Hop til indhold

Recommended Posts

Skrevet (edited)

Nu har jeg efterhånden været i Thailand en del gange - og Philipinerne en enkelt gang - så nu ville jeg prøve noget nyt - og da jeg kan lidt spansk og ønskede at genoplive og forbedre det, valgte jeg at tage en tur til Bogota i Colombia https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=bogota+colombia

Allerede i el Dorada (lufthavnen i Bogota) mødte jeg deres gæstfrihed, da jeg ved bussen blot spurgte lidt til, hvordan jeg betalte for bussen og hvordan jeg kom til Santa Fe (et berømt og berygtet kvarter i Bogota) - straks kom jeg gratis med bussen og en pige, som arbejdede i lufthavnen tilbød at vise mig hele vejen og spørge forskellige for at finde helt op i lejligheden, jeg havde booket gennem Airbnb, selvom det var lidt en omvej for hende og hun havde ondt i maven. Jeg stak hende 50mil pesos - ca. kr 85,- for ulejligheden, da hun havde 2 børn og jeg syntes hun havde strakt sig virkelig langt for at hjælpe mig. Jeg fik så hendes Whatsapp og vi skriver stadig lidt sammen, men hun er ikke lige min type med stor mave og bred røv, som mange har det hernede.

Jeg var lidt træt efter den lange rejse og ville bare helst slappe af og få mig lidt indrettet - så først næste dag var jeg sådan lidt mere rundt i kvarteret, få købt lidt ind og sådan finde op og ned på gadeplanet - noget af det er sådan set logisk nok med lige numre på den ene led og ulige på den anden - og så kaldes de lige gader for Calle (udtales kalje pga. dobbelt l, udtales som lj på spansk) og de ulige for Carrera - så det skal man lige vende sig til. Enkelte større veje har egne navne - f.eks. Avenida El Dorado, som logisk nok går ud til lufthavnen - og el dorado betyder nærmest dækket af guldstøv eller forgyldt.

Her er mange gadesælgere med forskellige former for små vogne, de trækker rundt med og sælger alt fra kaffe til covers til smartphones. Her er også mange tiggere og hjemløse, som får noget af tiden til at gå med at vende sække med affald på hovedet, så det flyder med affald ud over hele fortovet. Offentlige toiletter er der vist ikke så mange af - så det er ikke ualmindeligt at se nogle mænd stå og pisse og ad en mur - eller hvor de nu lige er blevet trængende - så det kan til tider stinke noget af urin - og for et kort øjeblik siden, trængte odeueren endda helt herop på 14. sal.

Bogota har et udmærket og velfungerende togbussystem med op til 3-ledede busser - og ellers er der mange rimeligt billige gule taxier og uber, motorcykler og selvom Colombia har flest km cykelsti/indbygger i hele latinamerika er her ikke så mange cyklister - og de offentlige cykler står ofte ubenyttede hen i cykelstierne - men nogle cyklister er her og man skal passe på - de har f.eks. meget ubelejligt har anlagt en dobbeltrettet cykelsti midt på gågaden. Fortovene er ellers brede og gode med op- og nedkørselsramper, ingen lygtepæle midt på fortovet som i Thailand eller lavthængede ledninger på kryds og tværs - alt er derimod gravet ned - ihvertfald i Centrum, men noget har fundet ud af at der kan være gode penge i at stjæle brønd- og afdækningsdæksler - så når man går rundt skal man hele tiden kigge ned, før man kigger op - ellers kan man brække både arme og ben - og slå hovedet noget så forfærdeligt - ikke noget at sige til der ofte er fuld gang i ambulancerne med fuld udrykning.

Bogota på ca. 7 mio indbyggere har ca. 5 områder, hvor prostitution accepteres - men jeg har kun besøgt området her i Santa Fee, som ligger i gåafstand fra min lejlighed - og det består af nogle få gader, hvor pigerne sådan står lidt rundt omkring - enten på gaden - eller inde i noget, der nærmest ligner en garage - de er ikke specielt påtrængende, så man skal ligesom på Beach Road i Pattaya selv henvende sig - men nogen af dem har man altså ikke lyst til at henvende sig til - men om aftenen er der en lind strøm af biler og motorcykler rundt om blokkene. Ellers er "prepagos" https://pasionprepagos.com/escorts/bogota  meget udbredt.

