Hop til indhold
Guest Servicesboy

Gadepiger Kbh + nogle fif til og undgå rulning

Recommended Posts

Guest Servicesboy

Hej med jer

Som udgangspunkt rører jeg ikke gadepiger, men jeg er et menneske lige som i andre og derfor falder jeg engang i mellem igennem, her kommer lidt om gode oplevelser og dårlige samt, hvordan vi sikre os bedst mod og blive rullet.

Jeg kommer rigtig meget til Kbh, jeg overnatter ca. 60 gange området på hotel i Istedgade, og kender derfor gaden og pigerne rigtig godt, mange snakker jeg altid lidt med når jeg alligevel går gennem gaden, jeg er sådan et menneske der færdes på de bonede gulve, men kan sagtens finde behag i og drikke en bajer med de udstødte på bænken og hører om deres kvaler. Det er gennem tiden sket nogle gange, at jeg stik i mod mine egne holdninger alligevel har taget i mod et tilbud om selskab af de løse fugle, sådan ca. en 10 gange gennem årene, lad mig fortælle lidt om mine oplevelser og måske kan i bruge nogle af rådene. Jeg håber i gider læse dem og evt kommentere på dem

For det første har jeg haft 4 rigtige gode oplevelser, lad os tage de gode først. For 4 år siden faldt jeg igennem en aften ved 19 tiden, jeg skulle ud og have noget og spise, og på hjørnet af Helgolandsdage og Istedgade blev jeg kontaktet af en lille piger i 30'erne, jeg talte lidt med hende og hun virkede rigtig søg, så jeg annullerede mit aftensmad, men aftale hun blev der, mens jeg fes hen i pølsevognen ved hovedbanen, 10 min efter var jeg tilbage og hun var der stadigvæk, hun var lidt atypisk i forhold til andre gadepiger, hun læste nemlig i en bog på gaden !! Vi aftalte en pris på 500 kr. for en ½ time og vi kom ind på hotellet og op på værelset, hvor vi faktisk talte rigtig godt sammen, hun var selvfølgeligt på lidt stoffer, men ellers meget klar, efter snakken gik vi over til forretningsdelen, hun var et lille nips på 159½ cm høj og 45-46 kg. kan i forstille jer sådan et lille nips i en rigtig stor hotel dobbeltseng, hvor hun ligger mellem mine ben og giver et fantastisk BJ, jeg ligger og vrider og vender mig og prøver og finde kvadratroden af 879.457 i hovedet for og undgå og sprøjte i utide, pludselig stopper hun op og jeg kigger ned i et par rigtig brune øjne, - næsen kan jeg ikke se den er gemt bag min pik, og tøsen spørger: " er det godt nok det jeg gør, eller skal jeg gøre noget anderledes" der tabte jeg sgu' mit hjerte, og svaret var bare nej nej forsæt endelig. bagefter skulle jeg prøve fissen og den var bare dejlig stram, hun fortalte selv at nogle gange måtte hun opgive og have sex, fordi hun ikke kunne tage de store pikke.

Efter et ½ års tid kom hun på afvending og er stadig helt clear, jeg havde sporadisk kontakt med hende gennem alle årene, og her på det sidste er vi begyndt og ses igen, hun er stadig lidt flov over fortiden og jeg er efter hendes udsagn den eneste der er tilbage fra misbrugstiden, jeg skal forresten mødes med hende igen nu på mandag, det glæder jeg mig allerede til.

Den næste jeg havde det lidt sjovt med mødte jeg en aften på vej hjem til hotellet omkring kl. 22, jeg havde været til en julefrokost med ri ligt brændevin i kroppen, der stod hun pludselig og tilbød sex en pige på 40 år slank og lyshåret, den røg jeg på, hjem på hotellet vi havde købt et par øl på vejen og så gik der ellers løs et par timer med sex, øl snak hun hed Line og var lige kommet hjem fra udlandet og skilt fra sin mand. Vi skiltes hun skulle noget næste morgen, men vi aftale vi skulle mødes dagen efter, det gjorde vi også og havde igen dejligt sex snak og lidt flere øl, herefter tabte jeg forbindelsen til hende.

