og hoppede til sidst ind i en taxi -med de forløsende ord.. Han kørte mig dog denne gang til en lille sted.. Kunne minde om en lejlighed -hvor der måske max arbejde 2 piger.. altså lille burue lignende.. Skal siges at alle taxi chaufører får procenter når de kommer med kunder.. De har så vel deres favoritsteder -læs der hvor de personligt får mest -og derfor altid vil anbefale som et fantastisk sted...  Det her bestem ikke super sted.. Pigen vel i 30 erne og udsende måske 5 og helt sikkert en lokal... Men sexen var overraskende god.. Hun åd mig næsten og her fik jeg 2 udløsninger selvom jeg egentligt ikke orkede... De andre 2 besøg -der var det var udløsning og så var jeg mæt.. Kemien var ikke til at jeg ville spilde min tid mere...

 

Aftenen opholdt jeg mig på hotellet og havde et enkelt besøg på en Club den efterfølgende nat... Pengene var ved at slippeop -så var ikke sjovt der længere hvor man trods af at det var såbilligt -skule være sikker på man havde ´til taxien og osse til taxi næste morgen hvor båden atter gik mod Bornholm... Oplevelsen der kan jeg slet ikke huske :-(  nu osse nogle år siden...  

 

Af sjove indtryk så kørte jeg osse med en gammel gailet lada med terninger og crom skærmkanter..  hvor han helt sikkert mente det var en fantastisk bil han havde og hvor jeg ærgede mig over jeg var alene.. sådanne oplevelser skal man altså opleve sammen med nogle andre.. Dvs havde jeg haft nogle af mine kammerater med så havde vi sikkert fået grineflip -og måtte bæres på hospitalet.. Umuligt at beskrive den bil !!!.. Har ej nævnt at den stank ubeskriveligt osse... 

 

En anden pudsig oplevelse var da jeg skulle hjem.. Igen stod der 3 militærfolk.. Denne gang den ene kvindelig.. Igen med pistoler og hele pivetøjet.. En polsk skoleklasse skulle osse med og da vi gik igennem slussen -så havde en af børnene åbenbart ikke fået vist sit pas ordenligt frem da hun passerede den kvindelige tolder -hvorpå hun agresivt og meget højlydt påpegede det.. De skræmte børn -og andre voksne var åbenbart vant til det.. Der er en overdreven respekt for myndighedspersoner..

Da vi så senere på dagen ankom til Bornholm var der helt unormal tilfældigvis toldere.. Dsv bestod af en enlig dansk smilende mand der bare sagde ok ok ok efterhånden som folk passerede ham...   Hold da kæft hvor jeg dog elsker Danmark der !!! :-)

 

Skal siges Polen udvikler sig hurtigt... Ved ikke om de har de toldere stående ved alle deres havne mere.. sidst jeg var der der for 3 år siden var der ikke.. Men kan være en enkelt dag de ikke var der :-)

Men er KÆMPE forskel på Danmark og Polen med hensyn til myndighedspersoner.. Og trods der er mange ting jeg er utilfredse med i Danmark så altså osse ting hvor vi altså er lysår foran..    Men selve menneske i Polen er generelt utroligt søde og hjælpsomme..

 

Blev en  lang smøre -men nu gik jeg igang...  Må så senere fortælle om nogle af de andre ture jeg osse har haft...  Generelt et virkeligt positivt indtryk af købesex i Polen..    Men de positive har været ved at selv finde piger på feks roksa pl og få dem hen til ens hotel..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...