I specielt en af gaderne er der også nogle Night- eller Gents Clubs, hvor man kan gå ind, bestille en øl og kigge pigerne lidt mere ud - invitere dem på en drink - eller direkte ovenpå - men betaling først og man skal også betale for "el Habitacion", hvor der nok er toilet med bruser - men hverken håndklæde eller shampoo - og hvem tænker på lige selv at medbringe det? Nå, men det første sted var der om eftermiddagen forholdsvis roligt og man kunne sidde i fred og ro og betragte pigerne lidt. Jeg havde sat mig ved et bord i nærheden af 3 rimelig pæne piger, der stod og snakkede sammen i håbet om at kunne få kontakt med en yngre moden pige, som så rimelig pæn ud, flot holdning og tilpas ikke alt for stor røv - det var noget op ad bakke, så tilsidst måtte jeg selv henvende mig - der var kommet lidt flere mænd ind i lokalerne, så jeg tænkte nu måtte det være nu, hvis jeg ikke skulle sidde over eller tage til takke med nogen af de rigtig bredrøvede. Hun var rigtig sød, men kunne nærmest ikke noget engelsk og måtte have en af de andre piger til at oversætte - så jeg valgte at springe en kemipassiar over og tage hende direkte ovenpå, hvor der var mere roligt. Det kostede selvfølgelig noget mere end gadepigerne - jeg tror det ialt blev en 6 - 700 kroner for en times hygge - måske lidt i overkanten, men sexen fejlede ikke noget og jeg fik lov at kysse hende helt i gulvet i både på munden og i fissen - og bagefter fik jeg hendes whats-app, hvor jeg har holdt lidt kontakt med hende.

Senere samme aften var jeg på en Night-Club skråt overfor - her var musikken imidlertid urimelig høj og jeg ville derfor lige gå ind i et tilstødende lokale og se om ikke musikken var lavere derinde - men nej - imidlertid var en rigtig sød lettere moden pige, som jeg kort forinden havde haft øjenkontakt med, fulgt efter mig - og nu tog hun mig i hånden - og fik mig overtalt til at vi skulle finde en apartamento ovenpå - jeg skulle kun betale 120 mil pesos til hende og såvidt jeg husker 15 mil for værelset, som dog igen var uden håndklæder, så vi ikke kunne tage et bad sammen - og de 120 mil, var kun for en ½ time, så da vi var godt igang, måtte jeg igen til lommerne og betale for en forlængelse - men ellers en udmærket seance og jeg fik Lillians Whats-app.

Pludselig var hun imidlertid forsvundet og jeg tilbragte noget tid nedenunder med at se lidt strip og nøgnedans på podiet - bl.a. med en kilometerlang yngre sag, som jeg tidligere havde bemærket, uden dog at synes hun var noget særligt - men danse og strippe - det kunne hun, selvom, der ikke var langt til loftet - og figuren fejlede heller ikke noget. Lillian så jeg desværre ikke mere til - og musikken var også uudholdelig og jeg ville blot gå lidt mere rundt i kvarteret - og så vende snuden hjemad. Jo, der var da et par interessante piger, men jeg havde ligesom fået min lyst styret og var også rimelig træt. En ung pige, som ikke virkede til at høre til nogen steder - eller var dressed op til lir, virkede noget interesseret i mig - og da jeg kom ned til hjørnet og ville til at krydse gaden, med Transmilenia-busserne - stod hun der igen og virkede noget indladende. Jeg vidste ikke rigtig hvad hun ville - men hun sagde hun ikke var interesseret i penge, men hun ville åbenbart gerne med mig hjem. Men jeg har jo hørt så meget om piger i Colombia og tilbud, der er for gode - og jeg må sige, jeg var rimelig træt og ønskede ikke at falde i søvn og så næste morgen opleve at både pigen og mine moneter var forsvundne. Hun virkede ellers noget uerfaren, men sidste strå til at jeg måtte afvise hende, var at hun havde tatoveringer på sit - så vidt jeg kunne se - rimelig flade bryst. Små bryster kunne nok have vagt min interesse - men så skal de ikke være overbroderede og antyde at hun måske ikke var så uerfaren, som hun med sit kedelige dress og ikke påtrængende attitude - ellers gav udtryk for - så det blev et Mañana.

Næste aften ville jeg igen en tur rundt i kvarteret, men syntes jeg efterhånden kendte det lidt for godt - og så kom jeg til at "take a wrong turn" ned ad en sidegade og rundt omkring en blok, hvor der bare skete nada.

Jeg var næsten kommet hele vejen rundt og næsten frem til en gade, hvor der skete lidt mere, da der sad et par piger på en trappe - dvs. den ene var en pige og den anden var en transvestit. Jeg kom imidlertid i rigtig god snak med pigen, hvorefter transen stille og roligt fortrak og jeg tilbød pigen, som var fra Venezuela og som snakkede rigtig godt engelsk og spansk sammen med, om hun ikke ville følge med mig ud at spise?
 