Næste nummer i rækken mødte jeg en eftermiddag på vej til hotellet fra et møde, en lille kiniserpige der talte dansk, klokken var kun ca. 16 så hun røg med hjem, vi aftalte en time til 1000 kr, og det var dejligt kinisersex, hun skulle noget andet i byen - måske flere sexkunder, men spurgte om hun måtte komme senere og overnatte, selvfølgeligt måtte hun det, så hun fik min værelsesnøgle, bagefter tænkte jeg det var lidt dumt gjort, hun kunne jo rydde værelses mens jeg ikke var der, så aftensmaden var pizza leveret med bud, jeg havde en flaske rødvin i kufferten så det blev faktisk en hyggelig aften alene på værelseset. Omkring kl. 04 gik døren op og der stod kineseren igen, det havde jeg ikke regnet med, hun var træt og ville sove men tilbød alligevel sex for min gæstfrihed, men det afslog jeg, kunne godt mærke rødvinen i hovedet, men jeg satte vækkeuret til en time før beregnet, og så fik den lille kineser dyret igen uden og brokke sig. Morgen badet blev hurtig overstået og jeg tog al min bagage med ned til morgenmad så den lille kineser kunne sove videre i fred. kanon oplevelse for kr. 1000.

Det var de gode, næste gang var der en spinkel dansk pige på ca. 40 år der fik mig overtalt til lidt sex, oppe på værelses ville hun gerne have jeg tog et bad - hvis vi lige stopper op her så skal alle advarsels lamper lyse når pigen vil have jer i bad, og selv om jeg er en dreven ræv i det spil lykkedes det sgu' tøsen og rende sin vej. Jeg brugte ellers det gode nummer med og smække badedøren lidt hårdt i for og lukke den lidt op, mens lyden stadig er i rummet, jeg lukkede op for bruseren og vandet i hanen og fløjtede lidt, for efter bare 30 sek. og åbne døren til værelset, men der var tøsen sgu' allerede væk med de 500 + en gammel mobil jeg havde i jakkelommen, den nye og pengene havde jeg taget med i "bad" Æv tænkte jeg men mest ærgerligt over tøsen kunne fuppe mig.

Efter en 3 måneder mødte jeg hende igen, jeg gad ikke konfrontere hende med forudgående oplevelse, men hun kom med op igen, denne gang skulle han fandme ikke tage røven på mig. Hun ville denne gang selv gerne have et bad, jeg nøjes med en "snudevask og kluden godt omme bagtil" jeg lagde mærke til, at hendes jakke blev pænt hængt på bøjle I SAMME SKAB HVOR MIN JAKKE HANG, så ringede alarmklokkerne igen, hendes jakke blev flyttet over i det andet tomme skab. Hun blev færdig med badet og fik lov og ryge lidt stærk tobak, derefter fik jeg et kanon BJ, hun kunne det der med og lave et ordentligt vaccum og køre tungen rundt samtidigt, efter noget tid fik jeg lyst til og bolle hende, men hun havde ingen kondom med, og det havde jeg heller ikke, så selvom alt blodet var forneden, var jeg fornuftig nok til bare og bede hende forsætte med BJ - jeg ved ikke helt risikoen ved BJ uden kondom, men jeg har taget den flere gange uden smitte, bliver tjekket hver 3 måned.

Så tæller jeg sammen fik jeg med rulningen et godt BJ til 1000 kr. + en brugt mobil , så tja, det kunne have været møj værre.

Sidste gang for et par måneder siden var den gal igen, på vej hjem til hotellet blev jeg antastet af en dansk pige på 30-35 år, hun lød meget fornuftig og vi aftale en pris på kr. 500 for en ½ times tid. oppe på værelset ville hun gerne jeg tog et bad, det gjorde jeg så, efter følgende koncept: døren hårdt i, åben igen inden knaldet var forsvundet, åben for bruser og håndvask og fløjten, og denne gang efter kun 10sek. . åbnede jeg døren til værelset, og tænk tøsen havde allerede gennemgået mine bukser, jeg fortalte hende, at tømning af bukser ikke var med i prisen, så blev hun sur og fortalte hun ville ned og købe nogle kondomer, dem havde hun glemt, jeg foreslog i stedet et Bj eller et HJ, men hun brød sig ikke om og røre min pik uden beskyttelse, det ene ord tog det andet og hun ville gå, jeg påstod der var betalt for ½ time så kunne hun sidde og kigge ud af vinduet indtil tiden var gået, så blev hun for alvor sur og truede med og ringe til politiet, det gjorde hun så, havde åbenbart nummeret til station city, hvor hun opgav sit cpr. nummer, hun forklarede politiet, at hun blev holdt indespærret på et hotel i indre by, hun kunne heldigvis ikke huske hotellets navn. Jeg fik på et tidspunkt telefonen og talte med betjenten, han sagde det var forbudt og holde nogen indespærret, - jeg er dommands ved en jysk byret så jeg kender ganske udmærket reglerne, og jeg lovede politimanden, at når ham og mig var færdig med snakken fik pigen lov og gå, jeg bad desuden politiet om og kontakte hendes hjemkommune - Tårnby, for hun var på bistandshjælp og penge tjent ved anden beskæftigelse skal modregnes bistandshjælpen, så blev tøsen virkelig tovlig, og hun fik lov og gå. jeg grinede lidt bagefter over situationen, jeg kunne bare lade være, men jeg har været heldig 3-4 gange så hvorfor ikke engang mere.

