Hop til indhold

Recommended Posts

Havde set frem til noget kvalitetstid med Nuti og en veninde. De kører modellen: Ring 10 minutter før du kommer. Det har jeg det normalt fint med, men
denne gang betød det, at kun Nuti var ledig. Nå - jeg syntes hun var lækker - og bestilte 30 minutter med megafransk til kr. 900,-. Fik tilbudt bad, men takkede nej, da jeg havde badet hjemmefra.
Hun taler lidt engelsk og fortalte, at hun var fra Ukarine. Herefter piskede mine tanker rundt: Hun kommer fra et land i opløsning, med noget der ligner borgerkrig -
også ligger hun her - og gufffer gren på en halvkvapset dansker. Så på trods af fuld rejsning, lækker pige og dejligt blow kunne jeg ikke få udløsning.
Hun kæmpede virkeligt, men hver gang jeg var i nærheden af klimaks - gik der Ukraine i det. Det var bare for mærkeligt.

Tror det er hende på billederne, men er ikke sikker. Lejligheden ligger på 3 sal og vejen er opkaldt efter den øl, der smager bedst - hvergang.
http://www.escortguide.dk/profile_gallery.asp?i_ProfileID=20283

Nede på gaden igen - så skulle der telefon googles. Søgte på 24 - for at finde en der havde døgnåbent. Det havde Daisy:
http://side6.dk/resultatside/?q=6045

Det er hende på billederne - og hun holder til på Amager. Godt man ikke kan se hendes ansigt på billederne - hun er meget lidt køn. Afblejet hår, firkantet øst-ansigt og noget overvægtig. Overvejede at gå igen, men trykket var bare for stort - og Daisy var sød og imødekommende, Bestilte en halv time til kr. 800,- og det kom jeg nu ikke til at fortryde. Superblow, ikke deep til roden, men uden hænder. Wow - for et stempeltryk. Så det var bare at lukke øjenene - nyde behandlingen - og lade hende styrre og sutte færdigt. Prøvede også lige hendes danske og græske - som var OK, men det er bare nemmere at lukke øjenene under et blowjob.

Redigeret af MandMedM

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...