Det ville hun gerne og vi gik væk fra kvarteret med de "liberale erhverv" og op mod gågaden og fandt en større restaurant, som faktisk var ved at lukke, men vi kunne da godt komme ind og få lidt at spise. Pigen var godt sulten, da hun igennem længere tid havde levet på gaden ved at tigge, samle genbrug og sælge slik - men tidligere havde hun arbejdet som fotomodel i England og i restaurantionsbranchen. Jeg troede i første omgang at hun måske kun var 25 - 30 år, men det viste sig at hun faktisk var 39 - og så syntes jeg straks hun virkede noget mere interessant og inviterede hende med hjem, så hun kunne få en ordentlig seng at sove i og et bad - egentlig uden bagtanker, men ud på morgenen, blev hun åbenbart noget liderlig - og min store pik, skulle da have et kys.

Vi har stort set været sammen siden ;-)

- og hun har fortalt mig meget om livet i Colombia og Venezuela.

Hun vil ikke have penge for at være sammen med mig - så istedetfor køber jeg forskellige ting til hende og giver hende lidt penge, så hun kan købe brugt eller nyt tøj, få lavet hår, pedi- og manicure, mad, taxi og udflugter mm. - stadig er mit feriebudget langt under målet, da hun stort set er meget økonomisk og vi er ved at finde ud af, hvordan hun kan komme og besøge mig i Danmark - Colombianere og Venezuelanere behøver nemlig i modsætning til Thailand - ikke noget turistvisa til et op til 3 mdr. ophold i DK ;-)

 

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fed beretning og takker på foreningens vegne. 
Du kommer lidt rundt syntes jeg. Er sgu ved at blive helt misundelig på dig. og dejlig du gider at skrive om dine oplevelser. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)

Her i Colombia/Bogota har de en meget gammeldags måde at drive forretning på - således har de en gade med optikere/briller, en gade med symaskiner, en gade med spillemaskiner, en gade med sportsudstyr, en gade med sko, en gade med vekselbureauer eller de prøver ihvertfald at concentrere div. specialbutikker i et meget tæt område - f.eks. har de en blok med næsten udelukkende elektronikbutikker, som har bredt sig lidt rundt om hjørnerne - og inde i blokken er der flere etager med meget små elektronikshops med hver deres specialiteter - jeg skulle have genopfyldt nogle blækpatroner og jeg må sige det tog noget tid, da hun var noget omhyggelig med at skylle dem igennem, da de var noget udtørrede og sikre at de duede, men hun ville ikke garantere for alle 6 - til gengæld kostede det kun 42 mill pesos - eller ca. kr. 75,-, hvilket er ca. 50 kr. billigere endj jeg plejer at give i Thailand og i DK ville bare en enkelt genopfyldt patron koste 150 -  200,- - så jeg valgte at betale 50,000 pesos, da jeg synes hun brugte meget tid på det.

Et andet sted har jeg fået lavet et stempel, komplet med stempelpude med navn og adresse for kun kr. 50,- - desværre havde han lavet en lille fejl i mit telefonnummer - men han var meget undskyldende og sagde: "Mia Culpa" og så lavede han den om og jeg kunne have hentet den i løbet af en time - men så kunne jeg ikke lige finde stedet igen, men havde så i min søgen bemærket at der var et sted, hvor det stod nogle søde piger på gadehjørnerne - en fræk mden sag med bare bryster kun i fiskenet - det var nok i Santa Fe, men ikke i selve kvarteret - deromod på den anden side af den store vej med togbusser - jeg havde ikke lige tid den dag og var også "anderswo" engageret - så først i går aftes fik jeg tid at komme forbi for at undersøge det lidt nærmere - og så stod der sådan en sød slank ung pige og så meget indbydende ud og jeg spurgte: "Cuanto Cuesta" og hun svarede: 35 mil pesos, hvilket jeg syntes lød utrolig billigt (kun o. kr. 63,-) for sådan en ung smuk slank pige fra Cartagena - kunne have forstået det, hvis det var hende den fede gamle tandløse længere nede ad gaden - så jeg sagde pænt tak og gik en tur rundt om kvarteret, før jeg kom tilbage til pigen igen og ville høre de nærmere detaljer: hvor lang tid og om man skulle betale ekstra for lejlighed mv. - nej, det var alt inkluderet - dvs. med kondomer, men kun for 20 min.