Der kommer et par anmeldelser på de mørke piger på et senere tidspunkt

Kh

Servicesboy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig gode fortællinger.

Jeg genkender mange af dem, da jeg selv har benyttet mig af gade piger.

Vil du evt. oplyse hvilket hotel du benytter, da det virker som om du ikke har problemer med, at tage pigerne med op på værelset.

Du kan evt. smide en PB, hvis det ikke må komme frem her i tråden :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvorfor siger du ikke bare hun skal gå med ud på badeværelset mens du går i bad?

 

Ups, gammel tråd! Undskyld!

Redigeret af Miza

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvorfor siger du ikke bare hun skal gå med ud på badeværelset mens du går i bad?

Ups, gammel tråd! Undskyld!

Uha! Pas på, du ikke bliver lynchet for at genoplive den ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hvorfor overhoved lukke døren til toilettet? Hun kommer jo til at se kalorius alligevelle..,.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Nu er der liv i tråden - så kan vi lige så godt bruge den til noget.

 

Hvor finder du de danske piger henne? Jeg synes det hele er overtaget af specielt afrikanere, men også central- og østeuropæere. Det er i hvert fald det eneste jeg har set de gange jeg er vandret ned af Istedgade om dagen, aftenen og natten.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det hele synes at være overtaget af udenlandske piger der tilbyder blowjobs til helt ned til 100 kroner, hvorimod "suck'n'fuck" (som de kalder det) vist nok beløber sig i 500 kroner. Det er i hvert fald de priser jeg har fået det tilbudt til når jeg har haft noget ventetid der skulle brændes af og derfor har gået en tur rundt i gaderne. :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig godt skrevet Servicesboy.

Nu har jeg boet dernede i et helt år på mændenes hjem, og kan godt fortælle at du har været heldig med 4 rigtig gode ud af 10, da det tal hedder 1/10 dernede, og her tror jeg de fleste ville give mig ret.

Det hænger bl.a. sammen med at stofferne dernede er streetcut, og når man i forvejen ikke indtager dem under gode omstændigheder virker de endnu dårligere. Det er et scam når de tager dig ind på de billige "værelser" og kabiner, de hiver kun ned til knæene og vil have ekstra for at vise patterne. Var selv ude for at en syg kendt ældre rødbrunette, som du nok også har set, råbte pervers så folk kom farende, da mig om min kammerat havde købt hver vores bj for godt 400,- inkl. "værelse" på det gamle nonstop lige i starten oppe ved hovedbanen. Det er dog muligt at gå på klinik og andre sex orienterede barer.

Giv fra dig af de sorte erfaringer..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Nå, jeg kan da lægge ud med erfaringer. Efter en god fodbold-aften tog jeg ind forbi kvarteret. Jeg har tidligere været ved en østeuropæisk pige et par gange og kendetegnet er, at hun tager de penge hun nu lige kan få. Jeg har tidligere betalt så lidt som 100 kroner for et blowjob - og i aften var situationen sådan at jeg havde 200 på mig. Jeg tænkte at hun da kunne afvise, hvis det ikke var nok. Det er hun i sin gode ret til, da det er hende der sælger produktet. Hun afviste dog, som ventet, ikke.

 

Det skal siges med det samme, at de andre gange heller ikke har været videre succesfulde, men jeg tænkte at jeg ville give det et sidste forsøg. Hun har egentligt ret godt styr på det her med at suge og med at køre op og ned. I dag begyndte hun nærmest at deepthroate efter et minuts tid. Til gengæld så er hun også særdeles gavmild med sit tandsæt. Af samme årsag var dette sidste gang jeg købte ydelser ved hende. Hun præsterer at bruge hele tandsættet og det minder mere om et handjob med en stålhandske end et behageligt blowjob. Derudover kan man mærke at hun bliver voldsomt irriteret hvis der går mere end et par minutter fra start til slut.

Hvis man er til billige blowjobs og ikke er kræsen med selve udførslen så er det klart hende man skal gå til, men hvis man vil have bare et minimum af nydelse så kan hun kun frarådes.

 

Hun står ofte i Skelbækgade - et sted mellem indkørslen til Kødbyen og Halmtorvet og er lyshåret med noget der minder om dreadlocks. Hun taler enkelte gloser dansk og en god portion engelsk, men man er ikke i stand til at føre hyggesamtaler med hende. Det får man alligevel heller ikke lov til grundet hendes utålmodighed.

 

 

Personligt går jeg som sagt udenom hende fremover, men I andre skal da være velkomne til at se om det bare er mig der er kræsen :smile:

 

 

*EDIT*

.. og det virker faktisk ikke som om, at hun er handlet. Der er i hvert fald ikke nogen der åbenlyst overvåger hende ligesom hun ikke har travlt med at skrive sms'er eller ringe til folk i bilen.

Redigeret af Vince

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Nå, nu faldt jeg i fælden igen. Cyklede rundt i gaderne da jeg ikke kunne sove og skulle have brændt noget energi af (alt for meget kaffe i dag). Endte med nærmest at blive flået af cyklen af en afrikaner som tilbød et hav af forskellige ydelser. Da jeg egentligt ikke havde planer om andet end at cykle rundt og kigge havde jeg kun 150 kroner med i kontanter. (Hvis jeg nu blev sulten el. lign.). Dem snuppede hun og slæbte mig med ned til Planetariet.

Hvordan det var? Well, nu kan jeg pludseligt huske hvorfor jeg har lovet mig selv at holde mig fra gadepigerne. Det havde mere karakter af et handjob og hun havde pludseligt rasende travlt med at blive færdig, men færdig blev jeg da..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hvad forventer du dog af 150.-?

 

Ikke det store. Det var mere en kritik af mig selv for at falde i mere end det var en kritik af hende. Beklager at det kunne misforståes :smile:

Redigeret af Vince

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kender det Vince :)

-ved ikke hvor mange gange jeg er blevet fristet og bagefter sidder tilbage med samme følelse.. -måske er der osse noget tiltrækkende det med ikke at have bestemt sig til noget -og spændende at afsøge mange piger før man bestemmer sig for hende der kan friste en mest... -eller tænder èn mest i det sekund..

Ja ved ikke -men må vel være en grund til at man "falder" i :smile:

 

-uanset hvad så ender det i 99 % af tilfældende med at man oplever nogle utroligt lokkende og ivrige piger - lige til de har fået pengene og ydelsen skal gives :shock:

Den er bombesikker !! -ligeså lokkende ligeså totalt kolde er de i samme sekund pengene har skifter ejer..  -rører man brysterne så kommer der en pris på det osv :sad:

 

Selvom gadepiger er billige -så er de faktisk meget dyre hvis man sammenligner med den ydelse man får..

 

Husker dog med vemod ca 15 -20 år tilbage da der var "guld" i blandt der i Skelbækgade... Før alle  kom på  internettet og reel kun Ekstra Bladet hvor de fleste annoncerede og man jo reelt ikke kunne se dem før man besøgte dem  - der var Skelbækgade foran på mange områder.. Og man kunne virkelig  gøre en god handel der.. -og hele den der stemning der var :cool:

Der var mange narkoludere jo vist (gade vide hvor de er nu ?) -men osse mange "almindelige" nye piger der lod sig lokke at lyster og de penge de hurtigt kunne tjene der.. 

 

Jeg kunne få mange timer til at gå der med at cruse rundt :-P -og finde lige den man helst ville have..

-hele den der optakt den finder man jo ikke andre steder end der hos gadepigerne.

 

Men nu desværre kun udenlandske piger -og skal man sige noget positivt om dem er at de sikkert meget sjældent bliver snydt... Da de pr automatik kender alle tricksene og snyder og bedrager uden nogen form for medfølelse..

Det er da positivt at de ikke skal føle sig udnyttede -men jeg har en fast overbevisning om at købesex sagtens kan være en gensiddig fornøjelse for begge partnere.. -den oplever man dog ikke blandt gadepiger mere  :)

 

 

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg var forbi en "ny" her i dag. Hun havde vist asiatisk blod i årerne, men jeg ved sjovt nok ikke hvor meget eller hvor lidt. Prisen var 200 for fransk og dansk, hvilket virkede som en ganske fast pris.

 

Egentligt en ganske god oplevelse. Hun virker til at være "indfødt", da hun taler klingende rigsdansk uden dialekt eller noget. Hun står lige ved krydset af Skelbækgade og Halmtorvet. Hun påstod, at hun tidligere har arbejdet på forskellige bordeller i København, men er stoppet da økonomien er bedre på gaden og det sjovt nok også er mere fleksibelt.

 

Man skal dog være opmærksom på at hun er tynd. Meget tynd! Hendes påklædning snyder. Af samme årsag er der ingen gentagelsesfare for mig, da jeg ikke er til helt tynde piger. Jeg bryder mig ikke om at skulle bekymre mig om, hvorvidt pigebarnet knækker på midten som en pind..