Indenfor, som var lige om hjørnet var der en lang gang med mange små kabiner - men alle med bad og toilet, så der var yderligere kun lige plads til en seng og en reol. Kondomer forstod hun ikke at sætte på, men det gik selvom hun ikke ville kysse. Slikkes ville hun dog gerne og jeg fik den op at stå, så jeg kunne kneppe hende både forfra og bagfra, men måtte til sidst selv hjælpe til og forsøge at ramme skraldespanden. Jeg havde ved ankomst givet pigen 50.mill pesos, som hun havde givet videre til rengøringskonen for at hun kunne veksle - og jeg havde sådan set ikke regnet med at se nogen af dem igen - men pigen fik rengøringskonen til at finde byttepenge og jeg fik 15 pesos retur - undenfor stak jeg hende dog de 14 tilbage - resten var i mønter og dem syntes jeg ikke hun skulle døjes med. Hende vil jeg gerne mødes med igen og se om jeg ikke kan få hende blødt lidt mere op, så vi kan få noget mere sjov sammen ;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)
Jernsvinet skrev, den 9.5.2024 at 19:53:

Hende vil jeg gerne mødes med igen og se om jeg ikke kan få hende blødt lidt mere op, så vi kan få noget mere sjov sammen ;-)

"Tilfældigvis" kom jeg iaften tilbage til samme hjørne, men der var ingen Daniella eller andre piger - men døren stod lidt på klem og jeg overvejdede bare at gå indenfor - så jeg nøjedes med lige at pirke lidt til den smalle dør og havde knapt vendt mig om, før der pludselig stod en lille fræk ung mørkhåret sag, som jeg så forsøgte at konversere lidt med - åh, hun var dejlig, lidt tæt bygget med brede hofter, ikke fed, kønt ansigt og med et underfundigt smil - så jeg spurgte til prisen - kun 30 mil pesos - eller hvad der i dagens kurs kun er 53,45 kr. - så indenfor stak jeg hende straks 50 mil pesos eller ca. 89,- kr. og vi gik igang med at sætte kondom på - men da vi var kommet lidt igang, blev der banket hårdt på døren - Vanessa havde ikke betalt for værelset og hun måtte hurtigt smutte i lidt tøj og ud på gangen, mens jeg lå der med stiv dolk - har folk virkelig ingen pli? - går man på restaurant betaler man normalt først til sidst og lægger gerne lidt ekstra i drikkepenge for god betjening.

Nå men nu fik vi endelig lov til at fortsætte og Vanessa satte sig op og red mig - og det må man sige gik ud over stepperne - og det virkede som om hun virkelig nød det - jeg havde nu altså også varmet hende lidt op ved at slikke hende lidt ;-) Desværre kunne hun ikke få mig til at komme på den måde, så først fik jeg hende lagt ned på siden og den var hun også med på, men til sidst måtte jeg bede hende slikke mine nosser, mens jeg selv hjalp lidt til - det havde hun ikke berøringsangst overfor imodsætning til en pige, jeg var sammen med dagen før, som var hunderæd for at jeg ville sprøjte ud over hende - og nærmest troede jeg partout kom, hvis hun slikkede mine nosser og derfor sad parat med lokumspapiret. Det rykker altså i nosserne når sådan en ung køn pige med hestehale giver den gas med at vådslikke ens nosser - og snart sprøjtede jeg ud over mit eget bryst.

Bagefter sad vi og snakkede lidt og jeg prøvede at spørge lidt ind til om hun også tog ud - så blev der banket på døren IGEN - kunne hun ikke bare passe sit arbejde og nøjes med at vaske gulv? - så det fik jeg ikke helt en afklaring på - og hendes telefon var også til opladning - så vi fik aldrig udvekslet kontaktoplysninger. Men var det ikke for rengøringskonen tror jeg nok, jeg har fundet mit favouritsted. Pigerne her er unge, smukke og naturlige uden alt for mange tattoveringer i modsætning til over på den anden side af vejen med den 4-sporede togbusbane - i selve Santa Fee området - her er pigerne nemlig udstyret med en ordentlig popo, tatoveringer - sure eller uinteresserede miner, mens der nærmest er motorvej i slowmotion forbi med både motorcykler, taxaer, varevogne og alm. personvogne mm. - jeg tror dog det er få af dem, som køber noget hos pigerne, men de får da lige en kigger til at samle inspiration til at komme hjem til konen, som sikkert også har en bred røv og en sur mine ;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Forstår jeg det rigtigt når der er en prisforskel fra en time til 6-700kr og på den anden side af gaden 20-30 min for under 100kr ? 

Det lyder spændende, og egentlig væsentlig billigere end thailand, føles det også okay sikkert ? 

Spændende læsning, forsæt endelig :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)
SeriøsXXX skrev, for 4 timer siden:

Forstår jeg det rigtigt når der er en prisforskel fra en time til 6-700kr og på den anden side af gaden 20-30 min for under 100kr ?

Gør jeg heller ikke udover at de 2 første steder var natklubber - eller den Colombianske afart af Gents-Club - og de så måske snød ham første gangs turisten - begge piger bliver også ved med at skrive til mig - så det tror måske de kan få mig på krogen endnu engang - jeg har imidlertid ikke så meget lyst til at besøge klubberne igen - især ikke den sidste pga. de spiller så kolonormt højt musik, som bare lyder forfærdeligt - pigerne var ellers pæne nok. Jeg var inde på klubben ved siden af, hvor jeg på forespørgsel om et mere stille lokale, blev vist et par etager op, hvor de så havde en ikke særligt hyggeligt lokale - og musikken gik stadig igennem - og jeg nåede at se så meget af pigerne - en ville partout gå foran mig op ad trappen og hele tiden stikke sin store røv bagud og gøre sig til - at jeg hurtigt blev overbevist om at stedet ikke var værd at besøge eller hænge ud i. Så hellere bestille en prepago til 50 (husmødre) eller 600 mil (joven estudiantes).

Var lige nede forbi mit favouritsted, men hverken Daniella eller Vanessa var til stede - til gengæld kom en fræk moden sag med store ægte bryster mig imøde med et bredt smil - jeg spurgte til prisen: 35mil - jeg var dog lidt træt af det med rengøringskonen og spurgte derfor til en hel time - jo 140mil eller knap 250 kroner - men hun arbejdede åbenbart fra et andet sted - men med næsten nøjagtig samme indretning og med et rum, hvor der knap kan være en seng - men det har hver gang været OK brede senge - og så et mindre toilet ved indgangen. Mener jeg betalte 5 mil ekstra for værelset - jeg betalte ihvertfald 20 mil ekstra for kys - hun startede godt nok med 50, men da jeg nævnte at jeg når jeg havde betalt for en hel time - så burde kys være inkluderet og hun talte selv hurtigt ned 40 - 30 - 20 og det syntes jeg godt jeg kunne være med til og må også sige at jeg fik fuld valuta for pengene og hun kunne næsten ikke stoppe med at uddele kys, da jeg først havde fået hende varmet lidt op med at nulre hendes bryster efter hendes instruktioner - og givet hende en lang slikketur, hvor hun flere gange antydede at det skulle være despacio (langsomt) - så det ord kendte hun godt - synes ellers det kan være en prøvelse at få nogle glædespiger til at forstå, hvad despacio betyder, når de høvler op og ned ad ens pik.

Allerede efter knap en ½ time blev der banket på døren og Susana måtte ud og betale lidt ekstra, før vi fik lov at fortsætte - det var en ung fyr, som gik og gjorde rent og han havde åbenbart ikke helt forstået det med pli og kom da også igen og bankede på med kosten, da vi var næsten færdige - men jeg havde imellemtiden sagt at det var irriterende at man ikke kunne få ro og tid til at elske - og så var hun også ude og markere lidt.

Nå, men det endte med at jeg fik hendes nummer, da hun åbenbart var så tilfreds med mit slikkeri at hun gerne ville ses igen - det er åbenbart noget som virkelig tænder pigerne - måske er det vant til fyrene bare hopper på - uno-dos-tres y quartro ;-)

En bekendt har spurgt mig om jeg ikke var bange for kønssygdomme - og jeg måtte grine, da hvis der er noget de er meget emsige med - så er det med straks at finde kondomet frem, sørge for at man får vasket hænder med sæbe - og da jeg havde måttet finde en ekstra tyver frem for kys - kom hun straks med afspritningsforstøveren. Nej, så er jeg mere bange for at brække et ben og falde i et af de mange uafdækkede og umarkerede huller de har i fortovene, så man konstant skal sørge for at skimme foran sig, når man går og ikke kigge for meget efter frække damer.

På vej hjemad kom jeg til en gade, hvor jeg nok havde gået før, men nu var det søndag - og nu var gaden fyldt med store dybe butikker, som stort set kun solgte alt i udstyr til køkkenet - så var ikke tilfreds med udstyret eller prisen på den ene side af gaden - kunnne man bare gå over på den anden.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...