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Vince.

 

hun lyder ellers spændende. hvor foregår det så henne? kunne du lokkes til at uddybe din oplevelse en lille smule. eller evt sig lidt om pigens ansigt. er hun køn? du siger hun er meget tynd - bærer hun præg af at være misbruger eller noget?

 

på forhånd mange tak.

 

 

Sometimes.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så blev det også min tur. Jeg har 5-6 piger på cv'et, og alle har haft hver deres kategori. Enten escort, club, eller amatør osv.

Nu var tiden så moden til en gadepige. Har før leget med tankn , men har det med at få kolde fødder inden jeg kommer ud af døren eller i røret, og når penge er små - så går der selvsagt lidt i mellem.

Måtte dog efter læsning, og genlæsning af denne tråd afsted. De priser..

Jeg fik tumlet min vej til hovedbanen, og ankom kl.02.40. gik derfra ned mod halmtorvet. Så ikke mange piger, men foran thai-corner fangede en lille mørk, langt krøl-håret pige min opmærksomhed. Jeg gik rundt om blokken og fangede hende fra en mindre oplyst side. Vi gik hinanden i møde. Jeg forklarede i 1. eller 2.sætning at jeg kun havde '200' hvortil hun svarede 'i can only give you a little blowjob for that'.. Jeg sagde 'all good' for hun var sku' køn.. Og nærværede med øjnene. Hun så bestemt ikke drugged eller gammel ud.. 3 danske piger kom irriterende nok forbi - og havde den 'kækhed' at råbe 'undskyld - i et henvendende tonefald' et par gange, hvilket jeg dog ignorerede.

Hun gik foran mig, vel en 15-20 meter.. Rundt om hjørnet på en nærtliggende sidegade og fandt en baggård som var helt anonym (så meget som du får i kbh c).

Jeg havde pengene klar, da jeg kom ind til hende i 'mørket', og rakte dem - og lyste for at vise de var ægte. Der blev en sidste gang spurgt om ikke vi sku' sige 500,- i stedet, men sagde jeg ikke havde mere. Hun bad mig knappe op og tage bukserne ned, hvilket hurtigtigt var klaret. Hun påførte rubber-bob og lige inden hun lagde læberne på, spurgte jeg om det var okay at jeg rørte hendes hoved inens, hvortil jeg fik et 'okay, sure...' Eller noget.. For resten står ikke så klart - for WAUW!!!

Jeg havde betalt 200,- og det kan vidst kun dække en quickie.. Hvilket var hva' jeg søgt og fik. Hun guffede, og jeg kunne ikke holde kæft.. Måtte bare stønne, og de sidste sekunder inden jeg kom mindede det mere om mouth-fucking end blowjob..KAPOW..

Hun sutter mindst 30sek efter at jeg tydeligvis er kommet, og vi får ryddet op. Ingen spor efterlades og jeg lader hende forlade gården, og forlader den selv.. For at gå hjem, tømt og en erfaring rigere.. Der ok skal genopleves.. Soon..

Når det nu også hedder råd, og je allerede har skrevet 1.000.000 tegn, så får I lidt flere:

Jeg havde 100,- i hver lomme, og kun det på mig, udover cigaretter. Så der var stortset ingen rulningsrisiko :b

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Man skal passe på med at råbe "Ulven kommer!", men jeg har lige haft mit første lommetyveri i aften. En afrikansk pige stjal adskillige hundrede kroner fra mig i passagen mellem Revendilsgade og Rewentlowsgade. Jeg opdagede det egentligt og råbte efter hende, hvilket teknisk set gør det til et røveri, men lige nu gider jeg ikke at anmelde det for 500 kroner. Lige nu tænker jeg, at det er for meget besvær for "småpenge", men lad os se i morgen. I stedet vil jeg hellere sige - pas på jer selv!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man skal passe på med at råbe "Ulven kommer!", men jeg har lige haft mit første lommetyveri i aften. En afrikansk pige stjal adskillige hundrede kroner fra mig i passagen mellem Revendilsgade og Rewentlowsgade. Jeg opdagede det egentligt og råbte efter hende, hvilket teknisk set gør det til et røveri, men lige nu gider jeg ikke at anmelde det for 500 kroner. Lige nu tænker jeg, at det er for meget besvær for "småpenge", men lad os se i morgen. I stedet vil jeg hellere sige - pas på jer selv!

Tror hun blev bange og smed pengene (beviset) fra sig, for jeg så kr. 500,- ligge på fortovet i det område, men gad bare ikke bukke mig ned efter så lidt.....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...